Пазаруване от about you (м. ноември) - тема 43

• 85 030
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 255
15nadi - 15% над 100лв. Но намалените продукти с DEAL трябва да са намалени с по-малко от 15% за да има файда от кода.

Здравейте, има ли кодове за намаление?

# 256
И на мен ми харесват, вчера на марката поръчах маратонки Grinning, ама що са производство: Китай????. Марката китайска ли е? Да се надяваме, че са високото най-най-китайско качество Grinning

# 257
Здравейте, нямам много богат опит с About you, та имам нужда от съвет. Хвърлила съм око на едни Moon boots, видях че сега са и намалени - https://www.aboutyou.bg/p/moon-boot/apreski-22920983. Въпросът ми е дали мога да очаквам да са оригинални и съответно с добро качество.
Щеше да е супер, ако мога и да ги тествам преди да приема поръчката, но вече прочетох, че нямат такава практика.
Благодаря

# 258
Moon Boot в buzz пускат добри цени. Тук винаги са били скъпи. Пускат от време на време някое промо на някой модел но рядко. Миналата седмица бяха май лилавите на 170-180лв ако не се лъжа но само големия номер беше останал. Сега в бъзз има едни такива червени на 175лв. Миналата година си взех зелени от бъзз за 125лв пак същите високи. Там имате и преглед и тест. Тук имате само преглед,куриера може и да ви позволи и тест. Но си е до човек.

# 259
Гледах ги на доста места, но или все още не са заредили зимните колекции, или няма цветове/размери. Така или иначе мисля да ги поръчам до офис на куриер, поне да ги видя и да имам избор и на място, че за тази цена поне ми се иска да са качествени и оригинални. Благодаря за отговора.

# 260
157,50лв с 10% код са червените в бъзз и има размери!!! Идват в налонова торба на марката,много са леки. B10off е кода за 10%.

https://www.buzzsneakers.bg/botushi/232250-moon-boot-botusi-moon … ile-met-red-35-47

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:30 от vlbs

# 261
Имала съм същите Moon boot.  Много обемни апрески, пропускат, намокрени съхнат вечно, ако междувременно не мухлясат.
За сухо и студено са да кажем ок, но за мокро, сняг или поледица - не.
Категорично не оправдават цената си, колкото и да са намалени. За сух студ предпочитам и нося UGG. Вълната отвежда влагата и топли в пъти повече. Подметките също са много по- читави.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 23:37 от •mimoza•

# 262
Да,тези са отвътре с дунапрен или нещо подобно. Подметката е тънка и лесно се нараняват. Но имам и едни гумирани,по-ниски,по-тежки те не пропускат.

# 263
Да допълня - хлъзгат се и моите на първото обуване св скъсаха по ръба от към петата…Само рекламата им е голяма.

# 264
Bobby във фешъндейс в момента са на 235лв.

# 265
Много благодаря на всички за отзивите.
Bobby във фешъндейс в момента са на 235лв.
- има и допълнително 10% отстъпка с код Genius

# 266

Някой получи ли тези Адидас?Добро ли е качеството?

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 09:27 от mamaLina

# 267
  • Варна
Аз ги имам, mamaLina.
Доволна съм. Бях ги купила на двойна, че и още отгоре цена.

YAS отговарят ли си на размера?

# 268
Едно дамско палто с 10% вълна, но не е много намалено и е на веро-мода, но е симпатично
има го и в сиво , по-изгодно
https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/prehodno-palto-vmwaterfall-class-5195219
извинявам се, мислех че е 30% вълната, ама съм объркала, но пък...

# 269
Много съм ядосана. Може и да не съм прав, но съм. Години наред куриера на моя район като не ме намери се чуваме и  ми оставя пратките в офис. Чаках две сега. Не ме намира,  чуваме се ( куриерът е друг) и се разбираме пак да ги остави в офис,  понеже вечно се разминаваме. Получавам съобщение със сумата, звъня е офиса и разбирам че на двете пратки е сложена такса пренасочване. Такава била практиката, чне знаели каква ми била уговорката с предния,  но аз съм ги била пренасочила.
Едната пратка са зелените адидаски, които се чудя дали няма да са ми малки, та направо ми се струва знак

Общи условия

Активация на акаунт