BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 502
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 360
Мале ужас, каквато и да е Въшката, да слушаш такива неща за себе си...няма как на човек да не му стане изключително гадно

# 361
Елена топ стратега не се ли сети, че им пускат в изолатора лайф?

# 362
Не оставиха Цецо да спи спокойно Joy

# 363
  • София
Въшката 5 пъти се показва гола в банята пред други хора и пред камерите..за какво говори??

# 364
Котов май успокоява Въшката, за да не започне да цвили хахаха!

# 365
Поне разбрахме, че Котов мрази Стоянов.  Щом толкова иска да му натресе пак Сияна Trollface

# 366
Злобни незлобни всички са прави за въшката. Но тя си бае само за Мина, не драга всички го мислят. И аз също, от ден първи ѝ личи каква е.
Какъв партньор ѝ е Стоянов, каква любов, какви 5 лева не можа и да се разреве искрено за него.

# 367
Котов увещава да се сменят с човек, с който ще му е по-леко да избута тия дни в изолатора.

# 368
Котов обаче казва всичко, което ние мислим Joy

# 369
Котов се прави на джентълмен и защитник, но просто не я издържа кифлата да му мрънка в стаята.

# 370
Аз след всичките глупости и гнусотии изприказвани от Мина, май предпочитам тя да си ходи...Лена мога да я издържа още седмица, поне не е чак толкова злобна

# 371
Котов се прави на джентълмен и защитник, но просто не я издържа кифлата да му мрънка в стаята.

Да видим дали ще му е по-удобно с Мина.
Цецо ми харесва/

# 372
Лена също е злобничка, по адрес на Михаела беше доста зла, но поне й го каза прави куме в очи. А Мина не казва нищо на Сияна.

# 373
  • Между гори и планини
Колкото и истини да са казали трите кокошки, го правят грозно, зад гърба като махленски клюкарки! Много ще ми стане густо, въшка да им каже , че знае за всички гадости с които я заляха. И Мина с бодра стъпка да си отиде! Голяма моралистка, да не забравя че Инстаграма ѝ е виден и много сме ѝ видяли задника .
Иначе нямам нищо проблем с Мина да си отиде Стефан ревльов.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 23:41 от Доня Дафина Черешова

# 374
Елена, Ебру и Мина с това колене и бесене ще застрелят сами себе си. Публиката не е особено благосклонна към стратегии (виждали сме го в Сървайвър, примерно) и го приема за подмолно. Та, може днес привидно да са спечелили играта с оставането си, но изгубиха сезона в един епизод.

Който както си го направи, де. Ако бяха толкова добри стратези, щяха да играят за публиката на финала, а не за темпоралното си оцеляване в една мисия.

Общи условия

Активация на акаунт