BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 518
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 345
Правилно ли разбрах? Един двамата - Лена или Цеци в събота напуска задължително. Отделно, ако сега не върнат изолираните съквартиранти, номинациите ще са само между останалите в къщата - това ще е интересно, ако е така. Нали днес ще са номинациите?

# 346
Правилно ли разбрах? Един двамата - Лена или Цеци в събота напуска задължително. Отделно, ако сега не върнат изолираните съквартиранти, номинациите ще са само между останалите в къщата - това ще е интересно, ако е така. Нали днес ще са номинациите?

Няма номинации, четиримата в изолатора са номинирани.

# 347
  • Сф
Е, като са се усетили, че не ги гонят защо не се самопредложиха? Да не си развалят комфорта например,  егоисти. Елена как махна точно бедствието пожар да може да си пафка.
Въшка не я искаха ни вътре ни вън. Да видим как ще се държи вътре.

# 348
Ще подкрепя Котов за оставане, защото е един от малкото, които харесвам в предаването. Цеци ми харесва също, но мисля, че беше искрен, че иска да отиде при семейството си.

# 349
Е, като са се усетили, че не ги гонят защо не се самопредложиха? Да не си развалят комфорта например,  егоисти. Елена как махна точно бедствието пожар да може да си пафка.
Въшка не я искаха ни вътре ни вън. Да видим как ще се държи вътре.

Страх ги е, защото публиката може да не ги е харесала и да ги изгони.

# 350
  • София
И те мислят като нас Laughing Паранормалният бил безхарактерен...а добър ден!

# 351
Ако му кажат, той ще се съгласи с тях Joy

# 352
Тези трите обаче са ми забавни:
'Ако Иван му каже да спре да плаче, той ще спре да плаче' паднах JoyJoyJoy

# 353
Започнаха вече да го разгадават. Joy

# 354
Елена: Лена е умно момиче

Cry

# 355
Боже мой! Мина говори за морал, а Лена била МНОГООО умна. Падам!

# 356
Лена била умна

# 357
  • София
Ебру ми се вижда най-на център.. Мисли разумно, преценява добре нещата, не е интригантка, не се разпищолва по долни гащи и е скромно момиче.. Само където е плоскоземна, но така е чувала от приятели Laughing

# 358
Много много не харесвам Сияна , ама малко се пооляха.  Най-вече Елена стратега Grinning

# 359
Големи са злобарки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт