BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 325
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 870
  • София
В повече ми идва демонизирането на Стоянов.  Да, можеше да отиграе ситуацията по-добре, ама не е края на света
Именно, не е това най-голямата драма на сезона, не знам защо така го изкараха тегав.

"какво ми се правят на " - ти ли беее, ти на какъв се правиш, пфф.

# 871
Аз си имам конспиративна теория. Чистят най-голямата конкуренция на Давид. Та те не хулиха толкова агресора Иван

# 872
Аз не съм изненадана от постъпката на Стоянов. Човека си каза, че скоро е излязъл от връзка. В един момент явно реши да опита, но не се получи. Просто го направи по малко неприятен начин.

Все пак са на 21-22, в реда на нещата си е да са объркани и неопитни. Направиха я мъченица тази!

# 873
  • София
Аз си имам конспиративна теория. Чистят най-голямата конкуренция на Давид. Та те не хулиха толкова агресора Иван
Възможно е, защото той беше мега харесван. Ще видим ако започнат и Котов така да го орезиляват.

Коментаторите жалка работа, що не дават повече от къщата...

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 23:33 от Moderator3

# 874
Ще задържат Мина заради интригата…

# 875
  • София
Калин изглежда по-възрастен от 50-годишен..
Минка започна с откровенията..

# 876
Не знам дори как да коментирам тази история, която Мина разказа…
Но е сигурно, че тя ще изхвърчи тази вечер.

# 877
Някой да каже на Мина, че не е нужно да преразказва всяка една такава неприятна история от живота си Grinning

# 878
Ето че винаги може да пробиеш дъното и да продължаваш да се закопаваш още и още

# 879
Мина трябва да е Везни (30 октомври).
Че откога 30 октомври е Везни? Аз знам, че е Скорпион (приблизително между 23 октомври и 22 ноември)

# 880
Това момиче си вкара голям автогол! Сега ще изяде много хейт, след като разказа тази история.

# 881
Ако преди Мина копаеше дъното с лопата, сега почна да направо с багера.

# 882
  • Между гори и планини
Минка ще изхвърчи! Държанка на сводник , наркопласьор и т. н. С голямо самочувствие без покритие, която мисли 10 минути колко атома кислород има водата...
Голямо постижение е постигнала, пребивайки някой. Не само стигна дъното , а и второ, трето ниво на подземието.

# 883
Какво изцепи Мина?

# 884
Накратко - че е била някакво момиче с токче по главата в дискотека в Слънчев Бряг и е била съдена за това. Разминало ѝ се е и изглеждаше видимо доволна.

Общи условия

Активация на акаунт