🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 992
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 420
  • In The Middle Of Nowhere
Това изказване на Петър съм го пропуснала, изключително тесногръдо и ограничено мислене има това момче. Вече ми е  в черния списък. И жалко, защото имах добро мнение за него в началото като за възпитан и приятен млад мъж, но много червени флагове както се казва демонстрира напоследък. Ревнивец под прикритие.

# 421
Снощи за първи път гледах текущия епизод и под гледам имам пред вид буквално- обикновено епизодът върви като фон докато слушам и гледам от време на време,  четейки нещо на лаптопа.
И докато гледах видях много неща, които до сега са ми убягвали или интуитивно съм усещала , че не са наред но се съм разбирала напълно точно какво.

Наистина Лъчезар на първо четене има леко налудничав поглед ( то защото пък тук коментиращите сме все красавици и красавци от Венера Милоска и Аполон нагоре). Това определено е най- интелигентният и възпитан човек досега в това евтино от всякъде шоО.Той извади късмет направо тази вечер след като Филипа осъзна безмерната си любов към потомъка на Александър Македонски с поглед на Джак Изкормвача. Ами като се харесват младите , да се вземат и без това са си лика-прилика.

Орлин - браво. Аз изграждам мнението си за участниците единствено на база това , което виждам в предаването. В този аспект какви били родителите му , къде бил живял, кой му плащал сметките и пр. битовизми изровени от жълти сайтове и клюки тип "една жена казала" не са ми определящи. Момчето показва почти безупречно поведение много по-мъжко от това на тежките провинциалисти Джани и Виктор. Апропо Виктор има лош, ама много лош поглед. Един такъв тежък, психарски, пронизващ и като ме погледне от екрана ми идва да си кажа и майчиното мляко.

Петър- това с бройките е толкова жалко, че дори не искам да го коментирам.  Напълно си заслужава Кристина. Да му е честита. Не случайно хората казват , че Господ е събирач.

Дениз- разбрах, какво ме е глождило у нея. Както си и мислех- усмивката- една такава ехидна, похотлива, върти очички, злобничко подмята- тебе думам дъще, сещай се снахо.Знаех си аз  - вълкът козината си мени , но нрава не.

Шермин- не случайно ми е едва трета в списъка с антипатичните. Има проблясъци на разум в нея. Ако не бяха грубите й изблици на вербална агресия, лайтмотивът на живота й-"хвалете ме уста" не е нещо чудо невиждано по нашите земи. И убийте ме с камъни, но още от самото начало подозирам, че това със  "сЮнета" беше лапсус.

Общо взето от продукцията лъха на евтина лучена яхния превзето презентирана като French Onion cream soup , сервирана в пластмасови кутии, в нещо средно между хостел, студентско общежитие и Аврамов дом и гарнирана обилно  със скудоумните "комуникации"  на  търсачите на любов по телевизията.

А можеше да бъде много, много по-забавно, само ако продуцентите бяха поискали и се бяха постарали малко повече и с каста и със сЮнета , пардон сонета , а не май сюжета беше Wink

Надявам се да сте ме разбрали правилно.

# 422
Този Джани последната държава с която го асоциирам е Италия, но пък много напомня за дегестански субект по визия и мироглед.
Македонският Емрах доста е влязъл във филма също, като брат е на гореспоменатия Джани, но това няма как да бъде истина заради разликата във височината и тена на тялото.
Отново бяха отделени около 35 минути за отдаване на чест и почитания от Шермин за Шермин.
На Лъчезар искрено симпатизирам за скромността и джентълменското поведение към Фифа, която абсолютно не заслужава такова.

# 423
Аз съм потресена от схващанията на Красимир и Джани за хората с хомосексуална ориентация. Те даже не са и селяни, а диваци! Щели да опитат с разговори да вкарат синът си в правия път. Красимир нямало да може да погледне хората в очите... И това са млади мъже! Безпрецедентно тъпи!
Лъчезар не е за този формат, не знам чий го дири там, но Филипа наистина няма акъл за две стотинки, щом моментално не се преориентира, а продължава да стои с това адски глупаво момче Йовица. Не само глупав, но и ревнив, визуално отблъскващ и пак да си кажа - с риза като оркестрант! 🫣
Тя изначално какво е намерила в Йовица, за мен е загадка!

# 424
Сега ми е най-интересно как ще се развият нещата с Лъчо. Единственият качествен мъж там. Дали ще продължи да ухажва Филипа, дали ще влезе подходяща за него жена, дали бързо ще напусне ако никоя от тия кокошки не му даде роза. Защото тяхното ниво е такова, че нямат капацитета да разпознаят истинското мъжкарско поведение. Те за друго гледат -часовници и пр., мъжкарски постъпки  едва ли са виждали щото се подвизават в среди където ги няма мъжкарите. И друго си мисля - повечето влязли в това шоу се излагат, но ето, че има и такива, които печелят хорските овации. Шоуто е като увеличително стъкло. То ще изкара и уголеми това, което носиш в себе си.

# 425
  • Пловдив
Тоя Лъчезар така да ми бие на кроманьонец, не мога Joy
Абе по-добре е от Йовото . Според мен де
Йовото е като лимон в главата 🍋

# 426
Довечера ли ще се дават тия рози? Шерминка рязко ще влезе в женската си енергия най-после. Краси май си мечтае за тройка, ама ще остане от два стола на земята и той.
За Филипа- и аз не знам какво е намерила в този Йовица и ако не го смени с Лъчо само ще загуби. То един мъж ако няма визия примерно може да те грабне с поведение и обноски, ама Йовчо нито едното нито другото няма.

# 427
  • София
И Лъчезар го бие нещо, щом е влизал в това предаване, но тук добре се справи. Фифи и Йовица да се вземат, и двамата са достатъчно нечистоплътни и физически, и като морал.
Джани и Краси така се опитват да се доказват, че са мъжкари, че нищо чудно да крият дълбока хомосексуалност. А Габриела бижутерката нищо чудно в семейството си да се е нагледала именно на такова "мъжко" поведение, за да търпи и търси поведението на Джани.

# 428
  • В Града на липите
Снощната серия ми беше една идея по-интересна от тези през последните седмици. Преброих от първата страница, че дотук са влезли общо 29 от 40 - 13 жени и 16 мъже. Значи да очакваме още 11.
Щеше да е хубаво да ги вкарат едновременно, но няма място. Освен да им опънат палатки покрай басейна.
Фифито я смляхме от критики, ама сама си го надроби. Ако се беше хванала с някой по-уравновесен и да му обясни, че се колебае, щеше да излезе нормално от ситуацията. Обаче тя хем се колебае, хем се влияе. Жените много се подиграват на Лъчо и вероятно това натежа везната. Външния вид й е важен. Макар че красотата е много субективна. Ето Джани например ми прилича на смешен анимационен герой, обаче за Габриела е Брат Пит.
Най-хубавото от целия панаир беше, че Лъчо показа, че е много стойностен и интелигентен човек. Много рядко някой излиза с позитиви от реалити, дано и той не се прецака по-нататък Grinning
Шермина не може да ме впечатли. Нейните речи са заучени и репетирани безброй пъти. Не е проста, като Габа, но е с тотално грешна представа и за себе си и за света. Или поне това показва.
КрасимирЪ вече не ме дразни, супер смешен ми е. Но наддаването за розата му ще е доста забавно. Да видим, коя ще се изложи повече. Аз залагам на ШерминЪ.

# 429
А според мен, кур*алъка на фифито изобщо не трябваше да бъде скрит. Щом като си го е надробила, трябва да си го сърба.
Лъчезар е приятен, сдържан и изглежда интелигентен мъж. С тази комплексарщина от "фифито", да си чеше егото с неговото внимание, тя показа колко й е акъла, той падна няколко нива. Случва се човек да сгреши. 🤷🏻‍♀️ Дано да си е направил съответните изводи. За мен, тя вече е в графа смешници и страхливци.

# 430
Йовица-Отровица, гледа точно като натровен или като бито кученце, няма никакъв Джак Изкормвача в погледа му.
Кристина е изключително глупава жена!
А Петър е елементарен човечец, прикрит под безпочвено самочувствие.
Красьо и Джуджан живеят някъде в 19-ти век.
Дениз никога няма да промени същността си, просто трупа опит и вече знае кога да говори, кога да замълчи, но не може да извади лошотията от себе си.
А "Фифирутка" казва всич-ко за съдържанието на Филипчето...

# 431
Аз съм потресена от схващанията на Красимир и Джани за хората с хомосексуална ориентация. Те даже не са и селяни, а диваци! Щели да опитат с разговори да вкарат синът си в правия път. Красимир нямало да може да погледне хората в очите... И това са млади мъже! Безпрецедентно тъпи!
Лъчезар не е за този формат, не знам чий го дири там, но Филипа наистина няма акъл за две стотинки, щом моментално не се преориентира, а продължава да стои с това адски глупаво момче Йовица. Не само глупав, но и ревнив, визуално отблъскващ и пак да си кажа - с риза като оркестрант! 🫣

На мен снощи с бялото сакенце ми заприлича на герой от филма на Костурица - Черна котка, бял котарак. Същия вайб ми носи.

# 432
Скрит текст:
На мен снощи с бялото сакенце ми заприлича на герой от филма на Костурица - Черна котка, бял котарак. Същия вайб ми носи.
Гърга Питич😁😆👌

# 433
Снощи най - силно ме впечатли начина, по който Натали натърти и повтаряше като папагал на Орлин, че тя танцува "на сцена". Нелепо е да се прави на 5  - годишно дете, което не разбира къде е проблемът. Цяла нощ да се кълчи полугола, ама била на сцена, иначе се  представя за самата невинност и непорочност.

# 434
Филипа и Йовчо са доволно противни и двамата. Да са си честити.

Общи условия

Активация на акаунт