BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 472
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 405
Стоянов далеч не мисля, че е влюбен в нея. Просто моментът беше емоционален и той искаше да бъде жертван, а първо групата го преметна и второ най-близкият му човек вътре излезе. Тези двамата няма да ги бъде навън. Дано бързо се отърве Стоянов. Тази лигла Сияна е доста кофти персонаж.

# 406
Ееее, хора... Какви доказателства трябва някой да ви даде за чувствата си? А пък и трябва ли на вас да ги дава, ако не сте обект на тези чувства.
Като съседки от пейките: тези двамата, онези двамата, како Сийка, на мене ми се струва друго.
Аз пък им вярвам, че се влюбиха. В това сладко и премерено момиче и в това симпатично момче, с малко трики поведение всеки на тяхната възраст може да се влюби и да се загуби. После може да се намери, да срещне друг, да се наранят, да се разделят, да се съберат.... Всичко може. Всичко онова, което и на нас се случва.
И във форума, когато някой сподели историята си, има много версии и хипотези, че май не обича и май не го обичат. Не е наша работа и никога няма да бъде.
Аз им вярвам, без това да има отношение и им се радвам.
Когато за един епизод отношенията им се бяха разклатили, ми беше мъчно за Сияна и необяснимо за Стоянов. В този момент симпатиите ми към него спаднаха. Снощи, когато й отвърна с любов на нейното трудно изречено "Обичам те", отново се вдигнаха. Така се прави, когато седмици наред изкарваш времето си с някого и му показваш, че интимността му ти е приятна.
Не съм видяла Сияна да сваля Иван. Видях Иван да я сваля, а тя категорично, категорично, без иди ми-дойди ми си избра Стоянов и застана зад него.
Това бяха онези епизоди, в които Иван се изложи с нападките си към един харесан и по-късно заобичан мъж. А този мъж отговаряше с търпение. А момичето до него - с разбиране и подкрепа. Много ме мързи да изровя и един от първите си постове в първата тема, когато съм споделила приятното си отношение към Сияна заради тази нейна категоричност. Мацките от други сезони са тъкали и на два стана, за да не изпуснат мъжкото внимание във всички посоки.
Е, как не помниш Въшка да се е сваляла на Ваньо? Хронологията беше следната: на първата сутрин след влизането им почна да обяснява на Стоянов, че много го обичала и той я отряза (да не се лъжем, това е несериозно твърдение). Тогава тя се нацупи и веднага хукна към Иван, да пипнела мускулче, нам кво си, почна и с него да се закача. Добре, обаче Ваньо в същото време се сваляше и с Мина, та Въшка избяга от там и реши пак да се пробва със Стоянов. Ваньо съответно агресира срещу него. Оплетена история, но Въшка си беше наумила да върти любов в къщата с някой - с който и да е. Влезе си с тази стратегия и съквартирантите много добре я надушиха какво прави. Да не говорим, че най-първата вечер флиртуваше с Каспър, но той директно ѝ каза, че си има приятелка.

Съгласна съм с Джанис - и аз мисля, че Стоянов не е влюбен. Има някакви симпатии, но думите му бяха продиктувани от чувство за вина.

# 407
  • Bayern
Не знам защо се смята, че трябва да си казваме мнението за някого директно в очите му. Сияна е лигава лепка и празноглава лека жена. Как да й го кажа в очите...Не спира да повтаря как мъжете тичали след нея и това е единственото, с което може да се похвали. Такива паразити в живота постигат всичко само и единствено благодарение на някой чичко паричко. Да не говорим, че и външния й вид ми е отблъскващ, прилича на вечно сънена, устата й ще гръмне всеки момент, за гласеца да не отварям дума... Има си отработени техники и пози, с които се опитва да изглежда ранима, а всъщност е смехотворна. Не мога да се сетя дори за едно нейно качество, заради което да ми е по-малко непоносима! И всичко това се очаква да й го кажа в очите?  И няма какво да се правим на светци и жени и мъже много често обсъждаме други хора и смятам, че е съвсем нормално. На мен никой никога не ми е казвал в очите '' ти си темерут'' или ''облечена си крайно неподходящо'', а със сигурност имам доста недостатъци. Обществото ни явно е претръпнало и свикнало с всякави извращения щом такива жени ги намират за умни и хубави...

# 408
  • София
Есме, не знам дали Стоянов е влюбен в мургавата въшка, но май ти си.. По-напред я нарече умна и мъдра и виждаш нещата по коренно различен начин. Има някакъв проблем в телевизорите...или в твоя, или в нашите..

# 409
Жалко че спряха мисията преди да изпратят 5ти в изгнание. Май Стефчо щеше да си ходи. А по разговора на трите дами разбирам, че ревльо е още по-зле от това, което виждаме.

Ще гласувам за Лена. Котов няма да има проблеми с вота. Мисля, че и Мина ще събере достатъчно подкрепа да остане. Цецо е незабележим и ако иска да си ходи, да си ходи. Мисля, че вотът Лена/Цецо ще е същият като Лена/Цвети.

# 410
  • София
Мина всеки път събира висок процент подкрепа. За мен е странно това. Аз гласувах за Цецо, въпреки, че е тапет в предаването. Другите не са ми особено симпатични. Въшка ми е най-антипатична от участниците. Лигава ревла, която иска всички да ѝ се кланят. Стоянов също не ми харесва. Мрънка и само я баламосва. Но нали се "обичат". А паранормалния Стефчо даже не знам как да го коментирам. Така се излага в национален ефир. Горката му приятелка.

# 411
Ееее, хора... Какви доказателства трябва някой да ви даде за чувствата си? А пък и трябва ли на вас да ги дава, ако не сте обект на тези чувства.
Като съседки от пейките: тези двамата, онези двамата, како Сийка, на мене ми се струва друго.
Аз пък им вярвам, че се влюбиха. В това сладко и премерено момиче и в това симпатично момче, с малко трики поведение всеки на тяхната възраст може да се влюби и да се загуби. После може да се намери, да срещне друг, да се наранят, да се разделят, да се съберат.... Всичко може. Всичко онова, което и на нас се случва.
И във форума, когато някой сподели историята си, има много версии и хипотези, че май не обича и май не го обичат. Не е наша работа и никога няма да бъде.
Аз им вярвам, без това да има отношение и им се радвам.
Когато за един епизод отношенията им се бяха разклатили, ми беше мъчно за Сияна и необяснимо за Стоянов. В този момент симпатиите ми към него спаднаха. Снощи, когато й отвърна с любов на нейното трудно изречено "Обичам те", отново се вдигнаха. Така се прави, когато седмици наред изкарваш времето си с някого и му показваш, че интимността му ти е приятна.
Не съм видяла Сияна да сваля Иван. Видях Иван да я сваля, а тя категорично, категорично, без иди ми-дойди ми си избра Стоянов и застана зад него.
Това бяха онези епизоди, в които Иван се изложи с нападките си към един харесан и по-късно заобичан мъж. А този мъж отговаряше с търпение. А момичето до него - с разбиране и подкрепа. Много ме мързи да изровя и един от първите си постове в първата тема, когато съм споделила приятното си отношение към Сияна заради тази нейна категоричност. Мацките от други сезони са тъкали и на два стана, за да не изпуснат мъжкото внимание във всички посоки.

Понеже Мина заема позиция за отношения, които не са нейна работа, искам да си ходи. Като грозно и срамно определих поведението и изказванията на кликата. Ебру, която я няма никаква, Елена, която изкуфя и стана Михаела номер 2 по отношение на кюмавтенето и тъпата химичка Мина, която... иска да работи в аптека, за да ползва козметични мостри. Simple Smile
Подкрепям на 100 процента. Направо не мога да повярвам какво чета и какви претенции имат хората и какви критерии. Пипнала Въшка мускулите на Иван и му се умихнала- ужас, какво безсрамие и доказателство, че е влюбена или  не може да се влюби или и аз не знам какво.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 12:33 от AuroraBB

# 412
  • Варна
Подкрепям на 100 процента. Направо не мога да повярвам какво чета и какви претенции имат хората и какви критерии. Пипнала Въшка мускулите на Иван и му се умихнала- ужас, какво безсрамие и доказателство, че е влюбена или ще не може да се влюби или и аз не знам какво.
Да, 100 пъти въртяния кадър как "пипнала мускулите" е май единственото което можаха да покажат от опитите на Сияна да свали Иван.

# 413
  • София
То какво да покажат. За ден, два Сияна опипваше муску.. така де почвата и си се прицели в Стоянов.

# 414
Това "обичам те"  го отдавам на изолацията. Как за толкова кратко време се развяват такива гръмки фрази и чувства?! Абсолютна емоционална незрялост.
   Относно трите клюкарки, съвсем нормално. Тежстта идва от това, че  изгонените ги гледат. Нищо шокиращо не виждам в това. Но факт е , че ББ направи интригата.  Както и е факт, че никоя от трите няма смелост да си каже право куме в очи на Въшка како мисли за нея.
   Котов ми харесва как ги чете. За мен той е най-интелигентния и мислещ човек вътре в къщата.  Елена ще се наиграе с тези стратегии.
  Давид  искренно се зарадва на Въшка, но за него мисля, че не носи "зло сърце". Той ми е най-искрен и чист от хората вътре.
    Онзи плазмодии Стефан, как го търпи приятелката му? Сигурно тя е мъжът вкъщи. Той какъв е по професия, знаем ли?

# 415
Гласувах за Лена, тъй като тя е образ точно за предаване като Биг Брадър, цветна, лудичка по своят си начин и леко дебилна, но без да е злонамерена.Някак си се реабилитира след излизането на Михаела и най-важното спази обещанието дадено към овцата с жертвата си за групата. Нима това не е идеята на Брадър, да видим лошите си страни и по някакъв начин да променим поведението си, ошлайфайки треските си за дялане. Дано наистина си е взела поуките и урокът за навън и това не е само преструвка знаейки, че зрителите я бяха изгонили вече веднъж. Котов от всички номинирани най-заслужава да бъде спасен, но той така или иначе ще събере най-висок вот, тъй че сметнах за ненужно да гласувам за него в тази определена група номинирани. Стигам и до последните двама. Мина преди вчерашният епизод щях да я избера с 300 преди Цецо за оставане, но взех малко да се колебая. Направиха ни изключително лошо впечатление коментарите й по адрес на Сияна. Дори да й завижда, дори да е права за някои неща, начинът по който ги изговори е толкова грозен, че чак бях потресен и погнусен. Да беше излезнало от устата на някой друг пак щеше да е лошо, но именно от нея която има подобен профил както на Сияна, този на лолитка и мъжемелачка е просто смешно, да не кажа тъжно.Все пак аз съм за шоуто да продължи и искам да видя челен сблъсък между Мина и Сияна, за което ми се иска Цецо да е на последно място. Клетия боздуган ми се струва, че ще става още по-безинтересен с времето, та защо да го мъчим. Дори видяхте ли как си беше заспал, докато другите в изолатора яростно коментираха случващото се в Къщата. Не че параномалният и той не е самото определение за скучен и не заслужава да седи там, то поне любовният му сюжет с Иван е забавен и ще търпи развитие😂

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 14:12 от toohot2resist

# 416
  • при моите любими
Ако Въшка, беше помислила стратегически, преди да реши да е Мина, трябваше да избере Стефан -ревльото. Публиката щеше да изгони него. Сега може би ще си тръгне Цецо, защото не е интересен за играта.

# 417
И защо да изгони Стефан..за да и се нахвърли Иван с цялата си агресия ли ..мнооого стратегическо

# 418
Каквато и да е Въшка, поне няма злоба в нея, както в Мина, Елена и донякъде Ебру.

Да не говорим, че Мина далеч не е по-свястна. Сама е казвала с какви е била и някои други по-лични неща.

# 419
От началото харесвам Лена защото:
- избра боздуганчето, тоест не се плъзга по повърхността. Наясно е, че най-хубавото се вижда само със сърцето (по Екзюпери)
- тя е ходещ купон, иска да се забавлява, не се взима насериозно и не е натоварваща (като изключим скандалите с овцата)
- за лошия и български също има по-голямо оправдание от други, защото не и е роден език.

Мисля, че остана неразбрана, защото умишлено избягва задълбаване и сериозни теми, просто е на такъв етап в живота си в момента. Иначе е стабилен и сериозен човек, според мен. Над 20 републикански медала и 2 деца не се постигат от лигли. Работи и с баща си в сервиза. Не знам какво е преживяла, може би заради развода, но имам чувството, че е имала сериозна драма и сега има нужда от купон и да се отърси, без да натоварва никого. Има блясък в очите.

Направи ми впечатление, че снощи беше видимо разочарована от Мина, но когато Сияна влезе в изолатора и започна да говори против Мина, Лена рязко смени темата и весело каза “а тук можем да спим когато си искаме!” Също каза нещо от рода на “тоя етап със сълзите съм го минала”

Та харесва ми как се справя с личните си драми. И, разбира се, ми спечели уважението с бързото и категорично решение да излезе.

Изобщо, тази мисия свали доста маски и ясно създаде два отбора. От едната страна за мен са свестните хора - Цецо, Котов, Лена, Стоянов, Давид (може би Сияна, там ми е противоречиво още), от другата страна има едни дребни душици:

- Мина, която завижда, че Сияна е в центъра на мъжкото внимание;
- Елена, която много пресмята и мисли стратегии и иска да е лидер, но не и стига нито капацитет, нито смелост за това;
- Калин, което е досаден, интригант и страхлив и само повишава тон “ние тук какво правим” без да предлага решение
- Паранормалния и Иван няма смисъл да ги споменавам, единият безгръбначен, другият безмозъчен агресор
- Ебру, която заедно с Мина и Елена заприличаха на злите доведени сестри на Пепеляшка и на практика изиграха играта на Сияна.

В този ред на мисли, не искам никой от отбора на свестните да си тръгва и ме е яд, че избраха Мина, която е оцелявала номинации и явно има някаква подкрепа. Трябваше да изберат паранормалния, за да играят на сигурно, а и за да гледаме малко Иван без гадже в къщата, според мен ще е много различен.

Общи условия

Активация на акаунт