Пазаруване от about you (м. ноември) - тема 43

• 84 906
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 780
Носите Найк 39 или по принцип 39?
Аз нося 38 маратонки, найк 39 . Не ме бърка колко ще ми е голям крака, ако са удобни за ходене.

# 781
# 782
  • 1st floor
Някой има ли тези маратонки. За бягане ги искам и се чудя..Леки ли са и удобни.  *Хока няма да си купя.
https://www.aboutyou.bg/p/asics/maratonki-za-byagane-patriot-14-27823713
Защо не ти харесва Хока-та? На мен само цената не ми допада. Ако някой намери дамски евтини, свиркайте!
И на мен цената не ми харесва и не мисля,че е заслужена. Поредна прехвалена марка. Пробвала съм ,не бях много впечатлена,като за цените им.
Speedgoat 5 само сме пробвали аз и ММ. Най-най-удобната подметка евър. Грозни, ужасни, но като си налага да изминеш 30 км по камъни, сипеи, кал са безценни. Не ги ползваме за тичане, но гледам, че по планинските състезания всички са с тях. Минус е, че подметките се стопяват за година. Но четох, че при добро сцепление е съвсем очаквано.

# 783
И преди сме го коментирали, най-добрите обувки за ходене са маратонките за бягане.
Сега в момента нося едни Salomon, няма такова удобство.
Само едно не мога да проумея, защо Salomon и Hoka са толкова грозни, все едно някой луд е събирал цветовете🤣

# 784
Защото не може да имаме всичко. Обикновено красивото е не чак толкова удобно Grinning

# 785
Аз с моя Salomon не се разбрах. Отлежават си в гардероба. Имам нов Найк за бягане, но е тънък и ще ми замръзнат крачетата с него на 5 градуса. Харесах си едни new balance, то няма никъде размер. Мъкааа

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:30 от Hermione Granger

# 786
На мен не са ми грозни Hoka i Salomon.Nike са ми по розни. 38 номер стоят симпатично на крака.
Тези например са ми много готини. Но няколко модела съм пробвала,поръвала за проба и в магазин и чаакк тооолкова не ги намерих за удобни.
Саломон имам едни ,но за ходене ги ползвам,някак за бягане не ми паснаха...И са красиви

# 787
  • Пловдив
Моля модератор да направи текущата тема месечна.
Предварително благодаря!

# 788
Колело няма.
Нещо предстои.

# 789
Обувките Palladium отговарят ли си на номера, удобни ли са?

# 790
Вдигнали са цените. Бях си сложила една пижамка и 3 дни я мъча и мисля, еми двойна е сега.

# 791
Ми аз казах няколко пъти как се действа, ама ...

# 792
Вместо мъжки спортен екип Boss  - 2 части по описание , получих току що само долнище . Запечатано в техен плик , не знам тяхна грешка ли е или някой е върнал само 1 то ... Отворих пред куриера , той ми каза да връщам с товарителницата вътре в офис . Изчезнал е продукта , не мога да дам линк .

# 793
Грешката е тяхна винаги, защото не гледат какво изпращат на клиента!
Ако проверяха, нямаше да се стига до такива ситуации.
Контрол..слабо звено при тях. Много слабо.

# 794
Лошото е, че не винаги прегледа върши работа, така както е в момента, до опаковката. Ако си поръчал едно - как да е. Може да се прецени долу-горе. Но, ако е по-голяма поръчка ... какво? Заради едно, което не е наред трябва да се откажеш от всичко.
Онези абсолютно спят и нито знаят какво приемат, нито какво изпращат. Цъкат баркода на кесията и с това им се изчерпа гледането.
Редовно артикули от 2 части се връща едната само. Даже сигурно и втори път поръчват, че да си направят безплатен комплект.

Общи условия

Активация на акаунт