BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 422
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 570
Честно много го съжалявам въшлето. Разбра , че е съвсем сама!
Стоянов има изключително беден речник. Нищо не му се разбира. Приел е ролята да мълчи като свинкс, но това не е от мъдрост, а от беден речник.
СВинкс!?
Грух LaughingLaughingLaughing

# 571
  • Между гори и планини
Честно много го съжалявам въшлето. Разбра , че е съвсем сама!
Стоянов има изключително беден речник. Нищо не му се разбира. Приел е ролята да мълчи като свинкс, но това не е от мъдрост, а от беден речник.
СВинкс!?
Хаха, утре е празника на еленския бут и свинското, та редакторът ми на телефона е готов 😂😂😂

# 572
Цял ден съм си мислил само как единственото, което искам, е да се върнеш и да те гушна, затова сега когато си тука ела малко да ти нашокам канчето след всички останали в къщата.

# 573
Тук Стоянов здраво се изложи. Не с казаното, а с адски неподходящия момент, в който реши да го направи. Съвсем спокойно можеше да го свърши 100 пъти преди, а не точно когато въшката е най-уязвима. Доста съм разочарован, то май не ми остана на кого да симпатизирам.

# 574
Ебру : цял ден интригантста и клюкари
Въшка : идва и изпява всичко

Пак Ебру : вижте каква интритантка! 👀👉

# 575
  • в моя гьол
Нищо не разбрах. Ела да ти кажа, ама няма да ти кажа...щот не питаш правилно. Мъка... аз май съм тъпа.

# 576
Стоянов сега говори против Въшката пред Иван...направо ми се гади...

# 577
Днес е епизодът на подслушването. Първо Давид, а сега и Въшка.

# 578
Стоянов да седне да обсъжда Въшката, с човека, който го направи на нищо пред цяла България… Мале, ужас, аз нямам думи.

# 579
Ревльо вика 'сефте' на това, че Въшката реве...JoyJoyJoyJoy

# 580
  • Между гори и планини
Направо си е женски полов орган Simple Smile
Май , май!
Ами услуга ѝ правят в момента!
Сами ще я закарат на финал.

# 581
  • София
Яяя..психото рЕзко ми се издигна в очите 😄
Пита:- Как е възможна за 2 седмици,някой да ти каже -Обичам те..
Прав е, да не повярва човек..

# 582
Вчера колко ѝ се караха на нея, че отишла в същата стая, където били мъжете, с което накърнявала самочувствието на Стефчо и кво било, ама ся няма проблем той да седне с тях и да я клюкарят.

# 583
Брадъра, като обича интригата, що не подпомогно малко Въшката, като пусне моментита на трите вещици, когато говориха зад гърба на хората и да видим как щяха да се оправдават. Всички са гнусни и противни. Покозаха най-гнусното от човека

# 584
Давид излезе най-голям мъж от всички.

Общи условия

Активация на акаунт