BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 28 001
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Между гори и планини
Гледах подкаста. Минка не я приели и влязла в университет в Украйна и така я приели тук. Учила в Стара Загора, но после се преместила в София и трябвало да мине платено висше. Тоест, плащат ѝ образование в Украйна и в София...  Нищо чудно и изпитите така да си взема... Работела в аптека - да не забравяме че има аптеки в които се продават червила и кремчета - тя отговаря идеално за там.
Искала да ди направи частна аптека... Моме Минке, всички аптеки да частни...
Видях една лигла с голямо самочувствие. Жалко, явно семейството е образовано, но тя е минала и нищо не попила.

# 1 171
  • софия
Сега Сияна сигурно си има трески за дялане в домакински аспект, обаче да не забравяме, че групата я прати в изолатора, и тя не е искала Елена да и пере дрехите в това време....
Въпросът не беше, че е/не е искала нещо, а че са ѝ изпрали и сушили дрехите, защото нея я е нямало, независимо защо (ако толкова я мразеха, нямаше да ги пипнат), а че тя, връщайки се, дори не е попитала дали може с нещо да помогне, нещо да направи за останалите. И това е нейно обичайно поведение през цялото време.

# 1 172
Искала да ди направи частна аптека... Моме Минке, всички аптеки да частни...
Видях една лигла с голямо самочувствие. Жалко, явно семейството е образувано, но тя е минала и нищо не попила.
На това много се смях.

М: “Искам да си отворя моя, частна аптека.”
Е: “Всички аптеки са частни…”
М: “Имам предвид индивидуална аптека, моя си.”
Е: “Значи имаш предвид една, тоест няма да е верига?”
М: “Да. Една, ще гледам да изкупя и други.”
Е: “Значи… Верига?” 😂😂😂

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:33 от Lilly_85

# 1 173
Минке, Минке....Joy

# 1 174
Толкова глупаво момиче е Мина, не мога да повярвам, че е от такова образовано семейство. Бях убедена, че следва като платена поръчка.

# 1 175
Четох назад как Мина произлизала едва ли не от благородническо семейство лекари аристократи и не попила нищо от израстването си в така среда.
Пълно е с лекари простаци и неандерталци така, че автоматично за мен това са пълни глупости. Може да си лекар и абсолютен идиот едновременно в днешно време за жалост.

Ето и малко смешки от фб.

# 1 176
Аз съм потресена как майка й я е оставила на 8г. да живее при бабата.

# 1 177
Сега Сияна сигурно си има трески за дялане в домакински аспект, обаче да не забравяме, че групата я прати в изолатора, и тя не е искала Елена да и пере дрехите в това време....
Въпросът не беше, че е/не е искала нещо, а че са ѝ изпрали и сушили дрехите, защото нея я е нямало, независимо защо (ако толкова я мразеха, нямаше да ги пипнат), а че тя, връщайки се, дори не е попитала дали може с нещо да помогне, нещо да направи за останалите. И това е нейно обичайно поведение през цялото време.
Вие сериозно ли влизайки в стая , където са събрани хора , които до преди малко са ви изкарали пропаднала пр*тутка и мърла , първото нещо , което ще направите е да ги попитате , с какво мога да ви помогна . А втория въпрос да е - да знаете нещо за гащите на мъжа ми , къде са Joy
Разбирам , че е трудно да се намерят аргументи в оправдаването на завистливата Елена , но моля ви малко по - сериозно.

# 1 178
  • Сф
Аз няма да си причиня подкаста с Мина. Това със следването в чужбина е врътка от край време. И за зъболекарите е така. За лекарите не знам и дано не е . Като не те приемат в никой от университетите в бг записваш в някоя измислена чужбина - например Македония беше по едно време. После май именно Украйна и се прехвърляш в по - умрелите после, примерно Пловдив, Плевен, или където има там съответния вуз. Плащаш си и в един момент воала- вече си съответния специалист. А с кабинет от мама и от тати и изобщо с фин. възможности и подкрепа възможностите са необятни.. В случая говорим за най - ниското стъпало от медицината,  така че съвсем няма нищо за чудене. Ще си назначи хора и ще е всичко наред Simple Smile Зад гише няма да работи тя, не е леко и заплащането е ниско като за нейните възможности Simple Smile. А пък лекарства да бърка редовно- съвсем не я виждам. Все пак знае формулата на водата , споко !

# 1 179
  • софия
Разбира се, че всяко нехаресване е завист. Хайде по-сериозно!
За какво трябва да завижда Елена на Сиана? За Ебру по бих намерила причини.

# 1 180
Аз няма да си причиня подкаста с Мина. Това със следването в чужбина е врътка от край време. И за зъболекарите е така. За лекарите не знам и дано не е . Като не те приемат в никой от университетите в бг записваш в някоя измислена чужбина - например Македония беше по едно време. После май именно Украйна и се прехвърляш в по - умрелите после, примерно Пловдив, Плевен, или където има там съответния вуз. Плащаш си и в един момент воала- вече си съответния специалист. А с кабинет от мама и от тати и изобщо с фин. възможности и подкрепа възможностите са необятни.. В случая говорим за най - ниското стъпало от медицината,  така че съвсем няма нищо за чудене. Ще си назначи хора и ще е всичко наред Simple Smile Зад гише няма да работи тя, не е леко и заплащането е ниско като за нейните възможности Simple Smile. А пък лекарства да бърка редовно- съвсем не я виждам. Все пак знае формулата на водата , споко !
Мина и аналгин да ми препоръча, пак бих поискала второ мнение. 😁

# 1 181
Влизайки в стаята, сигурно не, ама то не мина ли половината сезон някак? А Вие сериозно ли, че Сиа/ана е страхотен млад човек? И не харесвам Елена и Ебру.
Вие сериозно ли влизайки в стая , където са събрани хора , които до преди малко са ви изкарали пропаднала пр*тутка и мърла , първото нещо , което ще направите е да ги попитате , с какво мога да ви помогна . А втория въпрос да е - да знаете нещо за гащите на мъжа ми , къде са Joy
Разбирам , че е трудно да се намерят аргументи в оправдаването на завистливата Елена , но моля ви малко по - сериозно.

# 1 182
Разбира се, че всяко нехаресване е завист. Хайде по-сериозно!
За какво трябва да завижда Елена на Сиана? За Ебру по бих намерила причини.
Както по горе някой писа - не харесват Сияна , заради връзката и със Стоянов. Може ли да ми обясните , защо трябва да мразя напълно непозната жена , която има връзка с мъж , който не е моя . Защо трябва да ме дразни дори. И дори , ако по някаква причина не харесвам някой , едва ли ще си правя труда да го обиждам , излагам , да му крещя и обвинявам. За да агресирам към някого , който не ми е направил нищо лоша нито на мен , нито на околните , трябва или да ми хлопа дъската , или просто да завиждам и да изпитвам яд .Моля без аргументи , че и изпрали дрехите. Чиста манипулация е да направиш непоискана услуга , и след това да натякваш. Ако толкова ти тежи - не го прави.

# 1 183
Не знам защо всеки път като някой разкритикува Сияна, веднага някой напада Елена. Фактът, че втората е неприятна, не прави първата права. Ако имате аргумент в защита на мързела на Сияна, го изложете - контраатаката не доказва нищо.

# 1 184
  • софия
Да се отговори на въпрос с въпрос е признак за липса на аргументи.

Общи условия

Активация на акаунт