BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 237
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 120
И Стоянов, и Въшка са интелигентни, сдържани и симпатични хора.

Стоянов просто говори бавно, чак па да е интелигентен. Долу-горе също толкова мъчно му е да структурира изречение, колкото и на Иван.
И като почне да им благодари за всяко нещо което му кажат...

# 121
  • Варна
Много ми е секси и привлекателен Стоянов , но действително ползва доста женски прийоми. И да манипулативен е по женски. Не е гей , но много нетипични , по скоро детински игрички играе. Не че нещо , но мъж все да се цупи за дреболии и да бяга от "леглото"...стига де .
Новото поколение е така. Имам деца на неговата възраст и имам някои наблюдения. При по-малките особено става страшно.
Дали момичетата станаха много напористи, но определено са се пообърнали ролите.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 11:31 от Хексе

# 122
https://www.facebook.com/share/v/1BENiYStKo/?mibextid=wwXIfr - промото…

Скуката продължава. Според мен Цветан няма да си тръгне, нещо са измислили.

# 123
Голямо разочарование е този Стоянов....
Отначало ми допадаше но сега - не!
Аз с такъв мъж не бих имала връзка, дори и външния му вид не ме кефи вече

# 124
Стоянов е пич, но и аз няма да мога да изтрая Сияна. То е едно мяукане, цвилене, непоносима е. Не виждам и тя какво се вживява, като овърша всички мъже в къщата за 3 дни…

# 125
И сияна не е цвете, и аз не бих я издържала! Да прекрати всичко или всичко е един цирк

# 126
Калин ще използва картата си. Някой ще ми напомни ли каква беше тя?

# 127
  • Bayern
Направо ми е неудобно да гледам как Сиана се е залепила за Стоянов. Подозирам, че ако я отблъсне окончателно , тя ще настрои останалите срещу него, пък Ванката само тава чака Frowning1   И как реши , че той е длъжен да й помогне с багажа ...в кой век живее, не знае ли че в днешно време жените си носят куфарите сами...Лигава примадона Frowning1  И останалите жени в къщата едва ги изтрайвам, обаче Сияна ми е най-непоносима!

# 128
  • Между гори и планини
Момчето дори не ѝ отказа. Каза - хайде след 10-15 минути. Обаче примадоната стана и показно си замина. Пък после той се сърдел като жена.
Аз си държа на личното пространство и такава лепка която му ходи по леглото и му се натиска зорлем ми е много неприятна. И пак той отстъпи, стана и отиде в нейното легло. На вън обаче вероятно рязко ще я отреже. Кога жените станаха толкова леки и лесни, че сами се предлагат , като тази маукаща върти опашка?
Калин е интригант и вече няколко пъти го хващам на дивана да прегръща Давид и да му шушне. Мега противен! Не му се ядяло леща... Алоу, не си на курорт! Радвай се, че въобще има какво да ядеш!
Ако бях на Давид щях да си изхарча парите за нещо което аз искам - шоколад, пържола. А не за цигари които не пуша или претенциите на някои хора. Или за да е най честно, щях да напиша храна на сгънати листче които да тегля като томбола.
На Мина определени и се погали самолюбието, че Иван ѝ се обяснява. Сигурна дъм , че на вън този е агресивен като горила, вероятно вика, блъска и тръшка, ако не става това което иска.
Стефан ловеца е абсолютно безгръбначно. Пълно мекотело без собствено мнение, нагаждач. Това е грозно при жените, но за мъж е изключително противно качество!
Елена си е подмолна. Валентин и той го играе лимонка. Сякаш Лена, която не блести с някакво високо IQ, ми се струва че поне е честна, открита и си казва директно каквото мисли. Има живец и смях с нея.
Другите са клуб клюкар и интригант.

# 129
Калин ще използва картата си. Някой ще ми напомни ли каква беше тя?
Имунитет

# 130
Щом в промото Цецо си тръгва, значи няма да си тръгне. 😁 Най-много да получи служебна номинация.

# 131
  • София
Не му се ядяло леща... Алоу, не си на курорт! Радвай се, че въобще има какво да ядеш!

Калин не иска да яде лещата, защото я готви Ебру, към която той има непоносимост.. Понеже Елена е близка с Ебру, той вече не понася и Елена. Не знам какъв му е проблемът с Ебру, че така настървено я напада и мрази.

Почти всички си имат лепка.
Психаря-Паранормалният
Стоянов-Въшка
Давид-Калин
Мина-Лена
Само Цецо, Вальо, Ебру и Елена засега са по-индипендънт..

# 132
Не му се ядяло леща... Алоу, не си на курорт! Радвай се, че въобще има какво да ядеш!

Калин не иска да яде лещата, защото я готви Ебру, към която той има непоносимост.. Понеже Елена е близка с Ебру, той вече не понася и Елена. Не знам какъв му е проблемът с Ебру, че така настървено я напада и мрази.

Почти всички си имат лепка.
Психаря-Паранормалният
Стоянов-Въшка
Давид-Калин
Мина-Лена
Само Цецо, Вальо, Ебру и Елена засега са по-индипендънт..

След като Ебру му отговори и не му замълча, поведението му към нея стана дори по-лошо. Не знам за какъв се мисли, но това, че е най-големият, не означава, че всички трябва да се съобразяват и да се съгласяват с него.

# 133
Този плоскоземец е доста елементарен. Горката му жена, не знам какъв живот живее с него и как го търпи...

# 134
Възможно е промото да е подвеждащо, но така или иначе устройството на параномалният е за мен по-живо отколкото Цецо в Къщата. Какво са го харесали на кастингите не знам, явно се е представил в съвсем друга светлина. На мен ми се струва, че е от хората които в социалните мрежи са едни, а на живо съвсем други. Нищо лично към момчето, супер добро и възпитано е на фона масата там, но просто не е за подобно шоу. Съдейки по профилите му в интернет ще си кажеш наистина, че е интересен и провокативен, но явно продуцентите са се подвели. Имаше тук-таме някои откровени разговора с Иван и Мути, но вторите го търсеха основно за което. Относно австралопитека, нощната му "задявка" с Мина беше меко казано смешна. Толкова му е наранено мъжкото его, че никоя от жените не го хареса истински като мъж в Къщата, че за капак Стоянов му отмъкна едната от възможните жени за любовен сюжет, без дори да си е правил труда. Сега ще ми говори на Мина, ти ако ми беше откликнала, веднага щеше да си ми в леглото. Ако цапа гащи. За Калин всичко сте казали, обезателно се върти около Давид, защото предусеща, че е фаворит номер едно за наградата. Така че доста двойки с романтичен привкус както отбелязахте. Само говорещият с духове и Иван, не ми го побира главата, как може двама мъже с този си вид да са близки по този начин, освен ако това не е сценарият на някой гей **рно филм.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 18:09 от toohot2resist

Общи условия

Активация на акаунт