BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 28 029
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 960
Валентин сякаш показа повече от себе си последните дни. Аналитичен е и успява да разгадае бързо останалите.

# 961
Назад съм , и с темата . Стоянов , такова разочарование , чак мен подведе.
Давид , Вальо и Сияна страхотни млади хора. Останалото срам за народа ни , мъжете и жените , и Люлин

# 962
А сцената с Дипломата,която й връчи Биг Брадър с името също беше театрална постановка, защото тя когато четеше дипломата не я прочете докрай/такава е била режисурата/ и не прочете името с което ще я нарича вече Биг брадър. Замълча по сценарий ,после говориха за друго, а накрая показа  Триумфално  дипломата и името Сияна.Е!???.
Леле, в какви филми се вкарвате, не е истина. ББ я остави сама да избере името в дипломата, дали да Сияна или Силвия. И тя си го написа (името де) собственоръчно.
Ама човек вижда това, което иска.

# 963
Според мен Сияна специално е поканена  да  влезне в Биг брадър именно за де се  създадат  сюжетните линии-любовната с участие на истинското й аз-Силвия и преобразената Сияна.Не бих се учудила,ако ходи на психиатър именно при тази психиатърка,която коментира в момента предаването.И всъщност са били прави онези,които казваха,че Въшка е двулична и не заслужава доверие- ми тя си има две лица-Силвия и Сияна.Правилно е усетил и Стоянов,че не е искрена.А на въпроса колко малка е била,когато й се е случило "тава нещо",тя не каза на колко години е била.Колко малка?-на 16,на 15,на 10?А сцената с Дипломата,която й връчи Биг Брадър с името също беше театрална постановка,защото тя когато четеше дипломата не я прочете докрай/такава е била режисурата/ и не прочете името с което ще я нарича вече Биг брадър.Замълча по сценарий ,после говориха за друго,а накрая показа  Триумфално  дипломата и името Сияна.Е!???невероятно тъпа и прозрачна  манипулация.Така тъпи ли мислят,че сме?Това ,което ни показват  е страшно обидно за интелекта на българина.ДАНО младите хора бъдат критични!

??? Не я беше прочела цялата, защото трябваше да напише с кое име да излезе от изповедалнята! 😆 Видимо си пролича как пише… ???

# 964
  • София
И сега отменят елиминацията,  понеже Цецо вече си тръгна Joy
Нали двама си ходят, остават 3 седмици до финала. Ще има изгонен, има и други сюжетни линии.

# 965
Да, аз се пошегувах

# 966
Според мен Сияна специално е поканена  да  влезне в Биг брадър именно за де се  създадат  сюжетните линии-любовната с участие на истинското й аз-Силвия и преобразената Сияна.Не бих се учудила,ако ходи на психиатър именно при тази психиатърка,която коментира в момента предаването.И всъщност са били прави онези,които казваха,че Въшка е двулична и не заслужава доверие- ми тя си има две лица-Силвия и Сияна.Правилно е усетил и Стоянов,че не е искрена.А на въпроса колко малка е била,когато й се е случило "тава нещо",тя не каза на колко години е била.Колко малка?-на 16,на 15,на 10?А сцената с Дипломата,която й връчи Биг Брадър с името също беше театрална постановка,защото тя когато четеше дипломата не я прочете докрай/такава е била режисурата/ и не прочете името с което ще я нарича вече Биг брадър.Замълча по сценарий ,после говориха за друго,а накрая показа  Триумфално  дипломата и името Сияна.Е!???невероятно тъпа и прозрачна  манипулация.Така тъпи ли мислят,че сме?Това ,което ни показват  е страшно обидно за интелекта на българина.ДАНО младите хора бъдат критични!

Не прочете, защото беше празно и после го написа.

# 967
  • София
Ми то като нищо в това предаване... Всичко е в зара. Аман и с тези дълги реклами.

Ох.. жалко че чак вторник ще видим още от къщата.

# 968
Обещаха най-доброто от Цецо след рекламите. Че то освен първата вечер , друго интересно не видяхме от него Grinning

# 969
Да, няма значение, а и не знам доколко трябваше да правят това достояние, въпреки че сигурно, за да дадат гласност за хората, преживели насилие, да знаят, че не са сами. Не знам дали по тоя начин не уязвяват хората, тя самата каза, че родителите ѝ не са знаели. Продължавам да не харесвам поведението на Сиа/яна, но вече си го обяснявам. Дори не намирам право да коментирам колко е Голяма, заради това, че се е събрала след такова нещо. Докато излъчваха, не се разстроих толкова, колкото сега. Никой не заслужава такова нещо.
И със сигурност не е лош човек, доста подкрепяща се показа, когато успокояваше някакви хора.
Но аз продължавам да не мога да я наредя до Давид и Котов.
Назад съм , и с темата . Стоянов , такова разочарование , чак мен подведе.
Давид , Вальо и Сияна страхотни млади хора. Останалото срам за народа ни , мъжете и жените , и Люлин

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 00:46 от anmasu

# 970
Цецо е чудесно момче! Дано бързо му мине!

# 971
  • Между гори и планини
Цецо няма да се върне май...

# 972
Реакцията на Давид придружена с тик 😀😀😀😀 не мога 😀😀😀

# 973
Днес в началото ББ каза, че Цецо е в болница и няма да се върне.

# 974
  • Варна
Гласувах за него.Определено трябваше да се коригира възможността за повторно гласуване.Опитах,но не - "Вече сте гласувал".
Що за малоумщина.

Общи условия

Активация на акаунт