BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 483
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 390
На мен ми се стори, че Мина няма желание да отговори, а не, че не може да го направи. Със сигурност пред изолираните ще нарежда Въшка през цялото време.
Да видим дали ще им пускат директно от Къщата, за да гледат.

# 391
  • Сф
Като се сетя сега другият "стратег" Калин как си използва картата " имунитет " и ме напушва смях. Искам на Елена да и спрат цигарите и да има мисия да мълчи или да ги заключат в изолатора с Ванката да се побърка от страх, че нещо топ отворена го раздава.

# 392
На мен ми се стори, че Мина няма желание да отговори, а не, че не може да го направи. Със сигурност пред изолираните ще нарежда Въшка през цялото време.
Да видим дали ще им пускат директно от Къщата, за да гледат.

Е, тя тръгна да говори и беше спряна от ББ… но не мисля, че трябваше да я спират.

# 393
Елена с тези цигари е просто непоносима. Когато ги пуснаха от изповедалнята, след като имаше пожар, първата ѝ драма беше, че няма да могат да пушат…

# 394
Безхарактерния с 0 гласа в анкетата Joy

# 395
  • София /Абсурдистан
Е пушачите са така - изтрещяват без цигари.

# 396
Чак пък завистливи, манипулативни и прочее за момичетата. Кое не е истина, което казаха за тази фалшивка?! И на кое точно да ѝ завиждат, на лековатото поведение или на торбичките под очите и кривите крачета на толкова подобрения и..
Нищо кой знае какво не е станало, обичайно поведение/клюки в женски колектив. За съжаление всички си говорим зад гърба,мъжете също. Изобщо не я жаля и ми е неприятно, че се върна. Стоянов тотално го отписах щом е толкова заблуден в това фалшиво същество.

# 397
  • Между гори и планини
Интересно такава страстна пушачка , как е спряла да пуши като е била бременна?
Амбър , грозен беше начина по който манипулираха всички да я изгонят, без тя да иска. Грозно беше след това кискането в спалнята!
Мина пък една тежкарка за пред камерата! Хайде да ди припомним с какви мъже е излизала. Инстаграма ѝ я показва все над учебниците по химия!

# 398
Грозна работа, баш Минка да плюе по колежката си. Че те са един дол дренки - хвани едната, удари другата. Не можа да преглътне, че Въшката беше пожелана от двама мъже. И да, прави са за всичко, но така не се прави. Долно, злобно, низко. Минка щото не си показа всичко, чиста като сълза.

# 399
Е по принцип не е хубаво да се говори за човек който не присъства. И Мина не е по-добра, но поне се държи нормално не съзирам фалш. Просто казвам, че не са преувеличавали за това как я описаха.

# 400
  • SF
Как не ги е срам Елена с големите претенции, Ебру, която е грозна като... не знам като какво и го играе диван през целия сезон и Мина, която определено завижда на Сияна? Много са злобни и неприятни.
Не мога да повярвам, че Лена ми стана по-симпатична от тях трите.
Да дадат в жертва един участник, за да могат да кюмавтат цигари? Дрехите им бяха в джакузито, ток нямаха, но те предпочетоха да отворят зоната за пушене.
Не ги ли е срам от поведението им??!

За кого ще гласувате, кого ще подкрепите?
diziler, пусни една анкета, защото наистина не мога да предвидя кой от номинираните ще напусне Къщата. Цецо ми е безразличен, но симпатичен, Валентин и Лена ги предпочитам 100 пъти пред Мина.
Мина е просто парче!

# 401
  • София
Аз изобщо не мога да повярвам на "любовната" история между тия двамата. Според мен младежът плака за себе си или за друг, (който не е в къщата.)Той нали имаше нещо травмиращо с бивша/бивш. И така, супер са ми фалшиви и двамата. Той прикрит. Освен това Въшката още в самото начало се пробва на единия, на другия "хи-хи дай да ти пипн мускулите". Стратегия в Бб, в живота, защото няма с друго какво да изпъкне. Права беше Елена дето я насоли, беше грозно как го направи обаче, много.

# 402
Елена с тези цигари е просто непоносима. Когато ги пуснаха от изповедалнята, след като имаше пожар, първата ѝ драма беше, че няма да могат да пушат…

Особено като се сетиш, че личната ѝ драма е свързана с проблеми при износването на дете. За човек с претенции за акъл, да не можеш да изкараш 2 дни без цигари, да хвърляш хора под автобуса заради същите и да пафкаш като комин с подобна предистория…ми изглежда като дефиницията на думата “глупост” в тълковния речник.

Дънинг Крюгер е и там положението. Да, поне формулира кохерентно мисъл, което е по-добре от ниската летва принципно…но мнението ѝ за самата нея е далеч от реалностите, уви.

# 403
Много ми беше банална Мина с доводите за Въшка като тя е същата като нея. 😂
Аз гласувах за Лена, забавна е и от всички жени като, че ли наистина тя е по-малкото зло, тя е женската версия на Давид.
Най-шокиращото в този епизод ми беше “обичам те” от страна и на двамата “влюбени”😁 Не ми се вярва да се обичат, Стоянов даже не мисля, че има чувства към нея, ама пък го видяхме да плаче за нея.
Искам Цецо да си тръгне, безинтересен, а и той каза, че си е изпълнил дълга и работите, затова му казвам чао. 😁

# 404
  • SF
Ееее, хора... Какви доказателства трябва някой да ви даде за чувствата си? А пък и трябва ли на вас да ги дава, ако не сте обект на тези чувства.
Като съседки от пейките: тези двамата, онези двамата, како Сийка, на мене ми се струва друго.
Аз пък им вярвам, че се влюбиха. В това сладко и премерено момиче и в това симпатично момче, с малко трики поведение всеки на тяхната възраст може да се влюби и да се загуби. После може да се намери, да срещне друг, да се наранят, да се разделят, да се съберат.... Всичко може. Всичко онова, което и на нас се случва.
И във форума, когато някой сподели историята си, има много версии и хипотези, че май не обича и май не го обичат. Не е наша работа и никога няма да бъде.
Аз им вярвам, без това да има отношение и им се радвам.
Когато за един епизод отношенията им се бяха разклатили, ми беше мъчно за Сияна и необяснимо за Стоянов. В този момент симпатиите ми към него спаднаха. Снощи, когато й отвърна с любов на нейното трудно изречено "Обичам те", отново се вдигнаха. Така се прави, когато седмици наред изкарваш времето си с някого и му показваш, че интимността му ти е приятна.
Не съм видяла Сияна да сваля Иван. Видях Иван да я сваля, а тя категорично, категорично, без иди ми-дойди ми си избра Стоянов и застана зад него.
Това бяха онези епизоди, в които Иван се изложи с нападките си към един харесан и по-късно заобичан мъж. А този мъж отговаряше с търпение. А момичето до него - с разбиране и подкрепа. Много ме мързи да изровя и един от първите си постове в първата тема, когато съм споделила приятното си отношение към Сияна заради тази нейна категоричност. Мацките от други сезони са тъкали и на два стана, за да не изпуснат мъжкото внимание във всички посоки.

Понеже Мина заема позиция за отношения, които не са нейна работа, искам да си ходи. Като грозно и срамно определих поведението и изказванията на кликата. Ебру, която я няма никаква, Елена, която изкуфя и стана Михаела номер 2 по отношение на кюмавтенето и тъпата химичка Мина, която... иска да работи в аптека, за да ползва козметични мостри. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт