BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 364
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 600
  • Между гори и планини
Много "обичам" хора които вменяват вина без да се обосновават. Стоянов на 20 вече е доста добър, с времето ще стане от типа мъже манипулативни и все другият ще е виновен. Това се нарича психически тормоз. Правилен ход нямаш и все ходиш на пръсти около такива!

# 601
А най-интересното и показателното е, че само Давид усети, че това поведение на Стоянов не е Ок. Калин и другият Стефан ги боли фара, а цигараджиите наливат още в мелницата на насилието. Това бг общество колко още път има да извърви, направо не ми се мисли. Там, където отиваме, германците (Давид) оттам се връщат. Най-близкото до Давид, което имаме е Валентин. Оттам нататък всичко е брак, не е годно.

Не бих генерализирал нито за българите по Калин и Паранормалния, нито за германците по Давид.
Иначе за останалото съм съгласен.

# 602
Някой може ли да обобщи какво стана между Въшка и Стоянов, че не можах да гледам?
Той не я защити от нападките, след това й вмени вина, но не пожела да отговори на въпросите й къде е сгрешила, и я посъветва да си мъдрува къде й е вината и отиде навън да пуши и да я хули заедно с онези, които преди това я нападаха.

Мъжът е мъж, когато постъпва като мъж. Мъж, който разплаква жена, към която уж има чувства, и я оставя сама да плаче и да мисли къде е сгрешила, не е мъж.

# 603
  • София
Ако не я харесва защо и каза, че му липсвала.. и той нещо откачи. Няма и как да стоя до някого, който преди това се е опитвал да ме мачка пред цялата страна. Това не беше окей. В един дом са, но винаги има начин да се избегне комуникация.

# 604
Най-добрият епизод този сезон по изключително нелицеприятен начин. Именно затова харесвам формата - защото е психологически и социален експеримент, в който всички черти на хората, хубави и лоши, стават по-ясно изразени.

Големите губещи са Стоянов, Елена и Ебру.
Големите печеливши са Въшка, Лена и Давид.
Положителни още са Котов и Цецо.
Отрицателни още са Калин, Иван, Стефан, Мина.

Това е равносметката. Жалко, че не го разбират.

ПС: Въшка ми беше несвойствен образ и ми се струваше фалшива. Смятам, обаче, че емоциите ѝ са искрени, но могат да оставят различно впечатление заради кифленския маниер. Ако поработи над същия, съдържанието, въпреки своите дефицити, е по-приятно от това на Елена, Ебру, Иван, Калин, а след днешния епизод…дори и на Стоянов (който е един комуникативно и интелектуално ограничен нарцис, което се бъркаше, включително и от мен, с хладнокръвие и стоицизъм в началото).

# 605
  • Варна
Давид е абсолютно чист,като децата.
Усети лошотията.
Върти се около Сияна да ѝ помогне.Вижда,че е зле и то незаслужено.Прояви елемнтарна човечност.
Стоянов е абсолютен манипулатор.Как на такава възраст си усвоил толкова добре тези похвати?!
Ще ти кажа.Е,не се ли сещаш сама?!
Помисли си пак,ако наистина го искаш,ще се сетиш.
Абе льолоьооооо !Няма само една страна на монетата! Всеки има своят позиция и истината е някъде по средата.
И да,женски полов орган е.Ще напада някаква злобарка гаджето ти и ти ще си траеш.Едва ли не доволен.
Ох.Изнервих се.
Елена е отровна.Човек,който сипе отрова и  не те оставя дори да се нахраниш !Как беше
Дори и змията не нападала,докато жертвата пие вода.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 00:14 от gali-presi

# 606
Стоянов е голямо разочарование за мен. Толкова глупаво постъпи към нея с този “разговор” с нея, а след това ходеше да я обсъжда и с хората, които я обиждаха. Въшка е най-добре да се присламчи за Давид, Котов и Лена, когато се върне и да не се занимава с другите.

# 607
  • Асеновград
Ленчето фаса, така се занули,  дано скоро да изхвърчи че трудно я гледам...
Стоянов пълен п..тляк , ужас....две думи не може да каже , Иван го направи за резил , той седнал с него да клюкари за въшка.
Циганката изобщо няма да я коментирам...
Давид най добричък , останалите пълен леш.

# 608
Тая Въшка направо  изнасили Стефан за  да бъде с него.Цялостното му поведение още от самото начало показваше,че тя не го влече.И той й го подсказваше и  казваше непрекъснато .А въпреки всичко тя се натрапваше.За мен нейното поведение е лицемерно и манипулативно.Не успя да изгради любовния сюжет.Но пък взе ,че си повярва.
Е като не го влече, що не постъпи мъжки и не и го каза, ами я разиграва. Поведението му е точно с описания от Въшка орган. Не му прави чест, както и глупостите, които и надрънка с  неразбираемия си изказ.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 12:32 от wiwala75

# 609
А най-интересното и показателното е, че само Давид усети, че това поведение на Стоянов не е Ок. Калин и другият Стефан ги боли фара, а цигараджиите наливат още в мелницата на насилието. Това бг общество колко още път има да извърви, направо не ми се мисли. Там, където отиваме, германците (Давид) оттам се връщат. Най-близкото до Давид, което имаме е Валентин. Оттам нататък всичко е брак, не е годно.
Лично аз приемам за жестоко насилие върху себе си,когато някой мъж ме притиска да го харесвам.Какъвто и да е ,дори най-прекрасния ,това насилие ме отблъсква и се противопоставям.Е сега виждам,че на това насилие се подлагат и мъже.Те не реагират остро като мен,дават по някоя целувка,не са резки с такава жена,но какво още трябва да поискаме от Стоянов?И много странно,че точно него обявявате г-жо Кая за насилник,като насилника е Въшка.Това от библията на новите ценности ли е? А Давид изобщо не може да е пример,не само защото е германец,но това е тема за  друг разговор.

# 610
Стоянов има много, ама много малък речников запас и не може да каже 5 изречения ясно, с които човек да го разбере какво иска да каже.
Изключително грозно поведение от него беше това, което направи днес. Стори ми се, че след като видя масовото настроение в къщата срещу Сияна, реши да се присламчи към по-многобройния лагер, който е срещу нея.

# 611
Давид е абсолютно чист,като децата.
Усети лошотията.
Върти се около Сияна да ѝ помогне.Вижда,че е зле и то незаслужено.
Стоянов е абсолютен манипулатор.Как на такава възраст си усвоил толкова добре тези похвати?!
Ще ти кажа.Е,не се ли сещаш сама?!
Помисли си пак,ако наистина го искаш,ще се сетиш.
Абе льолоьооооо !Няма само една страна на монетата! Всеки има своят позиция и истината е някъде по средата.
И да,женски полов орган е.Ще напада някаква злобарка гаджето ти и ти ще си траеш.Едва ли не доволен.
Ох.Изнервих се.
Малко на психопат бие, добре е следващата жена до него да си има едно наум.
А Въшка на мен ми харесва колко емоционално интелигентна е само на 21. Сега ще потъгува малко, но е редно да го направи с високо вдигната глава. Там емоциите са по-силни, отвън ще й мине бързо, вярвам в това. Момичето е добре възпитано, не е лицемерно, не е интригантка, дано намери добър партньор.

ПП Майки, възпитавайте добре момчетата си. Както майката на Давид го е възпитала. Майката на Валентин също.

# 612
Айде и диагнози почнаха да се раздават Joy

# 613
Не мисля, че Стоянов е насилник, той просто има доста тъпи схващания за правилно и грешно. Такъв типаж е, че на мястото на Сияна, щеше да се прави, че не е видял нищо. Изглежда като човек, който не обича конфликти, не може да влиза в дебати и хладнокръвието, което уж показваше пред Иван е заради липсата на възможност да води спор.
Но Стоянов не е насилник, просто не може да заеме позиция и да я отстоява.

# 614
  • SF
Разочарова ме този Стоянов. Каква е тази липса на позиция?! Нали обичаше момичето...
Милата Въшка.
Давид ми стана симпатичен. Също и Валентин. Снощи написах, че не съм вярвала, че ще гласувам за Валентин да остане.

Общи условия

Активация на акаунт