BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 490
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 375
Интересно, че Лена стана по-приятна от Мина, Елена и Сияна само за последните няколко дни.

# 376
На Мина как ѝ падна усмивката. 😆😆😆😆

# 377
Елена доста се изложи, докато се подиграваше на Сияна, аз на мястото на Сияна ще разкажа пред всички.

# 378
Довиждане, Мина Simple Smile

# 379
Би било хубаво Мина да си тръгне, но се съмнявам. По-скоро клоня към Лена или Цеци. Първата от три седмици е с много минимален вот, а Цеци изяви доста ясно желание, че иска да си ходи.

# 380
Ако не се бяха случили последните събития, щях да гласувам за Мина, но сега пускам глас за Котов.

# 381
Аз ще пусна глас за Лена (не мога да повярвам Trollface), само за да може Мина да си тръгне (макар че сега като се замисля, нищо чудно Лена да иска тя да излезе вместо Мина, ако се стигне дотам, не знам дали ББ ще позволи обаче)

# 382
  • София
Елена доста се изложи, докато се подиграваше на Сияна, аз на мястото на Сияна ще разкажа пред всички.
Не мисля. Каза, че много я е подразнило реването на Въшката и това, че наричала нещата с умалителни- нокътчето, краченцето и т.н.

# 383
Аз след всичките глупости и гнусотии изприказвани от Мина, май предпочитам тя да си ходи...Лена мога да я издържа още седмица, поне не е чак толкова злобна
Лена се кротна, откакто Михаела излезе и дразни доста по-малко. Мина ми е по-неприятната, макар че в спора между нея и Въшка няма как да има победители. Един дол дренки са и двете се обвиняват взаимно в неща, които те самите правят.

# 384
Доста подигравателна беше. А предвид, че само говори за МИСЛЕНЕ и за СТРАТЕГИЯ, биваше да се сети, че в момента Сияна ги гледа в изолатора. Щом не й стига акъла за това, поне да не се прави на интересна, като говори за стратегия.

# 385
Котов може да не е някакъв супер-приятен, ама ги чете като отворена книга. Цецо ми е все тая дали ще седи или не. Лена ще я изтърпя.

Ама моля ви - махайте я Мина. Оня безхарактерния е отвратителен, ама поне не е толкова злобен...

А цялата тая сценка с Мина, Елена и Ебру беше ужас за гледане. То бива да паднеш ниско...

# 386
И аз се надявам Мина да си замине. Лошото е, че Цеци изяви голямо желание да си ходи, а Лена не е харесвана. Така че трябва силен вот, за да останат те и Мина да си тръгне.

# 387
  • София
Доста подигравателна беше. А предвид, че само говори за МИСЛЕНЕ и за СТРАТЕГИЯ, биваше да се сети, че в момента Сияна ги гледа в изолатора. Щом не й стига акъла за това, поне да не се прави на интересна, като говори за стратегия.
Въшка си е заслужила подигравките, даже са й малко.. Има още накъде. Нека да каже на Елена, че я е чула, но това нищо няма да промени. Определено Елена е нива над Въшка, във всяко едно отношение. Клюкарила я зад гърба й, голяма работа.. и Въшка щеше да го направи, ако Елена беше в изолатора.

# 388
О, Вълка даже повече щеше да нарежда Елена, щом вчера определи Стоянов по този грозен начин.
Но точно това показва, че Елена не е много над Сияна. Да, една идея по-добре е, но и тя е доста неприятен образ

# 389
  • Между гори и планини
Много се изложиха и трите! Докато Мина и Ебру не са голяма изненада, то Елена с големите претенции и мнение за себе си, че много умна, се показа в изключително лоша светлина! Гади ми се и от трите, злобни, завистливи , двулични и манипулативни!
Радвам се, че в изповедалнята Мина нямаше възможност да отговори на въшка!

Общи условия

Активация на акаунт