BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 437
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 495
  • SF
Их, тия цигари..Овцата номер 2..
Есме, ок извинявай, не си влюбена, просто си й фенка..Всеки си има принципи и подкрепя този участник, който най-близо се доближава до тях..

Не, не ме доближава.
Няма такава закономерност, че човек харесва това, до което се доближава. Аз харесвам Коко Шанел, Мария Илиева, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и особено много харесвам Ивет Лалова. Също и около стотина мъже харесвам. Повече отколкото харесвам Стоянов, който на моменти ме нервира. На всички тях ли приличам??? Едва ли.
Не бързай с изводите и престани да пишеш за мене и то все някакви допускания. Давай за участниците.
Малко взе да ми писва този диалог. Хиляди предположения какво съм аз от твоя страна и нула, направо подминаване от моя. Струва ли ти се смислено да продължаваме така?

# 496
  • Между гори и планини
Големи интригантки, не се ли усещат че фи гледаме?
Какво ѝ пречи на Елена, че момичето си реши косата?

# 497
Цецо прилича на излязъл от концлагер Grinning

# 498
  • Между гори и планини
Трябваше Елена да е в изолатора. Щеше да полудее без фасове.

# 499
Цецо прилича на излязъл от концлагер Grinning
😀😀😀😀😀😀

# 500
Ужасяваща злоба струи от тези жени. И то срещу жена...

Междувременно Ванката се държи с всичките като с неодушевени предмети, Калинчо само дет не ги е вързал боси в кухята...направо ужас.

# 501
Дори на апаратчето му писна от тях….

# 502
  • София
Освен Ебру и Давид, друг готви ли или всички само консумират..готованци..

# 503
Елена се превръща бързо и скорострелно в женска версия на Калин. Дори ударенията на думите не слага правилно, абе точно като Калин е.

# 504
Елена се превръща бързо и скорострелно в женска версия на Калин. Дори ударенията на думите не слага правилно, абе точно като Калин е.
Чакам всеки момент, да запее сръбско Joy

# 505
  • Между гори и планини
Оф тая Елена, защо си мисли, че все трябва да намеква кой е по- малък , а тя е с опит
Защо трябва да ѝ се дава отчет...
Чудо голямо че ѝ сгънала дрехите. Някой я е карал? Ебру повтаря като ехо .. Елена е отровен човек, на масата бълва .
Искам да си ходи с мръсна газ.

# 506
Елена за няколко дни коренно промени мнението за себе си. То големи физиономии, големи претенции. Двете с Ебру се изложиха съвсем. Иван млъкна, почна Елена.

# 507
Елена се срина до нулата с поведението си. А Ебру сладко сладко яде отстрани.

# 508
  • SF
Въшка си реши косата по цял ден, докато Елена интригантства и пуши.

# 509
Тук Сияна направо разбива Елена. Чак да не повярваш.

Общи условия

Активация на акаунт