BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 27 967
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 945
Едва ли Валентин брани сияна заради Стоянов... Просто вижда кой е по-интрига т от другия и се ядосва...

# 946
  • София
Чак сега се загледах в неприятния Тото. Заприличал е на кюфте 👀
Многоооо мазен, а едно време разправяше как не харесва това, в което се е превърнал.

Вижте езика на тялото на русата.. как страни от него

# 947
Уяди се и той...

# 948
А Валентин защо така настъпателно “брани” и защитава Сияна? Предполагам е благодарен на Стоянов за изиграната карта в негова полза, но реално със Сияна не ми изглеждат близки, а и от самолет се виждаше, че Стоянов няма нищо към Сияна.
1. Той я защити още в самото начало, когато всички гласуваха тя да отиде в изолатора, въпреки че имаше човек, който сам беше проявил желание, а тя не искаше. Според него трябваше да отидат само тези, които доброволно са се съгласили.

2. Той видя същото, което и Сияна видя, когато трите „вещици“ (да не им споменавам имената) коментираха Паранормалният и Калин, а после нямаха доблестта да си признаят, когато тя ги разкри.

# 949
Как ни врътнаха тази седмица, че Лена чак стана симпатична? 😁

# 950
  • София
Лена и Давид ахахах, трябва да остане още малко.
Михаела направи голямо добро, успя да изчисти имидж.

Тото как се хвали, дъното. Бляк.

# 951
Лена ще остане, Мина ще си тръгне.

# 952
Лена със сигурност се държи много по-добре и приятно, откакто Овцата си тръгна. Ако беше станало обратното обаче, Овцата щеше да продължи да дразни, тъй като тя се зъбеше на всички в къщата, а при Лена не е така.

# 953
Дано момичето да успее да живее пълноценен и щастлив живот! Може би доста от поведението ѝ може да се обясни като самосъхранително. Не знам дали бих я подкрепила за финал, по-скоро не, оставам привърженик на Давид и Котов.
Ааа, това, което мислех, че Сия/ана е питала Котов :"Какво мислиш за мен", било Мина. Извинявам се!

# 954
А,защо днес ни показват явно как върви гласуването?

# 955
  • София
А,защо днес ни показват явно как върви гласуването?
Заети са да показват тотовата простотия... Какви четки, какво чудо към него.

Мина ще си ходи според мен...

# 956
Според мен Сияна специално е поканена  да  влезне в Биг брадър именно за де се  създадат  сюжетните линии-любовната с участие на истинското й аз-Силвия и преобразената Сияна.Не бих се учудила,ако ходи на психиатър именно при тази психиатърка,която коментира в момента предаването.И всъщност са били прави онези,които казваха,че Въшка е двулична и не заслужава доверие- ми тя си има две лица-Силвия и Сияна.Правилно е усетил и Стоянов,че не е искрена.А на въпроса колко малка е била,когато й се е случило "тава нещо",тя не каза на колко години е била.Колко малка?-на 16,на 15,на 10?А сцената с Дипломата,която й връчи Биг Брадър с името също беше театрална постановка,защото тя когато четеше дипломата не я прочете докрай/такава е била режисурата/ и не прочете името с което ще я нарича вече Биг брадър.Замълча по сценарий ,после говориха за друго,а накрая показа  Триумфално  дипломата и името Сияна.Е!???невероятно тъпа и прозрачна  манипулация.Така тъпи ли мислят,че сме?Това ,което ни показват  е страшно обидно за интелекта на българина.ДАНО младите хора бъдат критични!

# 957
  • Между гори и планини
Тъкмо казаха процентите. Но казват и че номинирани са само трима. Цецо не участва.

# 958
Meis , ти сериозно ли 😀😀😀😀

# 959
И сега отменят елиминацията,  понеже Цецо вече си тръгна Joy

Общи условия

Активация на акаунт