🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 506
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 530
Много жалко, че изкараха близнака, който беше харесал на Киара. Там щеше да се получи много по-добре отколкото с жалкия КрасимирЪ. Продукцията вкараха Киара и я насочиха към КрасимирЪ, а тя милата не го понася вече. Трябваше да си го оставят ШерминЪ да се гаври с него, заслужава си.
Аз си мисля, че Киара си е влязла точно за триъгълника с Красимир, и тя не се отклонява момичето, право в целта. Ако си гласят Шермин и за победителка, ще трябва да покажат с кой е излизала на срещи, как се е преборила за половинката си, опазила го от нашественички и др. суперлативи.
Шермин има най-много ефирно време.

# 1 531
А имало ли е срещи между Габи и Джанкарло? Замислих се просто кога и как се намериха..дали пък наистина не са влязли като двойка.. и всъщност, ако наистина няма драма между тях, защо седят в шоуто, вместо да си ходят..

# 1 532
  • here and now
Анчето се държи, сякаш е на работа Mr. Green

# 1 533
Не бях гледала от дни, възмутена съм, пошлост - простотия.. идва ми в повече. Направо загубих мозъчни клетки. То ще се види във времето кой какви уговорки е имал.

Скрит текст:
Божеее, Габа, Габи и Калоян какво са зяпнали и му се радват на това леке... Голяма излагация! 🫣
Какво хвалене, изтъкване, чудо.

Молее Джани не спира за Орлин да говори и за китарката му... Grinning
Явно завижда на таланта му, охх..

Изключвам ги, не мога просто, мега простотия и агресия, минало е абсолютно всякакви граници.
И аз мисля така. Основно обвинявам продукцията и каста, който са подбрали- дават поле за изява на хора, които нямат какво да кажат и какво да покажат повечето. Много малко смислени моменти е имало до сега.

# 1 534
А имало ли е срещи между Габи и Джанкарло? Замислих се просто кога и как се намериха..дали пък наистина не са влязли като двойка.. и всъщност, ако наистина няма драма между тях, защо седят в шоуто, вместо да си ходят..

Помня, че изведнъж се оказаха супер категорична двойка, никой не разбра какво и как стана там.

# 1 535
  • София
Много ми е крийпи усмивката на Шерминатора придружена с тоя налудничав поглед Scream А отсреща празния поглед на Красьо. Sunglasses

# 1 536
Ана май ще си ходи.

# 1 537
Тая да не му предложи physical touch за да оснане??

# 1 538
  • Viena
Красьо и Емили бяха топ мачване,а и ставаха за реклама на персил😆😆😆

# 1 539
  • here and now
Аааа на КрасимирЪ си му казваме тъпото от край време, да вземе каквото му харесва, по-умен няма да изглежда...

# 1 540
Божеее, Красун бил изложен от Шермин, защото отишла на среща с друг, в предаването "Ергенът"! Той за това не я избира, за това не могат да бъдат заедно! Защото е изложен "пред цяла България"!
Тоя не е на център! 😆😆

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 23:28 от Tess d`Urberville

# 1 541
  • In The Middle Of Nowhere
Красимир ми е толкова муден, толкова пасивен, толкова бавно говори с някакво премляскване или заглъхване в края на думите, че ми е истинско мъчение да го слушам!

# 1 542
Красимир е най-големия путьо от мъжете! Жалкар. Захапал някакво измислено оправдание хвърляйки вината на нея..А истината е че на него тогава грам не му пукаше къде е тя и с кого си говори.

# 1 543
  • София /Абсурдистан
Еротичната рокля нощничка на Анка цепи мрака Grinning

# 1 544
Еротичната рокля нощничка на Анка цепи мрака Grinning
Все едно е смъкнала пердето от спалнята и се е позагърнала с него... Бляк!

Общи условия

Активация на акаунт