🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 245
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 930
Киара много ме разсмя - "Краси -  харема". Много е хубава.

# 931
Аз с Мигеле съм съгласна, но можеха да не го излъчват по тв този разговор. Сигурна съм, че доста пъти е бил воден, но уви без ефект. Аз не обичам прекаляване с битовизми, но държа това което знам, че е мое да си го намеря на мястото. Изключително досадно е да търчиш до другата къща за посуда или продукти, когато е редно да са ти в кухнята. Самия разговор и провеждането му не ми хареса, но си имам едно на ум, че е говорено и намеквано вече 1000 пъти.
А с Лили и Хени "гражданките" напраОо вИ каАаам, че с тиЕ двете си кИнем дреИте. Къ сакате-така ме разбирайте. Тръгнал бат Лил да казва на Виктория, че била яка селяна и след малко се чува "дреите..." и т.н. Тия 2-те са такива гаменки, че направо да стават рапърки. Бат Лил и Кел Хен.

# 932
За мен Джани беше прав да избухне по този начин. Аз като човек, който много държи да има ред в една къща и много мразя хаоса, бих реагирала по същия начин, ако видя подобно нещо. Също много мразя да се прибират уж чисти и измисти прибори и чинии, а от тях капе мазнина. Повечето го приеха като скандал за битовизми, но на едно място за да обитават толкова много хора трябва да има ред.

# 933
За мен Лили не е грозна, но се държи ооотвратително Sad и Хени също, съвсем малко по-малко

# 934
Обидите на Лили и хени към Виктория бяха много грозни. Предполагам, че е отчаян опит да се задържат в предаването. А назидателната реч на Джани беше същата като тази на Дениз и Кристина към Шармин предната вечер, така че не виждам какво се хилят и двете на това

# 935
Джани е прав за хигиената, но според мен основно му пречи, че остава по-малко храна за него. Същото е и с Краси.
Вероятно и затова си налягат парцалите и се бутат да останат - скъпо е да ядеш по 4000 калории на ден в България. Като няма хонорар, гледат да ядат на максимум.

Филипа се сети да чисти имидж с това защитаване на Виктория.

Лили е с най-лошата енергия, като я видя и искам да си изключа телевизора. Че поне хубава да беше. Има толкова красиви чернокожи мадами.

Петър: "Някой хора, които сме тук, се храним с любов, други с кюфтета"....

# 936
Този епизод не му повярвах. Всичко ми се видя по сценарий...и сценката с Джани и думите на Лили и Хени и това между Калоян и Габи. Всичко беше много прекспонирано, за да е реално. Откъде накъде Лили и Хени ще избълват такова количество обиди без никаква причина. Как всички ще слушат Джани да ги нарежда по тоя начин като ученици и няма да реагират. Габи сама призна, че е прекалила и изобщо се сърдеше на майтап. Доста тъп епизод..
Само Краси и Киара ми допаднаха заедно, ..но Краси е страшно нерешителен. Може да изпили нервите на всеки. Дано сега като Киара му потвърди, че ще е с него, най-накрая да се реши...

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 02:53 от friends

# 937
Много разтягане на локуми. Колко пък ни интересуват вилиците и купите им, и кой колко яйца яде. Скука!

Розите, давайте розите!

# 938
Вие наистина ли си мислите, че сценарист или редактор ще задължат участник да използва такива обидни думи. Продукцията им създава ситуация и две момичета, които нямат никакво възпитание и това им е маниера на общуване отвън, започват да се блещят и вкарват целия си Арсенал от каруцарски изразни средства.
Същото е и в сюжетната линия агресивният батка срещу позьорът артист . Няма сценарист на света  , който да има хрумката, че Петър е просветител.Simple Smile  30 годишният с високото си самомнение и желание за елитарност реагира комично и  приказва пълни щуротии и то на фона , че използва често като озвучаване мазна чалга в клипчетата си в соц. мрежи,  и при  него е само бахурът , без културата . На Петър му беше като че ли по-обидно , че са го изложили пред публиката му , вместо да е засрамен от себе си  , че не е по-подреден и изряден при общуването в ежедневието си с други непознати  хора.
Такива са си “героите” и това ни се предлага.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 04:08 от gerido

# 939
Джани ги смъмри като учител непослушни ученици. Тонът не беше ок.
Хени и Лили - не отива на жени да се изразяват така грозно.и двете са невъзпитани и груби.

# 940
Обеците на Габи:
Скрит текст:
и нежните пръсти на Калоян с подрязани нокти. Даже и телени закопчалки беше направил.
И най-важното: как и обясняваше, че е хубав порадък, оргинален е. А тя иска  нещо по-голямко, букетче,материално. Но той се защити, че не е важно колко е голям подаръка, важно е да е оргинален. И накрая Габи вместо да му сготви скаридки, ще бъде и тя оргинална с  "консерва от котешка храна", М-я-у, (показаха котката),  печели точка за лаф.

С тоя ор'гинал шегуваш ли се или наистина така го пишеш?

# 941
Аз на Калоян му се чудя, приятно момче, толкова чак да е залитнал по Габи. Тя поне в Ерген 2 беше остроумна, имаше някакви "находки", сега какво се превзема. Има природно хубави черти, но се е обезобразила. Въобще, откъде дойде тази мода с надут ите устни, ужасно е! Визуално се смалява брадичката и изглежда несъразмерно лицето. И това, че щяла да му пише по 10 задачи, от които поне 3 да изпълнява, наистина ли има жена, която би се радвала на "жестове", които сама нарежда?

Лили и Хени много изпростяха, ама много. Браво на Виктория, че се сдържа донякъде. Лили, като главна подстрекателка на скандала(Хени само пригласяше) заслужаваше да и се каже нещо съответно.

Като цяло простотия, аз и не мога да го гледам, защото в повечето случаи ми се спи, много "нишки" съм изпуснала.
 Доколкото съм гледала, ми е жал за момчетата, някак по-нормални ми изглеждат. Не вярвам да се образува нито една дълготрайна двойка, там никой за никого не е.

# 942
Лила Злобила и Хени Хиени как ме издразниха с отношението си към Виктория, не е истина просто. Отвратително беше. Виктория каквато и да е с нищо не ги беше предизвикала, докато тия двете все повече се нахъсваха срещу нея. Толкова е грозно и жалко такова поведение. Толкова е срамно такова държание. Нито една от двете не блести с нещо, но то, ако имаше нещо в кухите им лейки, едва ли щяха да постъпват така.

Джани беше прав за "битовизмите" , явно достатъчно е търпял и видял, че нито се осъзнават, нито приемат от дума и обърна другия край. Като не става с кадифена ръкавица и брадвата върши работа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Калоян ми се вижда добро момче. Малко мънка, но иначе е хубав и добричък, кротък, спокоен, дори лежерен. Габа прекалено издраматизира и според мен преекспонира ситуацията. Даже на моменти и на нея самата и беше ясно, че преиграва и сякаш имаше моменти в които едва се сдържаше да не се разсмее на глупостите които сътвори.
Не беше съвсем истинска тази букетова драма. Малко от нея, малко от продукцията, малко пресилване и ей ти драма с елементи на още драма на ръба на трагикомедията.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:05 от Джаста Праста

# 943
Много мразя такива духовно извисени като Петър и Виктор, които заради това, че са над нещата, не само живеят в кочина, но я оставят и на останалите, че и ги принуждават да разчистват сътвореното.
Толкова е срамно и унизително в национален ефир да се говори за съдове и прибори, ужас, ужас! А никак не е срамно да се покажеш като абсолютен мърльо без елементарни навици. Те са отишли там да търсят любов, не да подреждат след себе си. Вместо да се напиват на мотики, те ги занимават с битовизми, моля ви се. Joy
А на Дениз и Кристина им беше изключително смешно и абсурдно, въпреки че вчера и те имаха точно същия разговор по повод мърлявщината на Шермин. Тогава не им беше толкова забавно, що така?

Прочетох много внимателно коментарите на всички ви за снощния епизод, защото наистина много ме интересуваше мнението ви. За първи път нямам нямам какво да добавя. Толкова много имаше , които исках да цитирам защото на 100 процента се покриват с моето. Избрах това специално защото е толкова точно . Всъщност това беше темата , по която очаквах да има известни разногласия , но за моя изненада всички бяха единодушни и оценките за "битовия" скандал съвпадаха с моите.

Наистина се радвам, че открих този форум, където човек може да води приятна виртуална беседа . Върхът сте, хора. Знам , че хората , които участват в подобни формати не са лицето на България, но те все пак са част от нея и четейки вас буквално мехлем ми пада на душата.

Искаше ми се да цитирам и още едно мнение , относно Габи което ако не беше подписано с друго име и не знаех сигурно щях да помисля , че аз съм го писала , но ще стане дълго.

Честта изисква да призная , че вчерашните ми писания за липсата на втора сигнална система у Джан Микеле , базирани само на изригването му представено в промото , бяха малко прибързани. Разбра се , че човекът друго го е дразнило което и мен би издразнило . За пореден път трябва да си напомня, че не бива да прибързвам с оценките си.

Рози пак няма да има явно. Ще ни мъчат с тези до Второ пришествие.

И последно - Петър и Виктор като Бийвъс и Бъкхед- завидях направо , искаше ми се аз да съм го измислила. Респект.

# 944
Викторчо защо така се беше свил пред Джани и Краси? На Орлин се перчи, на тези двамата е по-нисък от тревата. Joy
Хена и Лила са грозни, злобни и зависливи. Най-противни са те в шоуто, да се махат вече, никой мъж не ги иска и без това.

Общи условия

Активация на акаунт