🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 899
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
С глас съм се смяла как ШерминЪ се натиска и иска секс от КрасимирЪ, пък той иска да си търси багажЪ 🤣

# 766
Как  ли се чувстват майките на Ана и Виктория при вида на такова унизително държание пред мъжете??
Защото и двете  девойки станаха за срам и резил.

Приемам, че не си видяла снимката на майката на Шерминатора, която беше постната в социалните медии. Тя вероятно ще се гордее.

За Виктория няма как да знаем. Ако ми беше дъщеря, щеше да ми се скъса сърцето за нея. Честно казано, на мен най-вече ми е тъжно за нея. Изглежда ми като човек, който наистина има нужда да се почувства обичан и категорично търси сериозна връзка. Явно близост ѝ липсва много и затова реагира така остро. Имам една такава позната - добре изглежда, елегантна, самостоятелна, оправна, умна, начетена, видяла свят, но за съжаление проявява същите тенденции на пиявица като Виктория и ако някой се излъже да я захареса тича после все едно дявола го гони! Това поведение много отблъсква.

# 767
Красимир към Киара: “Барни, барни да се накефиш малко!” 😂 Какво точно трябваше да барне?

# 768
Аз на “хормоналният дисбаланс” щях да се задавя от смях, няма такава чутовна простотия. Важното е, че той все пак щял да помага да се балансират нещата.
Но това, че италианците на 16 били напълно самостоятелни, беше почти толкова смешно. Не, че българите са по-малки мамини момченца ,изнасяйки се от мамини на 36, но тях поне никой не ги знае . Smiley

# 769
Гледах в фейсбук откъс как Лили и Хиени твърдят, че са по-красиви от Виктория. Joy
Бате, падам от смях , бате. Joy

# 770
Коментирахте ли гаджетата на Косара и Анна-Мария?
Тук се коментира актуалния формат.

С глас съм се смяла как ШерминЪ се натиска и иска секс от КрасимирЪ, пък той иска да си търси багажЪ 🤣
Аз също! Той вече я е пробвал, видял е какво предлага като пакет и сега му се ще и Киара да мине. Обаче Анито усеща че ще остане без роза, и е готова на всичко, за да остане в къщата.

# 771
Но това, че италианците на 16 били напълно самостоятелни, беше почти толкова смешно. Не, че българите са по-малки мамини момченца ,изнасяйки се от мамини на 36, но тях поне никой не ги знае . Smiley

Аз съм живяла в Италия, както и в още няколко други западни държави, и единствено там на мъже на 30 и нагоре мама звънеше всеки ден да пита какво са яли (множествено число, не изолиран случай - виждала съм го многократно!). Българските мамини синчета пасти да ядат 🫣

# 772
  • България
Я дай насам, аз не съм разбрала.

Признавам си, че не мога да си представя що за мъж ще се хване с Анна-Мария! Изгледа като карикатура с корекциите си и няма абсолютно нищо женствено или привлекателно в нея. Има походка на борец.
Гаджетата им са като две капки боза.
Скрит текст:

# 773
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Истината е, че ако не чакаха и не се бореха за роза, и двете - Шермилинго и Киара, щяха да се бият за Краси, викайки "Вземи го ти!". Но понеже интересът клати феса, се наложи да гледаме това нескопосано прелъстяване.  Не че Красимир разбира от елегантно такова.

А това с хормоналния дисбаланс беше такъв дебилизъм, че просто нямам думи. Винаги съм си мислела, че да си толкова прост е несъвместимо с живота. Rolling Eyes

# 774
  • София
Аз също! Той вече я е пробвал, видял е какво предлага като пакет и сега му се ще и Киара да мине. Обаче Анито усеща че ще остане без роза, и е готова на всичко, за да остане в къщата.

Класната дама с чуждестванен манталитет си предлага з-ника за една роза. Ами така става, като си израснала в Дубай Joy

# 775

Класната дама с чуждестванен манталитет си предлага з-ника за една роза. Ами така става, като си израснала в Дубай Joy
Всъщност тя е такава не защото е израснала в Дубай, а защото е израстнала в с. Българево, Ловешко. Там за един дезодорант ФА го е давала този з@дник, не е като да е чисто нов. Laughing

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 20:08 от So Lucky*

# 776
Натали и Орлин не си бяха говорили преди, че е танцьорка.

# 777
За всички, които го ползват - пише се израснала, а не израсТнала.

# 778
Аз така се смях като мина прелъстяването и Шермин стигна до заключението, че явно просто е неразбрана, защото е живяла в Дубай…:D

# 779
За всички, които го ползват - пише се израснала, а не израсТнала.
Поправих го, да не ти боде очите. Аз като Шерминета, ползвам много езици и българския ми не е перфектен, знаете ме, пиша с най левия пръст на левия крак.

Анито не е живяла в Дубай, в ИСраел е поживяла. В Дубай е ходила на работа.

Общи условия

Активация на акаунт