🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 410
Една висшистка, работеща за някакви 1500-3000 лева в офис всеки ден от 9 до 5 като нищо може да си каже "Гледай я тази, не е по-красива от мен, а в Онлифенс печели повече от колкото аз, която търпя шефа, колеги и ежедневно ранно ставане". И като гледа много по-необразовани хора как на месец харчели по 5000 - 10000 изводът може да не е особено морален, но сиренето е с пари все пак. В САЩ имаше случай на учителка, която напуснала училището и си отворила онлифенс, защото чрез него печели повече.
В Онлифенс не се плаща само, за да е красива. Това е поредното нещо, което само изглежда лесно отстрани, но хич не е.
90% от жените в Онлифенс изкарват под 200 долара на месец. За да достигне 1500 - 3000 лв, които би имала с офисната си работа от 9 до 5 една висшистка, тя трябва да работи по 40 до 60 часа седмично, да снима всякакви неща, някои от които доста дискомфортни и не особено приятни, като често се налага поне една година да го прави безплатно, за да инвестира в събиране на фенската маса, от която би могла да получи тези 1500-3000 на месец.
Определено не е така, както някои го правят да звучи.
От "елитен ескорт" се печели много повече, но пак не е нещо лесно. Не знам защо това се рекламира като "неработене" и че богатият любовник плаща всичко и само ги води по магазини, а те по цял ден мързелуват и спят до обяд, обикалят света да се обогатяват духовно и т.н. А истината е, че правят каквото и по колкото им се каже и при когото ги изпратят. И няма не искам.
Бях гледала един кратък документален филм на Миролюба Бенатова за елитната проституция и сега ми прави впечатление с какъв размах се рекламира този модел на живот "компаньонка", буквално се рекламира по националната телевизя, защото изглежда търсенето е голямо, но желаещите изглежда не са чак толкова много и телевизията дава трибуна на тези, които искат да "набират".
То не е лукс, то не е "не работя, а по цял ден се облагородявам, почивам си, имам време за себе си, развивам се" и други тъпотии и хората, които са изморени от опитите да балансират между работа и личен живот вземат, че се вържат, че и по лесния начин ставало.
Което естествено не е вярно. Ако освен лъскавата страна разказваха и какво ги правят клиентите, нямаше да е толкова привлекателно.
Ето я реалността в Онлифенс:

За съжаление или не, доброто старо работене си остава най-сигурният начин за печелене на пари.

# 1 411
Една Киара, която тя смята за много под нивото ѝ,  е толкова по-гореща, секси, стегната и свежа от нея...
До момента в който отвори уста и проговори. Тогава изравнява мача с Шерминатора.
не знам коя от двете е по празноглава, клоня към певицата.

# 1 412
  • София /Абсурдистан
Това твърдение е на база снимката от колата, за която Виктор писа, че са приятели и се връщали от рожден ден? Или имаш и други източници?
В момента Виктор е с Кристина. Явно Дениз го е разкарала.
А на Джанко здраво му хлопа дъската, то се вижда.
И други източници, близки до нея Simple Smile

# 1 413
Не знам какво са прецакали, но явно Николов по-малко се е поддал на Туджаров за да избират натокани каки и мутроподобни батки. Защото в първия сезон на ДиК беше също пълно с батки и платени момичета, а във втория, където Туджаров не беше вече част от екипа нямаше.

Това момче сигурно има някакъв фетиш към показване по телевизията на жени със сто операции и явна тарифа и подобните им напомпани стероидни батки и мутри.
Доста интересен прочит. Жените в сезон 3 са много по-натокани от тези в сезон 4. Ергенките според ергена и продуцента, не е викан Туджаров да ги подбира.

# 1 414
Той Туджаров май за първи път в сезона на Николов беше замесен в продукцията.

# 1 415
“Жоро Игнатов” и Криси-Писи - комбинация за всяка ситуация.

Това твърдение е на база снимката от колата, за която Виктор писа, че са приятели и се връщали от рожден ден? Или имаш и други източници?

# 1 416
  • SF
На кастингите ходят определени типажи жени. Даже няма достатъчно разнообразен избор и виждаме, че половината вече са били моми за женене в други издания на Ергенът. Разчитат да си хванат мъж от кое да е реалити. Догодина може би ще ги видим в Биг Брадър.
Такива отявлени хубавици, които не си стоят на дупетата вкъщи, а се шетат по заведенията, ми е странно, че са все сами и на разположение на продукцията.

# 1 417
Явно претенциите им за мъж са много високи, предлагането не е достатъчно за всички, а и на тези, специално им се носи славата и за любовници са супер, за съпруги не съвсем.
Имаше тема тук, във форума, в която се коментираше - важна ли е или не, бройката на жената. Сега, не знам за кого какво е важно, но очевидно е много важно и да е голяма бройката - да не се знае.

# 1 418

Интересно, с Петър уж братя станаха.

# 1 419
Голямо отворено щастливо семейство Simple Smile

Интересно, с Петър уж братя станаха.

# 1 420
Излезе криминалното досие на побойника Радослав Куцев от "Ергенът: Любов в рая"

Изгоненият за физическо нападение Радослав е бил арестуван два пъти, като настоящият му арест е трето провинение

Вчера стана ясно, че Радослав Куцев, който отбеляза най-краткото участие в риалити формат у нас - в "Ергенът: Любов в рая", сега е разследван за зверски побой над приятелката си и за домашно насилие. За това съобщават източници в Софийската районна прокуратура, която е начело на случая.

Радослав, който бе прогонен от любовното риалити "Ергенът" едва 30 минути след влизането си във формата, защото събори Габи Бланко от стола ѝ, се оказа стар познайник на органите на реда и на Темида. Той има криминално досие и е осъждан два пъти в миналото.

Едното му задържане е през 2016 г. и е за притежание на 37 грама марихуана. Тогава Радослав Куцев е сгащен в Бургас и погнат за разпространение на наркотици. Районният съд в морския град осъжда ергена на 7 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

През 2017 г. Куцев е спипан в Асеновград. Този път ергенът е арестуван заради хулигански прояви и буйстване на обществено място. Магистратите в Асеновград се оказват благосклонни към нарушителя на закона. Темида осъжда Куцев на 6 месеца пробация. Два пъти в седмицата рецидивистът се вижда с пробационен служител, който се опитва да му влее акъл в главата и да го вкара в правия път. Това очевидно не постига желания резултат, защото сега Куцев отново е под прожекторите на разследващите, но този път в София.

На 11 октомври ергенът е арестуван за нанасяне на побой над приятелката му, с която живеят заедно. Грозните сцени се разиграват в апартамент в София. Според разследващите рецидивистът пребива приятелката си, души я и я удря в главата. Материалите от разследването вече са предоставени на прокуратурата, която разследва случая. Куцев е оставен в ареста за 72 часа с прокурорско постановление и го грозят няколко години зад решетките. Ако съдим по криминалното му минало, то най-вероятно присъдата му ще бъде ефективна и този път ще види вътрешността на килията.

Радослав Куцев стана "известен" като най-бързо изгоненият участник в "Ергенът" - абсолютен рекорд, с който обаче не бива да се хвали. Той бе изхвърлен от екипа на продукцията, след като се държа арогантно и грубо, обиждайки участничките в романтичното предаване, и дори си позволи да прояви физическа агресия към едно от момичетата, без да се притеснява, че го прави пред няколко камери и цяла България ще гледа проявата му. Охранителите в предаването веднага се намесиха и показаха вратата на стария познайник на органите на реда. Тогава освен охранителите влезе и жена от продукцията, която каза на Габи, че не може да си обясни как това се е случило, защото всичките участници са проверени за криминално минало, а им е правен и психотест. Габи бе съкрушена от проявеното насилие срещу нея, както и останалите участници в шоуто.

Тук е важно да отбележим, че продуцентите на шоуто от bTV наистина е нямало как да знаят за предишни кримиизпълнения на здравеняка, както и за това, че е съден 2 пъти. Причината е, че е реабилитиран през 2023 година и при справка излиза, че има чисто съдебно минало, което е далеч от истината.

Радослав Куцев обаче твърди, че случилото се не е точно така, както е представено, и има предистория. Витаят и слухове, че ергенът е бил замерен със стъклена чаша. Това обаче никак не опровергава насилствените му тенденции, а последвалия инцидент през последните дни потвърждава, че изхвърлянето му от любовното шоу е било правилното решение за безопасността на всички.

Извън телевизионния формат Куцев се представя като модел, фитнес маниак и собственик на малък бизнес.

"Пред камерите играех роля - малко бохем, малко непукист. Истинският Радо е доста по-различен", коментира неотдавна той. Други обаче са категорични, че това не е първият случай, в който Куцев проявява агресия към представителки на нежния пол. По данни на "България Днес" няма такива официални оплаквания или жалби.

https://fakti.bg/life/1007358-izleze-kriminalnoto-dosie-na-poboi … genat-lubov-v-raa

# 1 421
Доста скучно ми е вече.

Този Краси е направо плашещ с нерешителността си на тази възраст. Има тинейджъри, които по-бързо и твърдо вземат решения.

Джани не мога да го трая. Покрай него и Габриела почна да ме дразни. Какъв човек трябва да си, за да търпиш и харесваш такъв "мъжкар" около себе си.

Виктор и Петър и те са ми неприятни и дразнещи.

Лол, хареса ми Кристина как подреди Петър на въпроса с бройките на играта с кутията. Не знам за батки, ама редпил делулута определено са подбирали с черпак.

Честно казано, ми стана смешно същият този, като започна да обяснява, че бил човек на културата ли какво каза, а му се налагало да говори за чинии и чаши. Ама иначе с охота цитира заучени фрази на разни орангутани.

Виктор ми е супер лицемерен пък. Ако наистина е с Криси след предаването, смятайте как доказва на Орлин теорията. А колко ропта против него, че, не, как така ще си зарежеш избора за друг по-подходящ за теб човек.

Самият Орлин и той ми е странен. Но с Натали чисто физически са ми най-приятната двойка.

Габи и Калоян и още двайсет пъти да се скарат за ефирно време, все така безинтересни ще си останат.

Виктория не я разбирам защо сама се унижава така да се моли за внимание на този... забравих му името. Уж и двамата за играта, но май на него му излязоха криви сметките. Тя много обсесивно го преследва, така правеше и с Алек. Но този с приятелчето си й се подиграва направо. Тъжната му семейна история не го оправдава даесе държи така... А другият, Радо, и той, като го слушам как ръси глупости на килограм, докато си говорят само мъжете - ъгх. По-зле е от Виктория, Лили и Хени взети заедно.

А те и трите са си доказани грубиянки. В предаването делят една съдба, но вместо да се подкрепят, седнали да се обиждат.

Филипа много се оплете. Този пък Йовица, спасителят на честта й, го виждам отсега как се подготвя да е следващият чичо Марти и да я хвърли под влака в Преди обед и тем подобни, след като тя го зареже.

Иначе е забавно как Дениз и Кристина четоха конско на Шермин, че е разхвърляна, а после оправдаваха протежетата си за тяхната немарливост.

# 1 422
https://fakti.bg/life/1007358-izleze-kriminalnoto-dosie-na-poboi … genat-lubov-v-raa

[/quote]
За маниак,явно е маниак...и има здрав гръб,за да си позволи ..това лежерно правосъдие...
П.п. взех си бележка..
Предполагам,така е удобно,за всички..

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 14:12 от неда2

# 1 423
Слушах подкаста на Ивка бейбе с Дениз, ама нищо интересно относно ситуацията. От разговора става ясно, че са били заедно с Виктор през септември и то в самото му начало, защото подкаста е някъде от тогава (имаше покана от страна на Дениз към Ивка за средата на септември за нейния подкаст, който рязко секна бая преди това). Дано това с Кристина да има друго обяснение, защото Дениз в малкото пъти, в които стана дума за сегашния й приятел звучеше и изглеждаше наистина влюбена.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 12:19 от RoseofVersailles

# 1 424
И на мен не ми беше ясно, защо Габи се занимава с Джани, все пак интелигентна изглежда, но един минал епизод Джани сам обясни, в какво е врътката - тя е биполярна. Той е нарцист и заедно са перфектната двойка.

Доста скучно ми е вече.

Този Краси е направо плашещ с нерешителността си на тази възраст. Има тинейджъри, които по-бързо и твърдо вземат решения.

Джани не мога да го трая. Покрай него и Габриела почна да ме дразни. Какъв човек трябва да си, за да търпиш и харесваш такъв "мъжкар" около себе си.

Виктор и Петър и те са ми неприятни и дразнещи.

Лол, хареса ми Кристина как подреди Петър на въпроса с бройките на играта с кутията. Не знам за батки, ама редпил делулута определено са подбирали с черпак.

Честно казано, ми стана смешно същият този, като започна да обяснява, че бил човек на културата ли какво каза, а му се налагало да говори за чинии и чаши. Ама иначе с охота цитира заучени фрази на разни орангутани.

Виктор ми е супер лицемерен пък. Ако наистина е с Криси след предаването, смятайте как доказва на Орлин теорията. А колко ропта против него, че, не, как така ще си зарежеш избора за друг по-подходящ за теб човек.

Самият Орлин и той ми е странен. Но с Натали чисто физически са ми най-приятната двойка.

Габи и Калоян и още двайсет пъти да се скарат за ефирно време, все така безинтересни ще си останат.

Виктория не я разбирам защо сама се унижава така да се моли за внимание на този... забравих му името. Уж и двамата за играта, но май на него му излязоха криви сметките. Тя много обсесивно го преследва, така правеше и с Алек. Но този с приятелчето си й се подиграва направо. Тъжната му семейна история не го оправдава даесе държи така... А другият, Радо, и той, като го слушам как ръси глупости на килограм, докато си говорят само мъжете - ъгх. По-зле е от Виктория, Лили и Хени взети заедно.

А те и трите са си доказани грубиянки. В предаването делят една съдба, но вместо да се подкрепят, седнали да се обиждат.

Филипа много се оплете. Този пък Йовица, спасителят на честта й, го виждам отсега как се подготвя да е следващият чичо Марти и да я хвърли под влака в Преди обед и тем подобни, след като тя го зареже.

Иначе е забавно как Дениз и Кристина четоха конско на Шермин, че е разхвърляна, а после оправдаваха протежетата си за тяхната немарливост.

Общи условия

Активация на акаунт