BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 401
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 630
elix, този “сульо” - добро определение след днес - също показваше емоции. Просто в момента, в който всички се обърнаха срещу човека до него, и той се обърна за по-удобно. Но зрителите няма да му го простят това.

Стоянов имаше реални шансове за финалист, дори евентуално победител. След днес - такива няма.

# 631
Ама омайвайте ги тия мъже и Вие, някой пречи ли ви? Никой не харесва злобни, сръдливи жени, дори и да перат гащи.
Аз например не обичам да пера гащите и на мъжа ми, нищо, че го познавам от повече от едни две седмици в брадъра, пък дори и ЗлоЕлена да ми се накара как може така. Ами такава съм си, с мнение и си го отстоявам. Като не ми се перат гащи, не пера Simple Smile Е, не съм толкова емоционално интелигентна като Въшка, че да й позволя на ЗлоЕлена да ми врещи на главата.

# 632
Ела и вика ей тия двамата колко чинии са измили. А тя колко е измила. Защото излиза, че и се кара, че не ние чинии, а тя самата мие ли ? Ванко и адаша миели, а тя кво прави. Вкарва и вина, че и е изпрала дрехите. Е тя какво да направи нали беше изгонена. Какво е виновна, че докато е изгонена някой е решил да и пере дрехите. Абе тотално изпуши. И не ви признава какво говори в предният епизод. Какви глупости наръси. Брадърс трябва да им пусне тия кадри за да направи баш интригата. Но Вальо като се върне ще ги оправи. Май на Вальо не му пуснаха Ънкъл какво говори за него. Много искам Вальо да е  чул и да го направи на 5 ст. Ама тоя Калин е толкова, зле щом вярва че земята е плоска. Но тук ток до там го докара, някакви тотални неудачници да се мислят за велики, защото някви хора ги гледали. Те не разбират ли, че ако някой ги гледа, то е за да им се подиграва и смее. Той Шел да строява Котов, а Елена щяла да му дава половин филия хляб. Тия няма да им се вярва Котов като се върне как ще ги направи на 5 ст. всички. Борбата за победител ще е между Котов и Давид. Като гледам само те заслужават.

# 633
  • София
elix, този “сульо” - добро определение след днес - също показваше емоции. Просто в момента, в който всички се обърнаха срещу човека до него, и той се обърна за по-удобно. Но зрителите няма да му го простят това.

Стоянов имаше реални шансове за финалист, дори евентуално победител. След днес - такива няма.
Това въобще не е вярно. Сульото от два дена я избягва, още преди мисията със стихиите. Или не си гледала? Тя му мяукаше в леглото, а той я игнорираше, много преди всички да й скочат.

# 634
  • SF
Жената не е стока. Надявам се, че Сияна никога няма да бъде третирана като стока.
На 21 години е малко рано да се стабилизира с човек до себе си. Не сме 50-те години на миналия век. Лично аз не съм с този, с когото бях на 21 години.  Тогава сигурно съм си въобразявала, че съм го намерила. Добре, че не сме се оказали чак пък толкова стабилни!
Виждам, че не е щастлива в момента, но й пожелавам един ден да бъде.

# 635
Стоянов е прелъстен въпреки волята му
???????????
Ами браво на Въшка, че ги умее тези неща! На 21 години и светът може да е в краката й.
Няма такова нещо като прелъстен въпреки волята. Може да му липсва воля да й се подърпа още малко, но чак пък да му се отнеме правото на съпротива... поне по моя телевизор не го показаха така.
Много мъже се прелъстяват въпреки волята им от хубави млади дългокоси момичета. Даже всички мъже, които си падат по жени, правят така. И жените често си дават волята срещу прелъстяване.
Тези ситуации да не можеш да се опъваш на нечие прелъстяване, се наричат любов май. Май.
Е видя се колко е прелъстен...Просто в един момент е решил да се включи в играта на въшка,но разбра,че не е неговата.

# 636
  • София
Перефразираш думата стока, която е в смисъл, че не е добър пример.

# 637
Извинявайте, наистина ми е неприятна като поведение Сиа/яна и може би няма как да съм обективна. Затова питам: освен, че е красиво момиче, къде видяхте емоционална или друга интелигентност?
 На миналия Live, Севар много добре каза, че при Сиа/яна положението е "пълно кухо".
Защо трябва да се оправдава откровения мързел и липсата на инициатива, липсата на интерес към нещо, с неопитност? Може би съм наострена към това поколение, но това че все другите, видите ли, нямаме достатъчен подход към тях и накрая въобще се отказваме и да реагираме (само цъкаме с език, като злобни лелки), а те иначе са си супер, не им прави добра услуга.
Аз виждам, че Сиа/яна има хитро, обиграно поведение, абсолютно изглежда като да се държи леко и да е егоист. Да, не крещи и врещи - това ли я прави "възпитана" и "емоционално интелигентна"?!
Как така в началото влезе от първите вътре?! Как така пак "спаси кожата" и сега?! Лично аз бях да се върнат Котов или Цецо в къщата, за мен се държат много по-достойно.
Елена и Ебру също не са ми приятни, но ако никой не сготви, не изпере и не изчисти, кой се очаква да го направи?! Ако тя е незряла и другите са злобни, защо тея "злобни" хора са длъжни да я обгрижат, ама и да са спокойни, с енергия да го правят всеки ден и задължително деликатно да ѝ го кажат, щото е "незряла". Тя е на 21 г., не е бебе.
Аз не бих изтърпяла такъв човек за съквартирант или за служител.
Така че, ако някой, който вижда нейната интелигентност, емоционална интелигентност и другите ѝ добри качества, с които я описвате, може ли да ми даде примери, за да разбера какво ви кара да мислите така? За мен поведението ѝ, както и това на Мина, е недостойно. Стоянов не го харесвам също. Остава си моята подкрепа за Давид, прибавям и Цецо, и Котов.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 10:21 от anmasu

# 638
Мъка, мъка за гледане са младите разлюбени. Напрягам се докато ги слушам, едно изречение не могат да съставят. “По-съм
себе си май, отколкото не съм себе си”…😐😐😐

# 639
  • Bayern
Аз ако съм със Сияна в тази къща сигурно ще избухвам като Михаела. Въшката е изключително нагло същество ! На 21г не е малка !  Безотговорна и ленива! Тя самата си каза, че и извън къщата  е същата примадона. Ако извън  шоуто  може да си го позволи, то в тази къща трябва да се съобразява и с други хора. Елена може и да е злобна, но всичко, което каза за Сияна е самата истина.  Иска ми се да си кажа всичко, което мисля за нея, но ще ме докладват Grin

# 640
Аз ако съм със Сияна в тази къща сигурно ще избухвам като Михаела. Въшката е изключително нагло същество ! На 21г не е малка !  Безотговорна и ленива! Тя самата си каза, че и извън къщата  е същата примадона. Ако извън  шоуто  може да си го позволи, то в тази къща трябва да се съобразява и с други хора. Елена може и да е злобна, но всичко, което каза за Сияна е самата истина.  Иска ми се да си кажа всичко, което мисля за нея, но ще ме докладват Grin
Вие разберете, че и Вас най-вероятно трудно ще Ви търпят друг тип хора, ако се наложи да живеят с Вас. Като Овца ако се държите, не е приемливо.

# 641
  • Bayern
Аз ако съм със Сияна в тази къща сигурно ще избухвам като Михаела. Въшката е изключително нагло същество ! На 21г не е малка !  Безотговорна и ленива! Тя самата си каза, че и извън къщата  е същата примадона. Ако извън  шоуто  може да си го позволи, то в тази къща трябва да се съобразява и с други хора. Елена може и да е злобна, но всичко, което каза за Сияна е самата истина.  Иска ми се да си кажа всичко, което мисля за нея, но ще ме докладват Grin
Вие разберете, че и Вас най-вероятно трудно ще Ви търпят друг тип хора, ако се наложи да живеят с Вас. Като Овца ако се държите, не е приемливо.
Satisfied Само ако съжителствам с някоя като Сияна, иначе трудно губя контрол

# 642
Satisfied Само ако съжителствам с някоя като Сияна, иначе трудно губя контрол
Тя и Овца така трудно Simple Smile

# 643
Едно 20-годишно момиче има цял живот пред себе си да чисти и да готви… Днес стадото (начело с главата му — Елена) нападна момичето, което очевидно не можеше да се защити. Това не беше редно, това беше жив психически тормоз по националната телевизия. И накрая най-близкият ѝ човек я предаде… Няма да се учудя, ако утре на лайфа пожелае да си тръгне.

И искам да попитам, какво точно направи Сияна, за да избухват така срещу нея? Тя си има нещо със Стоянов, другите започват да се месят и да ѝ дават неискани съвети. След това Сияна ги разкри какво са говорили за Паранормалния и Калин, и стадото още повече полудя…

Най-добре ще е ББ да пусне на всички разговора на Мина, Ебру и Елена.

И пак казвам, не съм от “феновете” на Сияна, просто това, което се случи днес, беше много преувеличено.

# 644
  • София
И Давид на 20 не е длъжен да им меси хляб, ама го прави всеки ден. Никой не й е длъжен да й готви и да й чисти..Цял живот щяла да чисти хахаха.. и това го казва мъж.. И другите ако не желаят да готвят и да си мият чиниите, кой ще го направи вместо тях?

Общи условия

Активация на акаунт