Пазаруване от about you (м. ноември) - тема 43

• 84 956
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 810
Е как големи бе...точни са.
На мен цвета им не ми допадна, такъв един едрозърнещ ми стои, обаче кройкатаааа, как ми лепнааа..не мога си позная долницата на тялото направо..че е моята Joy
Те тези широчки се носят, нали не целиш да са като скини?
Щото и аз в 28 и 27 мога да вляза, но не искам да са ми впънати....

Хармони...благодаря за снимките. Не си права че от тях не се разбира..напротив, балкан разлика има между фотка от сайт и реална фотка Grinning
Чудна е чантата. Яд ме е че не я пуснах и аз..просто черно не обичам.
Нищо не ми е впънато, но не искам да ги и губя някъде по път. Трябва да стоят като на манекена според мен, на мен ми стоят като балонести дънки.
Опаковах ги за връщане, та не мога да снимам.

# 811
И аз им се чудих на тези Томита,но се въздаржах,че имам едни купени номер нагоре и са ми бая големи и докато се начудя смениха цените.И от другите евтини се въздържах и сега,като гледам новите цени леко ме е яд..хахх...и чакам пак намаление..“*

# 812
Сега отворих немското Заландо, за да сравня какво има там и какво при нас. Разликата е огромна - много по-голям асортимент и вероятно по-добри намаления. Нашите номера излизат същите като в немското АУ. Чудя се изобщо има ли някаква разлика, освен в цените, след като Заландо придоби АУ в България?

# 813
Някой има ли маратонките на Tommy Hilfiger от линка, ако може да даде отзиви - дали са удобни и дали си отговарят като размер?

https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/niski-maratonki-essential-27075109
Аз ги взех, страхотни са, сториха ми се удобни. Аз мразя маратонки да ми стискат и си взех един номер по-големи.

Благодаря!

# 814
Сега отворих немското Заландо, за да сравня какво има там и какво при нас. Разликата е огромна - много по-голям асортимент и вероятно по-добри намаления. Нашите номера излизат същите като в немското АУ. Чудя се изобщо има ли някаква разлика, освен в цените, след като Заландо придоби АУ в България?

А пък в гръцкото цените са тройни даже четворни и няма такива яки намаления както в БГ. Така че никога няма пълна радост

# 815
Пък в нашето е бъркоч някакъв.
Отварям на дънките които чакам...копирам кода им...излизат мъжки на друга марка.
Защо отварям - защото ги дава изчерпани, пък долу стоят същите, ама на завишена цена. Решавам да видя за един модел ли става дума...както ми изглежда. Ама втория се цвъкнал на висока цена.
Да, ама на двата арт.номер е сгрешен.
Единият препраща както казах към мъжки дънки и то друга марка.
А вторият пише че съдържа алпака, найлон и др.неща нямащи масто в дънки.
НомерЦа търгашки. Измами, Каши, Бъркоч.
Това е нашето абачу.

# 816
Да, съгласна съм с Тета. Асортиментът е много обран и бъговете също. За Гърция, ясно цените, ама и доходите не са като при нас.  Май както някой беше казал дали АУ или Заландо парите все е един консорциум отиват.

# 817
Квот изкярим от тях..изкярим.
Аз изкярих едни очки на 40 лв за Слънчака. Тия ще са ми когИ влазАм в морето...да не си мокря марковите Stuck Out Tongue Winking Eye
Те са ми за шезлонга и разходките Joy
Исках с поляризация. Марковите немат таквоз нящо. Тези имат...

Стават ми. Модели много зяпах, накрая тия думнах.

# 818
  • Бургас
Teta, Рей бан имат модели с поляризация. Аз обаче нещо не мога да свикна с тях, отскоро ги имам.

# 819
Ами аз от години имам няколко полароида, и добре се чувствах с тях.
На тези им направих теста с лсд екрана на компютъра, работи, тоест доказана е поляризацията. Simple Smile
Всички полароид са с поляризация.
Докато посоченият от теб рей бан - само колко модела имат? Два -три-десетина....
Не са всичките мисля, което ограничава и стеснява избора на дизайн и модел все пак...

# 820
  • Somewhere far away
И аз винаги съм била с полароид. Какво ще рече не можеш да им свикнеш ?

# 821
Офффффф, поръчах това: https://www.aboutyou.bg/a/orders/352684985
Дойде само горната част...............
И сега какво?
Запечатвам и връщам или се занимавам с разговори, обяснения и тн?

# 822
Линкът е към твоята поръчка/профил...ние не виждаме продукта ти.
Трябва да им се обадиш или вътре поне да напишеш на листа че правиш рекламация.
Иначе може да береш ядове...

# 823
На този телефон никой не вдига  00800 118 4977

https://www.aboutyou.bg/p/jimmy-sanders/domashen-antsug-16344652

# 824
Дигат бре....сега пробвах и им затворих.

Общи условия

Активация на акаунт