🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 902
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 140
Много ме тригърва когато големи (зрели?) хора не могат да се изразяват и да конструират прилично изречение.
Краси, Киара, Хени, Натали са на-фрапантните примери

# 1 141
Естествено, че и в двете къщи има топла вода. просто е от бойлер и свършва често, тъй като са пренаселени. Затова не стигат и чашите, и чиниите, и приборите, не са изчислени за "хиляди, маса, народ", а за по 6 човека, примерно. Затова са наблъскани легла къде ли не, като в лазарет.
Да, тоя път продукцията малко се поизложиха, легла в кухнята, легла където има свободен сантиметър, гардероби нямат, дрехите им по пода в куфарите.... много зле...

# 1 142
На мен лично най-неприятната жена в къщата вече не ми е Шермин, а Дениз. Гаднярките Лили и Хени са ми супер неприятни, но са ми някак в миманса.
Дори Шермин показва човешко лице на моменти и въпреки хвалбите и нонстоп меленето си, виждам човек отвътре. Не и при Дениз. Много обиграна, много овладяна, сложила е маската и си играе ролята. Не показва естествени реакции, не виждам нищо автентично, освен злобата й, която не съумява да прикрие. Страшен изкуственяк ми е!

# 1 143
Ама продукцията колко са гадни, нарочно им дават въпроси, които да отговорят по един и същи начин.
Дали били различни, дали били близки със семействата си, дали имали обща култура...
И защо не са си по двойките както трябва? Или те да си избират поне?

# 1 144
Е, то мъж да не се целува на първа среща и да не му се прави с*кс всеки ден - такъв няма Joy Това са излишни въпроси.

Иначе съм много съгласна с мнението са Дениз на Tess - май много хора не са ѝ гледали сезона. Вълкът козината си мени, но нрава не Wink

А иначе за Криси е добре да мълчи, защото колкото повече говори, толкова повече си личи каква куха лейка е. Бог дал, Бог взел е там работата.

# 1 145
Това нов сезон на Един за друг ли е ?
Къде е Емо Чолаков?

# 1 146
  • here and now
Да сравнявам Анка и Дениз е все едно да сравнявам две отровни змии. Ми отровни са и двете.

# 1 147
Ама как ще кажеш, че може да се влюбиш в Кристина пред жена ти, бееее.....
Тоя като Красун се опитва да кацне на максимално много цветчета, преди да отлети обратно към Монтанския дворец...

# 1 148
Последно Петър какъв е- Просветител или чифтокопитно?🙂Той  И леля Кичка ли нарече Чифтокопитна?

Скучни и неистински са ми.
О, АнаШ с ново вдъхновение от мъжки пол: Орлин.
Много е лесно да се получат много съвпадения: всички са минали психотестове и въпросите по анкетата са съобразени.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 00:04 от ellis

# 1 149
Ами другите няма ли да ги питат?

# 1 150
  • София
Орлинчо нещо гузен ли е, какво се обяснява на Нати.

# 1 151
Е как Ана и Орлин ще имат най-много съвпадения? Кристина и Петър имаха най-много

# 1 152
  • В Града на липите
Орлин и Шермин си пасват по-малко и от Калоян и Габриела или Тихомир и Виктория.
И шестимата са, като от различни галактики.

# 1 153
Денис не удържа да се прави на нов човек, лъсна славното й минало. Падение.

# 1 154
Ох, смях се с глас на тази имитация 🤓🤓🤓🤓

https://vm.tiktok.com/ZNdcFrf6G/

“Ей-оу! Тука при нас има две купи и три чаши”

Общи условия

Активация на акаунт