BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 362
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 585
Епизод, в който Елена и Стоянов тотално сринаха мнението за себе си (Елена още от началото на седмицата го прави, но вчера и днес бяха пиковете) - Давид е най-добрият Човек вътре!

# 586
  • София
Давидчо не се връзвай.. тука връзка няма, само сапунена постановка..Ох, пуснах сълза..

# 587
Може за звучи коравосърдечно, но не мога да съчувствам на Въшка. За мен преиграва. Като го наричаше “п**ка” и се оплакваше от него на всички, не ѝ мигна окото… Сега той прави същото и е обвиняван в какво ли не.

Желая ѝ щастие все пак, но нека поработи върху себе си.

# 588
Тва всичкото е да блесне пак любимецът на брадъра и да се елиминира конкуренцията.Първо беше Котов, сега Стоянов.  Стари продуцентски номера

# 589
Тоя Стефан на Въшка е абсолютен насилник.

# 590
Тва всичкото е да блесне пак любимецът на брадъра и да се елиминира конкуренцията.Първо беше Котов, сега Стоянов.  Стари продуцентски номера

Абе за всеки случай ти не се дръж като плазмодий, пък продуцентът да си обича когото ще.
Според мен би било добър съвет и за Стоянов и за Котов.

# 591
Вижте, че даже не може да страда и реве без фалш. Стойка, походка, погледи облизани устни с паузи всичко ѝ е замислено как да изглежда на екран. И точно от тези, които говорят на ББ или сами(демек на аудиторията пред тв) са с най-големите стратегии. Виждали сме ги и друг път.

# 592
Тая Въшка направо  изнасили Стефан за  да бъде с него.Цялостното му поведение още от самото начало показваше,че тя не го влече.И той й го подсказваше и  казваше непрекъснато .А въпреки всичко тя се натрапваше.За мен нейното поведение е лицемерно и манипулативно.Не успя да изгради любовния сюжет.Но пък взе ,че си повярва.

# 593
  • София
За сега май само Давид, Котов, Цеци и Въшка ми остават фаворити.. предстои още да гледаме.

Гласувах за Котов. Мина може утре да си ходи.

Времето при тях тече по различен начин...

# 594
След тази седмица доста се промениха местата на любимците. Лена и Въшка рязко се издигнаха за сметка на Ебру, Елена и Стоянов.

# 595
Изобщо не харесвам Въшка, но Стоянов се изложи много. Чист гаслайтинг. Нищо конкретно не й каза, само й внушава, че се държи грешно, че проблемът е в нея. Мачка я. С един откровен разговор можеше да сложи край, без да я унижава.

# 596
А най-интересното и показателното е, че само Давид усети, че това поведение на Стоянов не е Ок. Калин и другият Стефан ги боли фара, а цигараджиите наливат още в мелницата на насилието. Това бг общество колко още път има да извърви, направо не ми се мисли. Там, където отиваме, германците (Давид) оттам се връщат. Най-близкото до Давид, което имаме е Валентин. Оттам нататък всичко е брак, не е годно.

# 597
Някой може ли да обобщи какво стана между Въшка и Стоянов, че не можах да гледам?

# 598
  • София
Въшка е на 21 години, има къде още да гради. Не излъга като сподели кой какво е говорил зад гърба на другите...
Не знам, за мен е искрена в състоянията си.

# 599
Тая Въшка направо  изнасили Стефан за  да бъде с него.Цялостното му поведение още от самото начало показваше,че тя не го влече.И той й го подсказваше и  казваше непрекъснато .А въпреки всичко тя се натрапваше.За мен нейното поведение е лицемерно и манипулативно.Не успя да изгради любовния сюжет.Но пък взе ,че си повярва.

Чак пък да ѝ е казвал, не е. В повечето ситуации стои и мълчи, като че не я харесва, да го каже.

Общи условия

Активация на акаунт