BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 179
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Сф
Нали правите съществената разлика колко са 100 бона през 2024-та, когато ги взе Марио (хайде и колата да не забравяме) и колко бяха 100 бона, когато спечелиха тризначките? С цените на всичко в момента тези 100 бона не стигат дори за малък аоартамент.

Някой може ли да ми припомни дали тризначката, която спечели (мисля, че Любов) се е отцепила или тя е една от двете, които просят в Англия?
Отцепи се точно тя, има си и мъж, другите две не са ок психически според мен по това, което пускат по мрежата и просията им. В тик ток гледай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 096
Ако пуснат другите истории - загубата на бебе на Елена и тежкото детство на Иван, Сияна ще бъде забравена за 15 минути.

# 1 097
Ако Иван има желание, ще успее да се промени, но това е свързано с много работа и вглеждане в себе си, разбира се.

Всеки има някаква травма и нещо неприятно, което е преживял. Преди доста години една фраза беше сравнително популярна в интернет: "Аз не съм лека жена, вие не ми знаете историята." Използваше се подигравателна нотка, когато някое момиче/жена се оправдаваше за голи снимки  или леко поведение. Нещо такова се разви и тук. Яко излъскаха имиджа на момата.

Да, ужасно е това, което се е случило с момичето, но не ми се струва редно сега едва ли не всички да я гледат със съжаление и да извиняват от тук на сетне негативните й черти. Циник съм, знам.

За вкопчването на Паранормалния в Иван. Тук имам своите подозрения за тормоз в училище, който не е отработен. Представете си в една гимназия "зубъра", който се страхува от "популярните". Ще им дава домашните си, ще се съгласява с всичко, което кажат и т.н., за да не бъдат жертви в някакъв момент. Точно това виждам при тях. Стефан видя, че Иван е първичен, гръмогласен, избухлив и предпочита да църка като мишчица тихо около него.

# 1 098
  • София
Ако пуснат другите истории - загубата на бебе на Елена и тежкото детство на Иван, Сияна ще бъде забравена за 15 минути.

И Лена имала такава, ако вярваме на съфорумката, която ни я открехна..

# 1 099
Да напомня за анкетата. Който не се е включил, а иска да участва, има време до края на деня да гласува за Мистър Биг Брадър 7 Wink

# 1 100
  • SF
Преди няколко години бяха молили медиите да ги приберат в България, защото нямали пари за билети, не издържали вече там и т.н. Тогава Карбовски се отзова, прибра ги и направи интервю в два епизода с тях. Те сами си казаха всичко. Отделно имаше някакво интервю в сутрешните блокове, в който обясняваха, че са национално богатство и като такова не е редно да им искат наем. Щели да си търсят правата. 😐
Между другото, както нямаха пари за билети, след като Карбовски ги прибра от Англия, два месеца не спряха да ходят по дискотеките. След това пак заминаха за там.
Не съм ги чувала тези истории, но нищо чудно. Те не даваха заявка, че ще съумеят да завъртят парите по най-разумния и успешен начин. За тях това са били пари за оправяне на временното им положение. Но знам, че изплатиха кредитите първо и подмениха скромната мебелировка на жилището си. Аз пък гледах екип На кафе, поканен в подновен и ремонтиран дом. Не е бил по мой вкус, но с гордост показаха изплатеното вече жилище.
Дори и само това да са направили, все е нещо. Ясно е, че един 20-годишен не разсъждава като семеен човек, с различни ценности и нужди. Те са 3 - не зор да похарчиш 60 хилядарки по морета и кафета. Нямаха хубави дрехи, сигурно не са си купили Долче и Габана, а някакви конфекции, но за тях това беше мечта, щастие, усещане за комфорт.

# 1 101
  • Сф
Аз снощи не гледах , сега наваксвам ,Давид да няма Синдром на Турет? Много странни тикове има на моменти .

# 1 102
Леле сега ще те изядат. Не така за всеобщия любимец Trollface

# 1 103
Много коментари има от снощи и не можах да изчета всичко.  Може и да е обсъждано. Помните ли когато Сияна излезе от изповедалнята и почти всички я наобиколиха и запрегръщаха, в това време на дивана Иван и Стефанчо стоят и гледат тъпо, особено Стефан! Никаква реакция, никаква емпатия. Стефчо стои, защото и Иван стои. Ако Иван беше станал, и Стефчо щеше да стане. Ако Иван я беше прегърнал, и Стефчо щеше. Жалка история, хора!

# 1 104
Не съм ги чувала тези истории, но нищо чудно. Те не даваха заявка, че ще съумеят да завъртят парите по най-разумния и успешен начин. За тях това са били пари за оправяне на временното им положение. Но знам, че изплатиха кредитите първо и подмениха скромната мебелировка на жилището си. Аз пък гледах екип На кафе, поканен в подновен и ремонтиран дом. Не е бил по мой вкус, но с гордост показаха изплатеното вече жилище.
Дори и само това да са направили, все е нещо. Ясно е, че един 20-годишен не разсъждава като семеен човек, с различни ценности и нужди. Те са 3 - не зор да похарчиш 60 хилядарки по морета и кафета. Нямаха хубави дрехи, сигурно не са си купили Долче и Габана, а някакви конфекции, но за тях това беше мечта, щастие, усещане за комфорт.
Техният сезон беше преди почти 20 години - тогава 200,000 лв бяха адски много пари… При всички положения, ако приемем безразборното харчене за младешка грешка, сега са на 40 и не са по-различни. Изключвам Любов. Тя си гледа детето и не споделя много какво ѝ се случва, освен някоя снимка от детските празници.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:23 от Lilly_85

# 1 105
  • софия
От къде ги знаеш всички тези неща за близначките??? Ами живи и здрави - грешките на младостта.
Преди няколко години бяха молили медиите да ги приберат в България, защото нямали пари за билети, не издържали вече там и т.н. Тогава Карбовски се отзова, прибра ги и направи интервю в два епизода с тях. Те сами си казаха всичко. Отделно имаше някакво интервю в сутрешните блокове, в който обясняваха, че са национално богатство и като такова не е редно да им искат наем. Щели да си търсят правата. 😐

Между другото, както нямаха пари за билети, след като Карбовски ги прибра от Англия, два месеца не спряха да ходят по дискотеките. След това пак заминаха за там.
Две от тризначките са на дъното. Не били сестри с Любов. Тя има нормален живот, семейство, дете. Имат профили, може да се види. Друсат, просят и се предлагат за пари. Съзнателно са избрали това. В групите на сънародници многократно е споделяно, че им е предлагана помощ под формата на осигуряване на работа, временно жилище. Завличат всеки, без да се притесняват. На сила не става.

Синдромът на Турет не е заразен. Мой любим изпълнител има. Трябва да се поддържа определено лечение. Не знам дали Дейвид има. Няма типичните симптоми. Може да е друг проблем от този спектър, но това не го прави по-различен от това, което ни показват - добър и емпатичен.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:25 от zvаnchе

# 1 106
Много коментари има от снощи и не можах да изчета всичко.  Може и да е обсъждано. Помните ли когато Сияна излезе от изповедалнята и почти всички я наобиколиха и запрегръщаха, в това време на дивана Иван и Стефанчо стоят и гледат тъпо, особено Стефан! Никаква реакция, никаква емпатия. Стефчо стои, защото и Иван стои. Ако Иван беше станал, и Стефчо щеше да стане. Ако Иван я беше прегърнал, и Стефчо щеше. Жалка история, хора!
Освен тях и Калин стоеше по същия начин. Констрастът между всички останали, които чакаха пред вратата Сияна и тримата, които стояха на дивана и гледаха тъпо, беше много голям.

# 1 107
  • SF
Техният сезон беше преди почти 20 години - тогава 200,000 лв бяха адски много пари… При всички положения, ако приемем безразборното харчене за младешка грешка, сега са на 40 и не са по-различни. Изключвам Любов. Тя си гледа детето и не споделя много какво ѝ се случва, освен някоя снимка от детските празници.
Абе ясно е какво е нивото там.
Всъщност точно Любов спечели. И от съквартиранти, и от публика беше отличена от останалите 2.
Нищо, де, няма какво да връщаме лентата толкова назад. Нищо не знам за тях. Любов има дете?? Чудесно. На мен все още не ми е интересно за какво са си похарчили парите. Не съм и очаквала все още да са налични по сметките им. Даже не ми е нормално това пестене и пресмятане.
Пречим на темата и сегашните дискусии.

# 1 108
Абе ясно е какво е нивото там.
Всъщност точно Любов спечели. И от съквартиранти, и от публика беше отличена от останалите 2.
Нищо, де, няма какво да връщаме лентата толкова назад. Нищо не знам за тях. Любов има дете?? Чудесно. На мен все още не ми е интересно за какво са си похарчили парите. Не съм и очаквала все още да са налични по сметките им. Даже не ми е нормално това пестене и пресмятане.
Пречим на темата и сегашните дискусии.
Любов не е толкова различна. И тя в началото рева с тях, че са национално богатство и няма да плащат наем, и тя правеше простотии в Лондон… Просто явно наслучи на мъж, който я извади от дупката.

Не виждам да пречим на темата - и без това докато не излезе подкастът няма какво да се коментира. Но добре.

# 1 109
Не е задължително някой, който има тикове, да има синдром на Турет. А и да има, какво от това?! Не е готино, според мен, да се коментира друго, освен поведението, особено физически и/или говорни смущения - кой как фъфли или има ли синдроми.
Billie Eilish и Lewis Capaldi са диагностицирани със синдром на Турет.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 12:10 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт