BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 389
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 510
Изненадана съм, че Сияна занули Елена. Тя Елена сама се занули, доста жалка женица.

# 511
А Елена, като не харесва Въшката, защо реши да й пере, суши и сгъва дрехите?

# 512
# 513
Ох, паднах с Давид, направо ме изпълва това момче Joy

# 514
  • SF
За да има повод да дудне по нея.

# 515
Елена е права по принцип - къщната работа е обща. На мен би ми било много неудобно някой да ми оправи дрехите и аз да не върна жеста по един или друг начин. Или някой всеки ден да готви, а аз дори една чиния да не измия. Въпросът е, че трябваше да я остави сама да се закопае, а не да я напада.

# 516
А Елена, като не харесва Въшката, защо реши да й пере, суши и сгъва дрехите?
Е как защо ? За да може после да натяква Simple Smile

# 517
  • Между гори и планини
За да си напише актив и да ѝ държи сметка и тон, как защо?
Падна ѝ маската на Елена, отдолу излезе само един пепелник!

# 518
Елена тръгнала да говори какво трябвало да пере Въшката… Я по-добре да си пуши цигарите и да си клюкари в ъгъла, това ѝ се отдава най-добре

# 519
Тая Елена каква простакеса е. Абсолютна селяндурка. Коя е тя, че ще държи сметка кой какво прави? Че и по време на хранене. Жалко, че Въшка не може да върже две думи на кръст. Жалко и, че Елена не е номинирана. Надявам се да изхвърчи скоро. Злобна, тъпа, с претенции. А в главата и само цигари. Няма хляб, няма боб, няма леща. Цигари да има.

# 520
  • София
Елена й каза нещата 1:1 .. Примадоната нищо не пипа, само чака наготово.. Чат-пат се поцелува  и стига толкова..
Давид е над нещата..оммм

# 521
  • в моя гьол
Чак ми стана симпатична въшката. Те ще я отлъчват, пък после ще имат претенции за помощ. Ай сиктир бе. Елена се срина на дъното. големия стратег.

# 522
Само 800 брадъра за цигарииииии…?!
Елена много изпусна юздите последните дни. Опротивява и от положителен герои в началото, сега става отрицателен доста бързо. Това говорене през зъби..

# 523
  • Сф
Леле Елена е мега гнусна и циганката приглася между залците.
Аз ако бях щях да я срина люлинската " звезда ", ама сигурно щото и аз съм живяла там. А Стоянов как мълчи , не е истина, Сияна не я харесвам, но дано се отърве от Стоянов навън.
Елена се държи като недоклатена лелка. Пере, чисти, готви,  държи сметка..злобее.

# 524
Тя така си беше. Просто се сдържаше, а и Михаела обираше негатива.

Общи условия

Активация на акаунт