BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 428
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 645
Такива епизоди определено ми харесват - вижте колко е активна темата даже по това време на денонощието Smile

# 646
Emo, мисля, че и Вие сега, както Сия/ана, не реагирате или не искате да разберете на конкретно и директно изказани доводи - "какво точно направи" е много правилен въпрос - нищо за другите и всичко за себе си. Никой не е казал, че трябва да те влече домакинската работа, НО вътре се живее на комунален принцип - ако Вие, Emo, и аз, anmasu, не си сготвим, измием и изперем днес, утре няма да има какво да сипем в мръсните съдове, за да ядем и ще ходим с мръсните си дрехи. Няма как да не дразни това поведение, особено ако имаш малко над средни изисквания за средата около себе - разбирайте средна чистота и качество на храна.
Как не си се научил до 21 г. на прости неща, като това да се самообслужваш, но си се научил винаги да си в изгодна позиция - 1. влезе една от първите вътре; 2. никак не ѝ се понрави да стане камериерка; 3. днес пак се измъкна. Защо трябва да има търпимост към такъв тип поведение и в реалния живот - бихте ли имали?
Така че, да - нападението си го предизвика абсолютно тя с нахалното си и арогантно поведение и с това, че не разбира "какво е направила". Според мен, хитрост има много, интелект не ѝ достига да се защити, а и срещу какво да се защити, като явно са факти повечето от нещата.
За мен е адаптивен човек, което, както е казал Дарвин, е най-важното човешко качество. Другото, което ми хареса е, че се опита да разкаже как и какво говорят зад гърба на хората Елена, Ебру и Мина.
За наглостта ѝ преди "нападението ѝ", много способства Котов,  много изненадващо за мен - че явно не е честно, в неговите очи, да излезе тя, разбрах, ама твърде голяма подкрепа ѝ оказа, на какво и защо, не разбрах. Не само Котов, а въобще тримата други от изолацията - тяхната подкрепа подхрани арогантността ѝ.
Стоянов, почти от началото, според мен, също не се показва да е готин. Та, не виждам какво го жалят толкова, че се е хванал с нея. Всъщност нито един от двамата не ми е жертва.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 02:43 от anmasu

# 647
Свършиха ми лайковете преди 5 страници още 😭

За Сияна - ако разбирам правилно, тя е най-лошия човек на света, защото не готви и не пере? И защото много се реши и гримира? И защото се държи 'твърде' приятелски с мъжете? Това ли обобщава причините всички в къщата да искат да я качат на кладата?

За Елена - тя и външно, и вътрешно все повече прилича на злата мащеха от приказките, противна ми е от ден 1, но последните 2 епизода достига нови низини.

За Стоянов - както ми беше един от фаворитите доскоро, така се срина под Иван. Направо бях втрещена, докато го гледах как рита Сияна след като останалите в къщата я стъпкаха. Топ манипулатор, такъв гаслайтинг не бях виждала на живо досега. Та той дори не я харесва като човек, какво изобщо се занимава с нея тогава??? И не ми обяснявайте как тя го била принудила да са заедно - извинете, той на колко години е? Има ли ⚽🏀??? Или има сливи в устата и не може да ѝ каже, че не я харесва? Точно попадение вчера с 'женския полов орган', баш това е той. Направо се отвратих от него като отиде да я хули пред враговете ѝ накрая. Грозно, отвратително, повръща ми се. Дано Сияна не му прости, защото това днес беше абсолютно непростимо.

Хора в къщата, които харесвам - намаляват всеки ден, вече са само Давид и Валентин.

# 648
Аз съм напълно втрещен от днешния епизод — не знам дори как да подредя мислите си след всичко, което видях. Стоянов винаги ми беше симпатичен: още отначало ми стана ясно, че не е от най-проницателните, но в неговата кротост и тишина имаше нещо привлекателно, човешко. Сияна също ми беше сред любимите, макар че напоследък започнах да се колебая — преди няколко дни си мислех: „Леле, тая Въшка колко е манипулативна.“ А сега ми се струва, че всъщност може би истината е точно обратната. Зад тихия и уж безобиден Стоянов се крие нещо доста неприятно. Постъпи грозно тази вечер — вместо да я защити, той я предаде. Изглежда, че този път ролите са се разменили: мислех Сияна за манипулативен нарцис, а се оказва, че истинският такъв е нашия Ал Пачино.

# 649
В абсолютно всеки сезон има скандал за чистене и готвене. Като ще е само за да натякват после, ами по-добре да не го правят. Да, разбирам, че това са някакви битовизми, които дразнят останалите, но не може ли по човешки да се разберат. Директно на масата, докато останалите се хранят определено не е правилно. Давид направи забележка, но беше париран от Иван. Явно някои хора са свикнали на подобен тип поведение и не им пречи. Разбирам проблемът, но не е това начинът, по които да се говори на когото и да е било. Още повече, че тук говорим за човек с много високо самочувствие за себе си.

# 650
И като е са голямо самочувствие, даже може би е най-добре нищо да не им се казва. То пък, щото  и самочувствието им си е с пълно покритие.
Аз наистина не разбирам как има хора, които живеят в общества, след като не се разбира защо е важно да отговориш на основната си нужда - глада. За хигиената явно изобщо няма защо да коментираме, то щом не е важно да се погрижиш за храната си, може да обитаваш кочина и да се храниш, както свинете. Абсурдно е.

# 651
Тук мерим с двоен аршин, май. Значи Въшка да обижда Стоянов зад гърба му 2 поредни епизода е ок, но когато той я сикдирдоса - ау, ужас! Жертва! Той поне не употребяваше цинизми по неин адрес, за разлика от нея. Съгласявам се единствено, че не си подбра момента.

Битовизмите дори няма да ги коментирам, защото е несериозно някой (мъж или жена) на 21 да чака друг да му сервира, отсервира, да го изпере и т.н. Хората би трябвало да са научени още в ранния пубертет как сами да се погрижат за базовите си нужди, а не да чакат на (почти) непознати.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 04:28 от Lilly_85

# 652
Всичко, което казват за Сияна си е баш така, но го правят толкова нагло, злобно и долно, че човек застава на страната на Сияна. Ако попрезрялата 34 годишна жена със семпъл ум, още по-семпъл изказ и манталитет на дърта свекърва смята, че така злепоставя Въшката - ами не. Напротив. Прави и услуга. Нейна работа ли са гащите на Стоянов? Прала и дрехите, сякаш на реката е ходила и им е духала да изсъхнат после. Ми да не я бяха гонили. Пред всички я овика, докато се храни.

Стоянов - на всичките си претенции какъв е мъжкар се изяви баш като нарицателното, което му лепна Иван. Сякаш някой насила го е вързал за Въшката и чак сега, милия, видял, че го манипулира. До вчера нямаше против да го манипулира, що така изведнъж…
Надявам се Минка да си тръгне и да се светнат Еленка и палето и Ебру, че хората не ги харесват.

Ебру се сърди на Калин, че я питал играе ли кючек, ма то от нея лъха баш на това. Като започне да вика и си представяш ма’алата, от която е изпълзяла. Поне им готви. Леща явно може да прави. Много върви с цигарите.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 07:32 от Iseis

# 653
Някъде прочетох, че и дъното си имало мазе. Еленка и Ебру са там след снощи.
   Обаче всички, освен Давид какво са мухльовци - седнали да се хранят и г-жа Елена вика и намила , и почуква с пръст по масата и само немеца каза да спре,защото се хранят.И никой друг , само местеха погледи като на тенис мач. Тая Елена с великите си претенции .....Много се смях с това,че е изпрала дрехите на Въшка, а Въшка що не изпрала гащите на Стоянов.Че кой те е карал? Вместо на Въшка, да беше орала на Стоянов? А той да не е малък?
   А ще ми обясни ли някой, моля, какво искаше да каже Стоянов на Въшка, дето не го каза? Че не иска да е с нея ли? Аз не го разбрах, ама май той сам не се разбира.
    Надявам се Котов да се върне и да им каже всичко, което са гледали. Елена и Ебру май малко се спекоха, след като Въшка потвърди,че са видели какво говорят за тях.
    Давид и Котов са моите фаворити засега.

# 654
  • Асеновград
Подразни ме , как всички дружно нападнаха въшка. Най лошото е , че им доставя удоволствие , дори когато Давид се намеси да се спре Елена докато хапват , Ваньо тъпото се обади ...Остави ги.
Стоянов в тази ситуация най много се изложи , мълчи като пън , но пък го разбирам ,защото и без друго , когато се обади , нищо не му се разбира.
Искам Валентин и Лена да се върнат в къщата, и да ги поставят на мястото им.

# 655
Не знам защо вярвате на историята за сериозната връзка, която наскоро бил приключил Стоянов. Този човек си е самодостатъчен и според мен никаква връзка с никого не може да изгради, камо ли сериозна, камо ли да страда след това. Прави се на загадъчен (или "мистериозен" - поредната думичка, която стана много модерна и е в устата на всички Grinning), а е доста семпъл и егоистичен. И аз си мислех, че Сияна му пречи да покаже себе си, но направо тряба да ѝ благодарим, че не ни остави да тънем в заблуда от неговата "мистериозност"... Grinning

# 656
Стоянов с неговите 20 думи в речника и Сияна с нейните 25, са абсолютен гърч да ги слушаш. Нямам търпение тоя сюжет да приключи и да се разкарат.

Това, което ми направи впечатление е, че Елена многократно спомена: “Лена като дойде да ми иска цигари - няма”. Елена ли е разпределителят на цигарите? Правилно би било - за 800 брадъра са закупени 10 кутии, например. Пушачите са 8, цигарите се разпределят поравно. А не - Елена взима всичко и разпределя по собствено усмотрение. То тогава, и хлябът и лещата не трябва да са по равно, а по заслуги и симпатии.

На мен ми е забавно как Калин плюеше Елена, че не прави нищо, а само се гримира,  сега пък дружно плюят по Сияна.

За Лена също стана ясно, че не участва в домакинството, но Елена и Ебру вече са опънали друго платно и яко плават.

А за маалата, на мен ми се струва, че са много повече от очевадният. Не че има значение, но Ебру поне не го крие.

И да, не вярвах, че ще го кажа, но искам Валентин и Лена обратно в играта.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 08:46 от Joy Ness

# 657
Не се карайте, Давид е победител. 😁 От ден първи и така ще бъде, независимо кой се пъне.
Браво на продукцията, че пускат новите парчета на любомият ми Луис Капалди.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 09:00 от *Амбър*

# 658
Тази Елена откъде е? Говори ужасно, слага ударенията на най-невероятните срички.

# 659
  • София
Тази Елена откъде е? Говори ужасно, слага ударенията на най-невероятните срички.
Във визитката е посочено София. От последните епизоди коренно ми се смени мнението за нея, там до рождения ѝ ден симпатизирах.

Давид е, да, те и в къщата си го знаят това.

Общи условия

Активация на акаунт