BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 344
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Както каза Есме, не чете подробно тук и най-вероятно не гледа подробно, затова е изпуснала много важни моменти.

# 736
Ето, даже не е нужно да гледаш обстойно, за да коментираш, получи директен цитат.
За мен Въшка е мило момиче, но почти всичко позитивно в нея приключва дотук. Тези думи, които отправи към Стоянов, но под носа си, бяха страшно просташки. А на другият ден му каза, че го обича. Отчайващо!

# 737
  • SF
Аз симпатизирам на определени нейни качества. Не я познавам в такава степен, в каквато хората тук претендират, че са запознати.
От предаването и от участието й до момента, на мене ми е миличка, леко объркана, на моменти много добре ориентирана. По-зряло се държи от доста от останалите по-възрастни от нея участници. Понякога пък се закача по детски. Но... всичко ми е наред с нея. Не виждам гадост, подлост, пошлост, грозотия в изказванията, сочене с пръст.
Момичето се защитава и притеснява за това дали Стоянов изпитва същите чувства и има същите намерения като нейните. Кое точно да й намразя и оплюя.
Не съм сляпа и не ми се налага да се заслепявам по Сияна. Нито ще ми се налага да се справям с нея в живота, нито да я промотирам и да й помагам да върви напред. Добре съм си. Коментирам предаване, което си има тема за коментиране. Обичам да гледам риалитита и да пиша тук. Не съм ви клиент, а и вие не сте психотерапевти. Гледайте си Биг Брадъра и му се кефете.

Както каза Есме, не чете подробно тук и най-вероятно не гледа подробно, затова е изпуснала много важни моменти.

Ама вероятно гледам и не изпускам!!!!!! Вероятното го знам аз, а не ти! Като седнеш до мене с пуканките, тогава ще знаеш какво правя и дали го правя редовно. Вероятно ти си въобразяваш някои неща, свързани с мен и вероятно ти казах поне 10 пъти да не се изпускаш да го правиш, щото вероятно допусканията ти спрямо мен са невероятни! Вероятно спираш да се заяждаш с мене, щото вероятно не е ок.

И наистина вероятно аз ти казах, че нямам намерение да следя всяка твоя дума, за което вероятно не търпя критика!!! Нулева критика към това, че не те чета! Губиш си времето.
Вероятно де. Знам ли, може да ти е готино.
Това е като онова - вероятно аз приличам на Сияна, защото я харесвам, а вероятно ти приличаш на Елена, защото не я харесваш.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 14:23 от Esmee

# 738
  • Bayern
Като не си видяла, върни си на епизодите от първата седмица и погледни как питаше Стефан Паранормалния. Мисля, че попита и Иван, като за него не съм сигурна, но това, че попита Стефан го имаше излъчено и миналата седмица, когато я обсъждаха като номинирана в студиото.
Аааа не първата седмица, първата вечер го попита Laughing   Въшката не си губи времето

# 739
Какво лошо има в това?
Красиво, младо не обвързано момиче пита момче дали е обвързано

# 740
Между другото Ебру е точно като Стефан Паранормалния. Ходи по Елена и повтаря след нея.

# 741
Да има нещо вярно 😁

# 742
Викайте модератор и да се приключва тази драма... Joy

Вчера, когато им пускаха в изолатора кадри от това, как реагират на разпределянето на бюджета, Котов нали не чу нарежданията на Калин, че ще козирува?

# 743
Какво лошо има в това?
Красиво, младо не обвързано момиче пита момче дали е обвързано
Нищо лошо по принцип, освен че още тогава стана ясно, че е влязла с фикс идеята да търси връзка. Което е доказано успешна стратегия във формата, макар и доста неетична. Паранормалния я отряза, хукна към Стоянов - той също я отряза, хукна към Иван - той пък проявяваше интерес към две едновременно и тя се отказа, върна се пак на Стоянов. Всичко е една игра. Възможно е да се е увлякла в нея, но не мисля, предвид че се оплакваше от него и го обиждаше още преди седмица.

# 744
Въшката може и да не е пример, но според мен след вчерашния епизод Стоянов също не е. И двамата не са! И все пак, вчера Въшката беше нападната от всички, а когато се предполагаше, че ще получи подкрепа от Стоянов, тя не я получи. През това време той седеше и клюкаше по неин адрес с хората, които я нападнаха. Това е!

За съжаление вече нямам фаворити. Основните ми претенденти за спечелване бяха Елена и Стоянов, но след вчера вече не са.

# 745
  • София
Въшката може и да не е пример, но според мен след вчерашния епизод Стоянов също не е. И двамата не са! И все пак, вчера Въшката беше нападната от всички, а когато се предполагаше, че ще получи подкрепа от Стоянов, тя не я получи...

За кое да получи подкрепа от Стоянов? За това, че го нарича с мръсни цинизми, за това че не желае да има общо с нея или заради това, че е мързеланата на къщата?

# 746
И аз останах без фаворит.
Сега се загледах в обецата на Сияна и се замислих дали има по-неподходящо място за поставяне, предвид колко e дразнещо да имаш нещо по/до/около зъбите.

Скрит текст:

# 747
Въшката може и да не е пример, но според мен след вчерашния епизод Стоянов също не е. И двамата не са! И все пак, вчера Въшката беше нападната от всички, а когато се предполагаше, че ще получи подкрепа от Стоянов, тя не я получи...

За кое да получи подкрепа от Стоянов? За това, че го нарича с мръсни цинизми, затова че не желае да има общо с нея или заради това, че е мързеланата на къщата?

Затова, че беше нападната от абсолютно всички, и най-малкото защото с нея са си най-близки в къщата… Стоянов до онзи ден с никого не си говореше и никой не му е виновен за това. И не, не е бил прелъстен, той сам допусна това. Да беше казал още от самото начало: „Не искам“, но не го е казвал! Целият им разговор с нея вчера – „Ще ти кажа“, „Няма да ти кажа“, „Сама разбери“, беше изключително смешен. Ами кажи ѝ: „Така и така, това направи“ и т.н., и т.н. Той стана, тръгна си и отиде да клюкарства с Иван и Елена…

Ясно е, че хората имат различни мнения и по никакъв начин нито искам, нито мога да променя нечие мнение, просто изказвам своето.

# 748
Ето го и промото - https://www.facebook.com/share/v/17KXtyiVwR/?mibextid=wwXIfr

Елена и Ебру отново в действие… Sleeping

# 749
  • SF
С тези украшения само си развалят зъбите. Скоро ще се докара до коронки или поне бондинг. И татусите са същата работа, както и всички драстични корекции преди годините да са показали, че са нужни. Важи за всеки, не само за Сиана.
След 20 години ще се пита с какъв акъл си го е правила това изкуство върху зъбите. Ето пример за незрялост, но тези щуротии са масови. Не ми е достатъчно, за да я хейтя.
Но виж, Мина, с косичката... с изкуствените удълженя... Тя вече прилича на Житната питка в лице. И косата й не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт