🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 088
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 225
Ако се вярва на онлайн писанията, Киара е била в кома заради менингит, може би това обяснява някои дефицити в мисленето и поведението.

Оле, да, сега се сетих, Киара го беше споменала и в Надкаст, но четох го и на други места че след като се събудила от кома учила да ходи и да говори наново. Може просто да си е така, по-бавно реагира и се изказва, но може и да има някакъв минимален когнитивен дефицит за живот вследствие на това. Да не се правя на доктор.

Връщам се да добавя:
Айдеее.....сега пак съм я обиждала. Факт е че има по-бавни реакции. Просто се направих на доктор. 🙄🙄🙄 И имам генерално позитивно мнение за Киара. Предпредишния сезон същото ми е направило впечатление и съм го писала.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 15:01 от Glutenfree

# 226
Забелязах, че букетът на Краси за Шермин е много по-голям, а на Киара - сякаш беше сложил каквото му е останало от цветята.

Лъчо ми се очертава фаворит засега, най-нормален от всички, не прекрачи никакви граници, а от промото изглежда, че ще се защити както трябва и ще сложи Филипа на мястото й. Дано не се лъжа.

Грозно е да се обсъждат "умствени дефицити" , такива преживявания оставят емоционални белези, които само човек си знае как тежат.  По-склонна съм да вярвам, че е травмирана и затова е леко апатична към всичко. Не я оневинявам, защото всички видяхме как се присъедини към групичката на "булитата", но да си повърхностен е до характер, не интелектуален капацитет. Има значение и това, че вече се отказа от Красимир и затова групата я прие в последната седмица - Шарнир не я вижда като конкуренция. И Виктория я остави, защото висна на врата на Тихомир, с кого да си говори? Дори да не ми е любимка, все пак се откроява на фона на труженичките, които и без подобни трудности в живота нямат грам акъл и достойнство.

Орлин все още ми е смешен заради 10-те милиарда, но снощи ми направи добро впечатление, изглеждаше наистина щастлив, че се върна при Настя (не знам защо ми създава асоциация на рускиня, студени, фалшиви и го играят по детски). Единствено той не я подложи на разпит, тя почна да се обяснява гузно-гузно, той го прие равнодушно.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 14:52 от kaisiq

# 227
  • Пловдив
Скука голяма за пореден път, имаше няколко ценни момента, но до там.Не ми хареса поведението на Филипа, не заради това, че е допуснала флирт с Лъчезар, а защото отрече и представи нещата по кофти начин. Според мен това е шоу в което  уж трябва да намериш някой за теб и не е нужно да е първият. Не разбирам нежеланието на Филипа да даде шанс на Лъчо, защото далеч не й беше неприятен контакта с него, но й липсва смелост, а може би смята че ще изглежда лека в очите на зрителя. Всъщност постигна точно обратното, доста негодувание има срещу нея и не заради флирта и, а заради начина по който преиначи нещата и представи Лъчо като натрапник. Не мога да разбера защо всички така ревностно се придържат към "половинките си", след като е видимо, че нямат такива силни чувства. С изключение може би на Габи Бижу и Джани на този етап. Вярвам, че и Петър е хлътнал по Криси, за нея не знам, така че те не са ми сигурни. Между другото много готин подарък, страхотна ирония и добра идея.
Виктория се е впила в Тихомир, а той я търпи. Аз като жена не бих допуснала това, макар и влюбена, подхожда на тийнейджърка, а не на зряла жена. Колкото и да си хлътнал по някого, усещаш дали той има интерес, това не се прикрива лесно. Аз бих се отдръпнала от него, бих му дала въздух, бих показала хубавите си качества, а не да се прилепя за него. Той се сдържа, но не би му направило чест, ако постъпи грубо с нея. Всъщност и тримата нови мъже не са неприятни, започвам да им симпатизирам. Не дразнят на този етап.

Ако наистина има втори сезон мисля, че трябва да вземат поука от този сезон, да се даде шанс на всички да намерят половинка, да няма такова "чифтосване" ( не в прекия смисъл на думата, не исках да използвам "мачване") още от началото, ако има как да заложат на по-нормални девойки и мъже. Ето сега например едни Хени, Киара са като фон, няма шанс да намерят нещо, никой не им дава шанс.

# 228
И да влизат всички наведнъж, така въобще не е равнопоставено, някои се чувстват като домакини и едва ли не не допускат новите до нищо и никой. Сигурна съм, че ако бяха влезли наведнъж двойките щяха да са различно конфигурирани, конкуренцията щеше да е по- интензивна, по- агресивна може би, а сега...каквото останало на пазара, че да не се изложим много да ни отрежат. Няма да е лошо да има някаква игра, тип интелектуална...леле голям резил ще е сигурна съм, всички помним Златка географката

# 229
Ура, догледах епизода.
Запомних само, че Филипа не умее да лъже, Виктория е тотал щета като поведение и е лабилна (каква изненада!), новите са си селяци като старите, а Орлин много добре схвана какво му казва с мяукането си света вода ненапита Натали.

# 230
На мен ми е жал за Филипа, няма как да не лъжеш подобен ревнивец като Йовица, така става с такива партньори и в живота. Налага се да ги лъжеш за всичко. Лъжеш, мажеш и накрая се омотаваш сам, просто няма друг начин. Явно й е важно да седи в предаването, затова вина не виждам в нея, че залага на сигурното- Йовица.
 Не знам на злобичката - Дениз, какво й влиза в работата кой кого и къде хванал. Да си гледа там нейния си перверзник и заедно да си злобеят за поведението на другите.Той нали показа, че се тресе от гняв и нервички, ако някой не е съгласен с тъповатите му мнения и “истини” за връзките и взаимоотношенията. Smiley
Лъчо е готин по характер, за разлика от тази кратуна - Йовица.
Радо  - baywatch-a, как не млъква това момче, ужасна латерна е.
Мен Лили ме кефи, отровна е, но съгласна съм с повечето казани от нея мнения и констатации относно останалите участници. Реалист човек е, ама козирожка  работа нейната, говорят й едно, тя си знае нейното и никой не може да я убеди в нещо различно. 100 рози да й даде тоя, тя пак няма да му повярва, а и защо да му вярва, то и аз не бих. За мен е права за повечето неща. Малко непопитано си изказва мнението на този и онзи, особено на Натали, но явно просто се познават и си позволява повече там.
Виктория ми е Йовица в женски вариант. Клет онзи, нейният, който си мислеше, че безобидно може да си се уговори точно с нея, че да остане..Ще му излезе през носа.

# 231
Виктория е много обсебваща личност. Още в сезона с Алек, в момента в който той й обърна минимално внимание, тя беше влюбена. Аз си мислех, че преиграва като всички, обаче явно си е такава...

# 232
  • София
Този ми е много странен, повече и от Тихомир

https://www.facebook.com/reel/671362229362619/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 233
Тихомир вече горчиво съжалява,че направи "уговорка" с Виктория.

# 234
  • Варна
Много си е нормален даже, почивкаджия. То и мен би ме избило на смях, ако Габа ми предяви претенции.

# 235
  • София
Много си е нормален даже, почивкаджия. То и мен би ме избило на смях, ако Габа ми предяви претенции.
при положение че тръгна към Наталия...и падна до Габа... доста ниски критерии трябва да имаш. Даже не беше негов избор

# 236
  • Варна
при положение че тръгна към Наталия...и падна до Габа... доста ниски критерии трябва да имаш. Даже не беше негов избор
Какви критерии, той май и с пръчка не е докосвал Габа, само закуски и прави...

# 237
  • София
Накратко за епизода снощи

За пореден път яко подвеждат с промото. Мъжете се завърнаха в последната третина на епизода, а ни излъгаха, че едва ли не това ще е основната интрига през целия епизод.

Радо сгафи и стъпи накриво.
Лили - като казваш, че тука няма истински хора, себе си ли визираш? Защото ти там си най-не на място!

Вики е много обсебваща.

Краси с двата букета за някои може да е нелепо, но си беше една точна/джентълменска постъпка към момента. А и как да поднесе само един букет? Нали ще издаде към кого се е насочил. А това както вече писах трябва да е сюблимният момент на следващата церемония на розата в края на месец Ноември.
Но е показателно, че седна до Шермин. Разбира се от друга страна Киара беше между две жени. Тук долавям, че Шермин е съобразила две и двеста и за това седна в края, за да има свободен стол до нея.

Фифи как лъже, хаха. Имало нещо - опитали се били новите. Еми те за това са дошли бе Фифи. Ама опитаха, защото ти даде шанс. Защо не опитаха при Габриела например???
Била се отдръпнала на масажа, кАде това? А защо не се отдръпна, като и сложи ръката на кръста. А защо прие бялата роза? Не знаела, че може да се отказва? Хахахаха, доообреее.

Вики изкърти с този синхрон за мисията в Ирак и как не се виждали от 6 месеца. А то са реално 2 дена или нещо такова.

# 238
  • София

Половината мъже са ми толкова еднакви, че като сложат слънчевите очила, не мога да се разбере кой кой е. Та кой е този, на клипа?

# 239
Киара е крайно отегчена и ще си тръгне.
Хени сякаш  също не е в предаването ,дори не я видяхме снощи.
Лили не вижда никакъв смисъл да движи с Радо. Така,че поне 3 моми са чао.
Дано ги сменят с нови "звезди".Възможно е и Вики да си тръгне с тях, ако прояви малко достойнство и самоуважение,де.

Радо го виждам дразнител и невъздържан,та си мисля,че е по критериите на продукцията и ще се задържи.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 17:49 от Berussa

Общи условия

Активация на акаунт