BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 27 992
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 930
Сега ББ да ги санкционира всеки път, когато някой я нарече 'въшка'...пак ще им бъде трудно в началото, само че в обратната насока този път Joy

# 931
Да, Давид е най-истински там!
Аку пипитата Стефан и Иван като непукисти стоят

# 932
Май и Давид плака докато гледаха. Милинкият той, такъв е емпат и чувствително човече.

# 933
Мина е страшно глупава, какви глупости дрънка?! Със сигурност е аут още тази вечер за радост на всички.

# 934
Какво е правила Мина на подкаст с Карлос Насар ??? Правилно ли чух AnguishedAnguished

# 935
Правилно, правилно…

# 936
  • София
Какво е правила Мина на подкаст с Карлос Насар ??? Правилно ли чух AnguishedAnguished
По-правилно не можеше...

Да си ходи тази вечер, достатъчно се изложи и за нея ще е по-добре. Такива като нея много... до месеци няма да я помни никой.

# 937
Според мен иска на всяка цена да се говори за нея и да е famous . Следва стъпките на Сузанита от едно време 👀.

# 938
  • Между гори и планини
Ако имах дъщеря като Мина бих умряла от срам!

# 939
Стоянов първи там да я прегръща.... Малко късно и много изкуствено!
Аз не бих го допусната до себе си вече, всичко му е изкуствено и за пред камера
Защо да е изкуствено.  Това, че не иска да са двойка не означава, че не е човек и не иска да я подкрепи след като чу през какво е минала. Ако не беше отишъл, щяхте да пишете сигурно: " тоя пън не отиде да я успокои "

# 940
  • София
Минке, хайде отивай си да ставаш общински съветник, че Пазарджик е закъсал без тебе..

Въшката ако си промени дейностите, танците и подходи по-сериозно към живота и мъжете, ще бъде екстра. Добра е, но върви по лош път и може да търпи още тормоз от разни батки в бъдеще..

# 941
Тя нали каза че първо давала отзад, ако се задържат тогава отпред
Това като го чух и ми идеше да повърна

# 942
А Валентин защо така настъпателно “брани” и защитава Сияна? Предполагам е благодарен на Стоянов за изиграната карта в негова полза, но реално със Сияна не ми изглеждат близки, а и от самолет се виждаше, че Стоянов няма нищо към нея

# 943
Чак сега се загледах в неприятния Тото. Заприличал е на кюфте 👀

# 944
А Валентин защо така настъпателно “брани” и защитава Сияна? Предполагам е благодарен на Стоянов за изиграната карта в негова полза, но реално със Сияна не ми изглеждат близки, а и от самолет се виждаше, че Стоянов няма нищо към нея
Според мен е видял, че в Сияна няма такава злоба, а и Сияна за разлика от Мина нито веднъж не чух да парадира с умствен капацитет както прави Мина.

Общи условия

Активация на акаунт