🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 158
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 165
Хубаво се е влюбила, ама малко дискретност и малко достойнство в проява на двудневните ѝ чувства нямаше да са излишни. Още на втория час се беше покатерила върху му. Ами плашещо си е.

# 166
  • София
Ох, Филипа как отвратително лъже и маже пред Йовица, все едно малолетна дава обяснения на баща си! Очаквах повече достойнство от нея!

# 167
Да, и аз видях как лъже, че избягала от басейна, а в същия момент дават как си стоеше и се радваше и усмихваше.

Тушев нарочно го направи хаха, а тя какво си мисли, че няма да бъде използвано ли?

# 168
На Лъчо кокорчо ще му викат.. само се чудят какво да измислят, все едно че Йовица е голям красавец- за мен не е въобще, добре че е висок и добре сложен, иначе в лицето за мен хич не е нещо особено, да не кажа нещо по-обидно.
Лъчо за сега се държи добре, поне мен не ме дразни.
Последните епизоди не ги гледах много задълбочено, много ме напрягат с това, че непрекъснато чакат слаб момент или слабо място, за да нападнат някой за нещо.
Направи ми впечатление само че нито Натали, нито Фифиту не споделиха особено много за патньорите им с новите момчета, т.е. до колко са се сбилижили с Йово и Орлин, защото и това не е без значение. Те са снимали може би 2 седмици, а ние гледаме от 2 месеца и времето за зрителя тече по-бавно, т.е. аз имам чувстовото, че тези хора са във връзки от 2 месеца, а те си действат като да се познават от 2 седмици, което си е така.
Не ми е странно, че искат да се опознават с новите или да си говорят с тях, защото като им доведат новите участници, те един вид трябва да си говорят със стената, защото всички са заети или се правят на много морални за пред камерите. И като цяло мен този фалшив морал от повечето жени там ме дразни. Те живеят, за да обсъждат другите, поне голяма част от тях например Лили, Хени, Габи, Крисина, вече и Дениз се включва и тя не издържа.
А за Виктория- не се държи по начин, който е в нейн интерес, но за колко хора и участнички се изписа, че имали травми. Ами и тя има такива.. самият факт, че каза, че с баща й се е виждала броени пъти през живота си.. определено играе голяма роля във взаимоотношенията й с мъжете, а и на всеки човек би повлияло.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 14:51 от BobbyDyl

# 169
Филипа направо ни спря тока...колко е невинна. Цялата вина хвърли на горкия Лъчо, който разтривал крака и глезени при страшен отпор от страна на Филипа в басейна...Много смешна история разказа на Йово и той пък се надъха да защитава честта на любимата си...

# 170
Влюбила се била горката Виктория! Науката не познава такава скорост на влюбване от два часа и половина до умопомрачение. И като октопод се увива около това момче. То пък... прекалено възпитано и деликатно ли е по отношение на жените, платено ли му е да я търпи, не знам, ама и неговото търпение е впечатляващо, ако грам не я харесва като жена както се подразбра от коментарите му с другите двама. Във всеки случай ми е тегаво да я гледам нея.

# 171
Точната дума наистина е тегаво...Тя така му се залепя и търси близост, че е неудобно за гледане. Той затова се принуди да изясни нещата, защото тя стана много настойчива и настъпателна. Удивително е как човек разчита грешно сигналите, когато е увлечен. Виктория в доста синхрони си мислеше, че и двамата се увличат и играта преминава в истински чувства у двамата и си вярваше..

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 05:20 от friends

# 172
Може ли да помоля за линк в YouTube към последния епизод?

# 173
Това нейното са емоционални дефицити. Тя каза, че е израснала без баща и не поддържа връзка с него, и отношението ѝ към мъжете е показателно. Но тая майка нейната, която някой тук обяви за много подкрепяща, на нищо не я е научила, освен да има нереална самооценка, което и е предала в двойна доза (защото самата тя има такава).

# 174
Aз имах доста скучен уикенд и чаках днес епизода да разтуша. То бозата затъпява все повече, че си пуснах сериал по нетфликс.

Филипа е това на което казвате дъното имало мазе! Изключително мазно влечуго, което ще продаде бъбрека си само и само да стигне до финала.
И не е психоложка, козметичка е. С количество мозък, колкото на охлюв.

# 175
  • Варна
И аз се разочаровах от Фифи, а много я харесах още от самото начало. Защо просто не си казват истината? Какво толкова? Нали точно това е естеството на предаването, да опознаеш повече мъже и да видиш кой ти допада най-много?

Благодаря, Кло 🌹❤️

# 176
Валерия от сезона на Алек си е правила нос. Head Band

# 177
Да, нямам идея защо, въобще не бях забелязвала, че не е чип…

# 178
Майко Божия, Йовица как не получи апоплектичен удар докато слушаше нескопосните обяснения на изгората си , не знам. Като градоносен облак се навъси. На нея пък на лицето й беше изписано колко гузна се чувствува.

Сценката с делбата на Скаридата беше култова. Наистина, ама наистина ли деляха ЕДНА скарида , та дори и кралска да е била , които са най-големите,  пак се яде горе долу на една хапка.

Радо за Лили- била женствена за разлика от Натали. Лили и женственост- оксиморон от където и да го погледнеш.

Хареса ми чувството на хумор с, което  Петър подходи към изработката на дарове към жените. Винаги високо съм ценяла самоиронията и това човек да не се взема много насериозно.
Не бих искала обаче да съм на мястото на тези , на които нямаше кой да им даде нещо  Унизително си беше, както и да го погледнеш.

Колкото повече наблюдавам Дениз, толкова повече нещо в поведението й започва да ме дразни . Все още не мога да  определя точно какво - дали нещо в усмивката и смеха й- една такава хем леко ехидна , хем малко порочна определено показваща жена с минало. Особено ясно пролича , когато коментираше поведението на Филипа демек : Не на мен тия номера, ти където отиваш , аз от там се връщам. 

Малък бонус- поне още един Радо разбра от един поглед що за стока е Габи Б. , не че тя я трудна за разгадаване, де. Напушва ме смях само като си помисля , как персони като нея бидоха представени едва ли не като едни верни Пенелопи очакващите своите Одисеевци, на фона на "въртиопашките" Натали и Филипа.

# 179
Съчувствам на Виктория, но тя първа предложи "тази стратегия за оставане", но хлътна и загуби фокус. Тишо просто си изпълни обещанието към нея. В разговора Радослав ми хареса - той гледа рационално и се опитва да казва истината. Всъщност, той се опита да й помогне.
Красимир от двата букета/стола, ще падне на Шермина и така му се пада. Киара да го изритва.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 08:32 от Hastar

Общи условия

Активация на акаунт