🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 004
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 780
Ана има нещо африканско в муцуната,забелязали ли сте?
Произходът е ясен-турско-ромски. Но в устата е като мулатка

P.S. Изключвам филърите

# 781
Аз така се смях като мина прелъстяването и Шермин стигна до заключението, че явно просто е неразбрана, защото е живяла в Дубай…:D
А всъщност просто е трябвало да съобщи на всеослушание - “струва ми се, че КрасимирЪ е…с хормонален дисбаланс”

# 782
Красимир е бая ревнив (не е само егото) и не може да се примири, че Шер. е ходила на други срещи с мъже, докато го е нямало. Затова май завива към Киара. Иначе той, каквото си избере, негово си е и си го следва.

# 783
Шарнир като го напъна, а Красьо тръгна да си търси багажа едни такива сцени от Господин за един ден ми се появиха- ама и сега ще си лягаш ли..?

# 784
  • София
Красимир е бая ревнив (не е само егото) и не може да се примири, че Шер. е ходила на други срещи с мъже, докато го е нямало. Затова май завива към Киара. Иначе той, каквото си избере, негово си е и си го следва.

Според мен го използва, като оправдание, за да се отърве от нея.

# 785

Според мен го използва, като оправдание, за да се отърве от нея.
Той не само сега е такъв, и преди това мрънкаше, че Шермин на среща ли беше ходила или само се заговорила, с близнаците май беше, и на Красьо не му хареса тая работа, той като не ходи на срещи, и тя няма да ходи!, това му е принципа.
И той като Фифи мечтае за лоялност. Simple Smile

# 786
Ана има нещо африканско в муцуната,забелязали ли сте?
Произходът е ясен-турско-ромски. Но в устата е като мулатка

P.S. Изключвам филърите

Да, от няколко дни си мисля, че прилича на момченцето от обложката на албума Illmatic на Nas Grinning

Скрит текст:

# 787
Красимир към Киара: “Барни, барни да се накефиш малко!” 😂 Какво точно трябваше да барне?
Охо бохо да барне😆

# 788
Много ми беше забавно как Орлин иронизираше Натали, целувайки я в същото време.

# 789
Красимир към Киара: “Барни, барни да се накефиш малко!” 😂 Какво точно трябваше да барне?

Нуя Simple Smile)

# 790
Ще гледаме как Джани-Дагестани отново получава факсове от анаболите.

# 791
Егати драмата за един сноп треволяк! Но нали трябва да сме център на внимание...
Сега като се изрине от тоя олеандър, да не реве повече.

# 792

Нуя Simple Smile)
Великодушен като дон Домат, който подари на Ягодка опаковка от бонбон Joy

# 793
Е и тя трябваше да завърти някой цирк, за да получи малко екранно време…

# 794
Ох милата... не била грозна... Ми... добре... И тъпа не била... мхм...

Общи условия

Активация на акаунт