🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 925
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 750
Тази Натали е много дразнеща, с това скърцащо гласче и леко фъфли и докато се изкаже, направо ми прокървяват ушите.
Не знам какво й  харесват мъжете, абсолютно нормално изглеждащо момиче, но нищо специално, честно казано не би ми направила впечатление, ако се разминем по улицата.

Филипа повече ми допада като визия, но като сложи това кафяво червило и просто припадам, грам не й отива и доста я загрозява.

По повод общуването с Лъчо, аз не виждам нищо толкова скандално, нормално е като влязат нови хора да си размениш приказка с тях, а не да седиш като фикус в ъгъла и да бягаш като дявол от тамян.
Сега, че и тя и Наталито са си флиртаджийки, е факт, ама коя жена не е? И какво толкова, че се закачат с новите мъже? Нали това е целта на предаването, да има флирт, страст, обрати? Ако исках да гледам семейни двойки, щях да си пусна нещо друго.

Аз й се чудя на Филипа какво се омота с този Йовица, той е ходещо недоразумение, властен, отмъстителен, контролиращ и с яки комплекси. Да си във връзка с него би било непрекъснато оправдаване и отчитане за всяка дума и действие. Същата работа и при Джанко.
Не, мерси, далеч от такива травмирани хора с претенции и липса на реална самооценка.

Естерката не знам какво още прави в шоуто, всеки път като говорим и имам чувството че е на някакво успокоително, едно вяло и с полу отворени очи. Не искам да отварям дума за речника й, там е трагично положението.

Виктор и Петър са следващите примати в списъка със словесната си помия върху Орлин. То, бива завист и злоба, ама тези дребни човечета се оляха и о*раха яко.
Браво на Орлин, че запази спокойствие и не се поддаде на провокацията. Аз, на негово място, нямаше да се сдържа.

Добро момче изглежда, а се хвана с този инфантил, ама но и нямаше с коя друга, като се замисля.

Краси пак си го играе на някакъв тежкар, уж не я иска Кавърмата, ама няма нищо против да я мине. И Киара ще мине, даже ако има възможност, двете едновременно. Срам, срам, толкова незрял мъж.

Няма ли да разкарат Хени, Лили, Виктория и да вкарат някакви свежи мадами?

# 751
Стана ми любопитно: за какво завиждат на Орлин? Не се заяждам, просто в моите очи няма причина за завист и се опитавам да видя и другата гледна точка.

# 752
Стана ми любопитно: за какво завиждат на Орлин? Не се заяждам, просто в моите очи няма причина за завист и се опитавам да видя и другата гледна точка.
Заради Натали и защото е глезанчо и е имал лек живот.

# 753
Заради Натали и защото е глезанчо и е имал лек живот.

Eга ти недорасляците , наистина завиждат , но и те не знаят защо точно , нещо от сорта ''мразя те , защото те мразя ''. Но ми се струва ,че завиждат и за това ,че отново го чака по-лесен и уреден живот освен момичето и безметежното израстване в чудесни условия .

# 754
Натали като външност спор няма, че е красива, дори най-красива от всички там. Що се отнася обаче до характера ѝ, до поведението, което демонстрира, то рязко не ми допада. Ако бях мъж, то след като я опозная вече няма да ми е хич интересна. Първо, че е много нерешителна, няма собствено мнение, няма особено присъствие и аура на жена изкусителка. Като някакво детенце е, което не знае още какво иска в живота.

# 755
Ами то това ѝ е чарът, че мяука като коте. Аз мога да си представя, че на много мъже точно това им допада. Аз като се разхождам по улицата далеч не бих казала, че масово виждам жени с аура на изкусителки така или иначе.

# 756
  • България
Коментирахте ли гаджетата на Косара и Анна-Мария?

# 757
Филипа като по учебник гаслайтър. Тази ги задмина в класацията по противност, поне в моите очи.

# 758
Я дай насам, аз не съм разбрала.

Признавам си, че не мога да си представя що за мъж ще се хване с Анна-Мария! Изгледа като карикатура с корекциите си и няма абсолютно нищо женствено или привлекателно в нея. Има походка на борец.

# 759
ТОТАЛ щета стана предаването! Нищо интересно не се случва! Едни и същи разговори, битовизми, даже и скандалите са изкуствени

Май ще се отказвам да го гледам!

# 760
Как  ли се чувстват майките на Ана и Виктория при вида на такова унизително държание пред мъжете??
Защото и двете  девойки станаха за срам и резил.

# 761
Виктория нали е отишла за да бъде разбита и после да пише наръчник да ни учи как да преодоляваме хейта. Първа точка: не ходете в риалити , точка 2: не се подлагайте като изтривалка на хората  ако не сте изградили самоуважиние,  точка 3: ако имате комплекси и проблеми със сомооценката и границите си идете на терапия с психолог вместо да си дялкате носа и да си помпате циците. Готово. Ето го наръчника.

# 762
  • София
ОТ ФБ JoyJoyJoyJoy

Скрит текст:

# 763
# 764
Защо изгониха Радо със стола?Можеше да ги оставят заедно с Джани и да гледаме кеч мания.Жените ще се разхождат по бански да надъхват публиката, а останалите мъже ще се бият с метални столове, докато двамата претенденти за световната титла по простотия почиват.😀

Общи условия

Активация на акаунт