🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 996
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 405
  • Viena
Ужасна е тая Гъба🤮🤮🤮

# 406
И аз съм впечатлена от Лъчезар. Дали от страх от злобните погледи на макето, съжали Фифица за конфуза, усъмни се в собствените възприятия или е просто добре възпитан мъж, но отлично отигра ситуацията, като потвърди измислиците на дамата. Хубавото е, че се отърва момчето от момата с широко отворени порти, че знае ли се колко още могат да влязат оттам.

# 407
Този път кастът надмина себе си. Всички - до един, са с отклонения. Един няма - поне относително - нормален. Минавам на анимал планет.
😂😂😂👌
Тровица и Фифирутка - направиха ми забележка, че се хиля посред нощ и се тресе кревата. Ми не мога да спра!

# 408
  • София
Хареса ми епизода.
Имаше любопитни въпроси и въпреки, че както почти винаги (не само тук в това шоу) се послъгва доста, пак човек може да си направи някои изводи за хората. Някои от участниците разкриха повече от себе си и според мен бяха до голяма степен откровени (дори и да не е напълно).

Лъчезар обра моите овации като цялостно поведение на масата. Въпреки, че беше поставен в незавидно положение. Отигра цялата ситуация по един близо до перфектното начин. Колко жалко, че го вкарват чак сега във формата. Още една груба грешка на 'боговете'
Защити честта на Филипа, въпреки че последната с лъжите си не го заслужаваше. Но един истински мъж и джентълмен точно така би постъпил. Според мен Лъчо се е издигнал доста в очите на дамите край масата, ако ли не, то значи за тях спасение няма.
За една от тях със сигурност спасение в живота няма да има и това е Габи Бланко, която искаше пуканки и да гледа бой. Бланко е една деградирала жена, която се мрази сутрин и вечер за решенията, които сама е взела и са я довели до това жалко състояние.

Дениз искаше да паднат маските на Фифи и Нати и до голяма степен ги разклати, но кому беше нужно? Ние зрителите и сами си вадим изводите. Излишно, излишно Дениз! Надушила е фалша във Фифи, е добро утро. Ако Фифи продава краставици, то Дениз е стария краставичар от поговорката...

Краси и Джани демонстрираха колко първобитни и неуки са. А са видели свят. Така де, само са го видели, нищо не са попили.

Браво на Орлин за смелостта да изпълни заканата си пред Орлин и Петър. А актьорчето се изложи много, като не каза какво мисли. Той всъщност се изложи най-много именно защото избяга от неудобния въпрос.

И отново на поредна маса дават само едни и същи хора как говорят. Много туристи има.
Докога ще се налага да търпя Лини и Хени не знам, но явно скоро няма да си тръгнат. Току-виж вкарат някой заблуден с мисия да се завърти и покрай Хенито.
Крайно време е да редуцират отново бройката на хората и да вкарат едновременно свободни мъже и жени, за да видим и нови двойки във формата.

# 409
Виктория е копие на 1 моя приятелка. И на визия си приличат и по държание. Въпросната приятелка когато някой мъж и обърнеше минимално внимание и едва ли не почваше да го пита " Искаш ли да си станем гаджета?" . Още е сама....а не е никак лоша. Виктория е същата. Жалко е, че втората е имала възможността да се види от страни и то в национален ефир, но въпреки това не си е взела поука. Филипа като визия я харесвам. Не е красавица, но си има нейн собствен стил и чар. Не я обвинявам за флирта, но беше грозно как извъртя нещата пред Йовица. Ни лук яла-ни лук мирисала. Дениз най-накрая зададе въпроси, които останалите не посмяха. Кристина също я харесвам, чисто визуално. Нищо, че я определяте като лелка. Габриела бижуто най-много ми харесва визуално. При нея проблема ми е не говора, ами малко мъжкорана го раздава...ръкомахане, изказ и т.н. но пък си държи твърдо на дон Мигеле. И колкото и да не го харесвам него, адмирирам това. Шермин явно е останала 2 часа що годе трезва и е решила да чисти имидж. Кратки прозрения с доста бели петна и все пак връщане към нейно величество АЗ. Габа....Габа....Габа...тук мисълта ми се изгуби. Нати-мяуууууу, църррррр, мърррр. Киара да му дава левче на Краси (или за по-модерно 1 евро) и да хвърля вече ези-тура и да се знае. Хени и Лили да вземат да се вземат. И другите да ме простят, ако съм ги пропуснала.

# 410
Браво на Лъчезар! Впечатляващо се справи с абсолютно всичко. Човек, който разчита блестящо хората и ситуациите и знае точно как да реагира! Истинско удоволствие беше да гледам начина, по който се опита да спаси и Филипа от самата нея и поведението и предишните дни. Много мъжкарско и много достойно..
Краси вече официално е мъж за две жени. Явно Киара вече очаква, че ще извади и две рози...

# 411
Лъчезар отсрами всички мъже в къщата. Поведение на истински джентълмен.

# 412
Освен всичко останало ни спести и една много грозна ситуация и сблъсък, които неминуемо щяха да последват с Йовица. Но най-голяма чест му прави, че защити дори достойнството на Филипа и пое вината, мисля, че на самата нея също и дойде много изненадващо...Умен мъж. Радо например в тая ситуация не би постъпил така, не би си преглътнал егото, щеше да изтипоса жената с всичките  сигнали, дето му е давала. Може би само Орлин има финеса да реагира по подобен начин...

# 413
Снощи за пръв път си пуснах Ергенът, гледах малко щ, точно въпрос на масата беше и дойдох само да кажа, че в Италия(където живея и аз) децата на 16 години абсолютно НЕ трябва да се оправят сами иначе край с тях. Този Джани като го каза умрЕх от смях. Даже последните години децата все повече зависят от родителите си. Има изключения разбира се. На улицата бил израстнал, много филми е гледал, много Хабиб ли е гледал, или просто не е бил в Италия скоро.
Шермин за пръв път каза нещо смислено, хареса ми специално на този въпрос как отговори. Не гледах всички въпроси.
Има си просто типичните Ганьовци в този формат, но пък няма лошо, малко цвят в палитрата, ако всички са възпитани и логични няма да има какво да се обсъжда.

# 414
  • София
Всичко сте на написали, но и аз да се изкажа. Лъчо е мъжкаря, не мутрите Краси и Джани. Хубави въпроси зададе и на Филипа, тя мънка като малоумна, явно няма капацитета да го оцени. Не че трябва само по ума да го избере, вероятно Йовица повече я вълнува емоционално и физически, но тя даваше абсолютно грешни сигнали. Едно е да беше казала, че жените обичат смели мъже, които не се отказват, друго е да каже, че тя обича такива. Отделно дето му позволяваше да я пипа и гали. Очаква от Йовица поведението, което Лъчо има към нея, ама няма да стане. И да се оплача, че напоследък все ми излиза във фейсбук реклама на студиото за рисуване на Йовица. По принцип обичам да ходя на такива, но не искам да му гледам муцката на пале.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 07:19 от Elwing

# 415
Беше малко смешно, изкаването на  Джовани за италианци. Живяла съм в Италия  и  колеги, които не бяха оженени разчиатах на майка си, за да ги перат и хранят, а остатъка разчитаха на съпругите да ги дондуркат като  бебета. Те са  си световноизвестен маминчовци.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 07:28 от Zara73

# 416
Лъчезар беше истински мъж в ситуацията, макето както винаги се изложи с простотиите си, все едно е в средновековието и ще се бие за жена.
Дениз много грозно ги злепостави, а физиономията на Виктор след като Орлин го издаде беше безценна.
Краси както се вижда няма мъжка позиция и иска да си играе и с двете, тоест той и с Емили си поигра. Мъж и половина!

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 10:57 от Lotus32

# 417
Много е готин Лъчо! Харесвам такива мъже, а и жени, които въобще не ги е срам или страх от отхвърляне, заявяват си интереса и знаят, че не е краят на света ако не стане и не са дълбоки комплексирани, че да злобеят или да се оправдават. Не я изложи и нея, което си е за уважение, не че тя сама не се изложи.

Неделчо каза нещо, с което съм съгласна - Фифито ще е отдадената съпруга, която ще спи с градинаря. Точно това е.

# 418
Най-големите женчовци в шоуто са Красимир и Джовани. Първият не знае какво иска, а втория е като жена в критическата, хормоните я тресът и се цупи за най-малкото нещо.
И Петър, каква глупост изтърси - Мъж, който е бил с десет жени, го е заслужил, а жена, която е била с десет мъже, се е дала Simple Smile В кой век живее този човек?

# 419
Тризнаците май разбраха къде са попаднали
Да, погледът на Радо през цялото време беше много показателен. Изклеждаше направо ужасЕн от всичко и ааа да се издрайфа. Тихо пък само ехидно се подсмихваше, а Лъчо просто застреля от упор Макето. Фифи, ако четеш моля те вземи Анка и идете да се изкъпете, че косите ви са като олио вече и дори смешната ти капела не го прикрива.
Ще има разместване на пластове при много Флюбените двойки, но да видим дали ще е тази вечер или най-рано утре. Лиглата Натали се почуди как да смотолеви и фъфли неразбираемо за съвсем случайно пропуснатата от нея подробдност да сподели на Орлинчо, че яко върти гол гъ..з по чалга клубовете. Била в зала вече, ох ЖДНБ. В коя зала бе моме на Коцето в залата ли или в офисът му практикуваш персонална хореография по прашки?! Орлин много ме изкефи как доста добре ги хързулна всички да си изпеят какви са ги говорили, че чак Крисито побърза да си признае нейното неадекватно изказване и после цялата вечер гледаше като натровена с гъби. Мисля, че на Орлин му светнаха доста лампи за пърхащата с мигли лигла. Лили, Габи и най-вече зъблата Хени са отврателно прости и груби. Хени пак нафиркана ми изглеждаше, брат, хлъц.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 08:54 от Fatalina

Общи условия

Активация на акаунт