BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 417
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 690
Изгледах сега/на пресекулки/ епизода/.
В цялата какафония рязко се отличи Елена. Еййй, непоносимо женище! СкъсАла се от работа, преработИла се.../то е мъка да вляза в подобен изказ/. А и с тая маниакална обсесия към цигарите, съвсем ме довърши.  Най-можеща, най-знаеща, най-важна...цигарите били базов продукт. Стой гладна ама истински една седмица и ще те питам кое ти е базовото.

Въшка си е примадона, тя смени името си заради по-луксозни условия, ясно е колко я брига всичко около нея, което не ѝ носи личен комфорт. Жертви, в посока нечие благо, при нея никога няма да бъдат забелязани.
Мяу-мяу, мрън-мрън, придружени от красивата ѝ външност, винаги ще ѝ отварят врати и сърца. Но и аз  визуално я харесвам, а също така като  начин на говорене, предвид че  борави със стотина думи сумарно.
 Тя единствена в къщата  даже в обикновен разговор прави разграничение на граматичната форма на относителното местоимение / който, когото/.
Още повече  съм убедена, че тя е ромка, но поведението ѝ е далеч не като на онези, с които се характеризира етносът. Има потенциал в това момиче, ако доста повече бе/би/ залегнала в посока учение, а не в кифлеене.
Ебру обратно, уж с образование/има си ромски квоти за прием/, хем не е мързелива, но манталитетът взема превес и заличава положителното.

Стоянов ми е мъка да го слушам, първо мислех, че срича, като четеше, а той всъщност  така отсечено си говорел, едва сега при по-дългия му речитатив го отчетох.
Бедният речник захлупва и него, както и по-горните.
Gen Z поколение в най-нелицеприятната извадка.

А сагата Въшка-Стоянов е толкова лапешка, че изобщо не я приемам насериозно, колкото и драматични етюди да покажат. Колко още партньори и разбиване на сърца им  престоят и на двамата, та една камерна свалка да я наричаме връзка, хайде холан.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 14:56 от проксима

# 691
Така като я гледаш, дали образованието ѝ е приоритет? 😁
Скрит текст:

# 692
  • София
Въшката майна, си бичи айляк.
Който се цепи от колектива, колективът...
Това е един кошер-колектив и всеки си има задачи, Давид и Калин месят хляб, другите мъже чистят с прахосмукачки, жените са в кухнята, дори Мина готвеше, а Лена миеше чиниите.. Въшката сама  се изолира от колектива и нищо не пипа, затова абсолютно закономерно всички я нападнаха. Такова поведение е крайно неприемливо и никой няма да го търпи, даже и Давид, който я направи слугиня в туристическата мисия. Тя не допринася с нищо към общото благо, само се възползва от него.
Това е мързеливата колежка скатавка в службата, която всички носят на гърба си и й вършат работата, а тя си взима заплатата..
В реалния живот я чака - Уволнение!
..

Sunglasses

# 693
  • Варна
Аз само не разбрах,как трябваше да разбере,че на зализания са му мръсни гащичките??
Трябваше да предположи,че всичко е изпрано и минато през сушилня и САМО гащичките му не? Трябваше да ги подуши?Той да каже "МиУо,мръсни са ми слипчетата"?
Това в сверата на вероятностите ,ако случааайно (след като е стояла в една стая незнам си колко време) първото нещо,което и дойде на ум е да вземе да пере.А и след като е гледала как онези на диванчето ядат ла**а по неин адрес.
Естествено,че ще иска да си гушне и цунка льольото и т.н.
Как изобщо на някой му хрумна,че е нормално жена да пере на**аните гащи на друг индивид?!
Тея не са наред с главата Ill Ама наистина!
Очевадно е,че напънът идва от добре познатата женска злоба .
На малките (около 20 годишни) всичко им прощавам.И егоизма в битуването,и леката елементарност.
Но тези,които са около 30 и нагоре?!Те вече са мега неадекватни (и озлобени разбира се)!

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 12:02 от gali-presi

# 694
  • Bayern
Въшката майна, си бичи айляк.
Който се цепи от колектива, колективът...
Това е един кошер-колектив и всеки си има задачи, Давид и Калин месят хляб, другите мъже чистят с прахосмукачки, жените са в кухнята, дори Мина готвеше, а Лена миеше чиниите.. Въшката сама  се изолира от колектива и нищо не пипа, затова абсолютно закономерно всички я нападнаха. Такова поведение е крайно неприемливо и никой няма да го търпи, даже и Давид, който я направи слугиня в туристическата мисия. Тя не допринася с нищо към общото благо, само се възползва от него.
Това е мързеливата колежка скатавка в службата, която всички носят на гърба си и й вършат работата, а тя си взима заплатата..
В реалния живот я чака - Уволнение!
..

Sunglasses
За съжаление такива в реалния живот мачкат чаршафите на шефа, със сигурност не я чака уволнение Frowning1

# 695
  • София
За съжаление и ти си права...Но принципно я чака.

# 696
Дори ББ каза на Сияна, че заради това, че стои постоянно около Стоянов, тя не общува с никой друг в Къщата. Опита се да се включи в колектива и то как - пак говорейки за Стоянов.

# 697
  • София
В по-преден епизод коментираха , че си взимала някакви неща от хладилника при положение, че са с ограничен бюджет и малко храна.Да, дребнаво е да се следи всяка хапка, но там условията налагат да се съобразяваш с всички !!!
Това като го чух в първия момент реагирах точно като последното изречение “Какво ѝ следят всяка хапка?!”. Но наистина при положение, че имат две кисели млека за 11 човека, да хване едно цяло и да си го понесе, прави впечатление. Това не е реалният живот, в който просто отиваш до магазина, купуваш още 5-6 и въпросът приключва… Трябваше да си отсипе няколко лъжици, колкото да си хапне, и да остави и за другите. Но явно е възпитана да не мисли за нуждите на останалите - много егоизъм има в това момиче…
Ами вместо да поръчат 800 кутии цигари, да поръчат за всеки по едно мляко! Като сравнявам Въшка с двете "принципни дами" ми е напълно ясно коя от тях повече бърка в хладилника... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
Дори ББ каза на Сияна, че заради това, че стои постоянно около Стоянов, тя не общува с никой друг в Къщата. Опита се да се включи в колектива и то как - пак говорейки за Стоянов.
Някой от изгонените също го коментираше при Елена… Не мога да си спомня кой, но мисля, че беше Цветелина. Че се затваряла и с никой не говорила. Само последния епизод с Давид и то защото той се опита да я успокои… И понякога с Иван.

Арт Деко, 5 човека ги делят тези 3 кутии цигари, стига се хващайте за тях. Хубаво, да приемем, че тези 5 нямат право да ядат кисело мляко, защото са си изхарчили парите за цигари. Но останалите 6 нито пушат, нито има останало мляко за тях.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 12:18 от Lilly_85

# 699
Скрит текст:

Не съм разглеждала на никого профила, коментирам само на база видяното. Но това тук просто потвърждава моето наблюдение - прахосан потенциал.
Обхваща ме безсилие, когато видя, че някой има всички данни по трудния читав начин да върви напред, а  избира лесното катерене надолу. За разлика от тъпи, интелектуално възпрепятствани индивиди, които методично и целенасочено бутат някакво образование и накрая го играят шефове.

# 700
Сияна си точно представителна извадка на съвременното младо поколение. Мина и тя е същата. Жени, които са използвали външността си, за да имат лек и добър живот са съществували във всички епохи. нищо ново под слънцето. Истинското образование и най-вече познание не по-силите на всеки, така че да не ги съм строго. Минка, като се опита да изтрие наложения стереотип, че под русата косица нема умна главица, само го затвърди. Разбира се, че има много интелигентни млади хора, но те рядко търсят изява в подобни предавания. Обикновено се валидират във предавания от типа на Стани богат, Последният печели и пр.
Тъй че, чак да замеряме с камъни Въшката и грозно. Тя поне няма претенции или поне аз не ги чух. ми Вижте и прякора само как и прилегна, хахаха, милата. Трябва и гостоприемник, за да оцелява и тя го потърси, но той се оказа ялов. Сравнение с другите, тя изглежда хиляди пъти по-невинна.

# 701
На мен ми прави по-голямо впечатление не това, че Мина и Сияна не пипват нищо, а че имат едно огромно его и самочувствие, убедени, че не може мъж да няма интерес към тях. Доста жалка картинка са и двете.

# 702
Въшка и Мина са съвсем млади момичета, простено им е.
Но за Джон Траволта не мога да си затворя очите. Мислех, че е по-свит, а той е всъщност доста ограничено момче, с право го нарекоха женски полов орган. Не си защити и успокои любимата, дори я нападна. Не взе страна, Елена докато я нападаше.
За мене той всъщност е по-противен даже от Калин.

# 703
  • София
Скрит текст:

Не съм разглеждала на никого профила, коментирам само на база видяното. Но това тук просто потвърждава моето наблюдение - прахосан потенциал.
Обхваща ме безсилие, когато видя, че някой има всички данни по трудния читав начин да върви напред, а  избира лесното катерене надолу. За разлика от тъпи, интелектуално възпрепятствани индивиди, които методично и целенасочено бутат някакво образование и накрая го играят шефове.
Бая поколения с чалга поведение!  Коментарът ми е, че рибата се вмирисва от главата... Първите в държавата /не по интелект, а по старшинство/, какъв пример дават на младите хора?!   Има ли по-голяма чалга от тях?   И нима жените с които изневеряват на съпругите си не са такъв типаж?  И нима това не е насърчение към такъв вид поведение!? А и ние не гледаме ли и не коментираме ли в момента също чалга?

# 704
  • Bayern
Въшка и Мина са съвсем млади момичета, простено им е.
Но за Джон Траволта не мога да си затворя очите
. Мислех, че е по-свит, а той е всъщност доста ограничено момче, с право го нарекоха женски полов орган. Не си защити и успокои любимата, дори я нападна. Не взе страна, Елена докато я нападаше.
За мене той всъщност е по-противен даже от Калин.
Значи на Мина и Сияна прощаваме защото са съвсем млади на 21, а Стоянов трябва да реагира като зрял джентълмен защото е на 22 ? Това са двойни стандарти . На практика са на една възраст

Общи условия

Активация на акаунт