🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 471
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 395
Аз все си мисля, че това включване всеки епизод с псувните на Джани е подготовка за излитането му от предаването тази седмица.Един вид да се затвърди този му образ, за да се оправдае разкарването му.Надввам се да не остана разочарована, защото ми писна да слушам как щял да троши чинии в лицата на хората, да ги наръгва и всичко в този дух.

# 1 396
  • София /Абсурдистан
Дениз е съвсем същата като Шерминатора, но образованието и се е отразило добре и вече има цедка на устата в отличие от дубайската принцеса.

# 1 397
Джан и всеки, който се е матчнал, няма как да излезе, това е най-сигурната стратегия, те си дават рози. Филипа що стои в художника -- и тя по същата причина. Че даже и Габи с Калоян са бетон.

# 1 398
  • София /Абсурдистан
В момента Виктор е с Кристина. Явно Дениз го е разкарала.
А на Джанко здраво му хлопа дъската, то се вижда.

# 1 399
Откъде е това инфо? Интересно, поне засега, зрителят не забелязва и намек за привличане между тях.

# 1 400
Аз все си мисля, че това включване всеки епизод с псувните на Джани е подготовка за излитането му от предаването тази седмица.Един вид да се затвърди този му образ, за да се оправдае разкарването му.Надввам се да не остана разочарована, защото ми писна да слушам как щял да троши чинии в лицата на хората, да ги наръгва и всичко в този дух.
Според мен няма нужда от толкова мотивация, размахването на ножа, та май и го заби в стената, е абсолютно достатъчен повод да бъде изхвърлен.

# 1 401
Това твърдение е на база снимката от колата, за която Виктор писа, че са приятели и се връщали от рожден ден? Или имаш и други източници?
В момента Виктор е с Кристина. Явно Дениз го е разкарала.
А на Джанко здраво му хлопа дъската, то се вижда.

# 1 402
Само когато Виктор се опитваше да ги сдобри и говореше с Кристина, тя му беше казала нещо, че той има много зрели разсъждения. Виктор тогава също не се престара да защити Петър и повече май се изтъкна себе си... Единствено този разговор си спомням като нещо между тях...

# 1 403
Ако няма нищо, щеше ли Дениз да напише каквото написа под този клип от колата на Виктор?

# 1 404
е, как, Криси, като се чудеше дали Петър не е за нея, кой се притече на помощ, да поговори с нея - Виктор, не Дениз-психоложката.

# 1 405
Натка не знам дали е най-глупава, но безхарактерна - да, както и безлична. Никакъв характер не виждам в това момиче.  Абсолютно безинтересна. Добре, че е това сладко личице, че да се лепят мъжете.

Лошото е, че и мъжете са изключително безинтересни. Дай им да вдигат гири във фитнеса от сутрин до здрач и толкова. Няма интересни личности в това шоу, пълна скука. Само едно се сетих за Шармин - донякъде я разбирам. Тя иска да си разказва историите, но понеже са много пикантни, ги украсява премълчавайки подробности и ги разказва с апломб, което ги прави неавтентични и поради това събира доста хейт. Със сигурност й завиждат много от дамите от Олфанс, защото все пак тя е доста по-напред от тях с материала. А на нея със сигурност й се иска да си има приятелки, обаче няма как да стане тази работа, защото за да има приятелки, трябва малко да си възседне егото, пък тя не може. Няма как и двете неща наведнъж - хем да се хвали, хем просто да си споделя. Или едното, или другото, но така или иначе ще й завиждат, дори и просто само да споделя преживявания, защото винаги се възприема като хвалба от хората. Човещинка.

# 1 406
Аз пък грам не вярвам на коментара на Дениз под въпросния клип.Правят се на интересни, предизвикват скандал, сензация, вдигат шум за интерес.Все пак и Дениз и Кристина са инфлуенсърки.Вярвам, че всякаква глупост би написала Дениз с цел уж сензация😀

# 1 407
За кое по-точно да и завиждат на Шермин? За увисналия бюст, кофти захапката, конските ефтинджос зъби, грозния нос, екстеншъните от Тему, че си мие косата при новолуние, класния произход, крякането, ниската култура???!!! - ако беше от високоплатените в нейната професия нямаше да влезе да се излага и рискува клиентелата. Та е ясна що за елит е, дет се хвали с орГинални гривни за по €5к, все едно носи картие за €50к
Натка не знам дали е най-глупава, но безхарактерна - да, както и безлична. Никакъв характер не виждам в това момиче.  Абсолютно безинтересна. Добре, че е това сладко личице, че да се лепят мъжете.

Лошото е, че и мъжете са изключително безинтересни. Дай им да вдигат гири във фитнеса от сутрин до здрач и толкова. Няма интересни личности в това шоу, пълна скука. Само едно се сетих за Шармин - донякъде я разбирам. Тя иска да си разказва историите, но понеже са много пикантни, ги украсява премълчавайки подробности и ги разказва с апломб, което ги прави неавтентични и поради това събира доста хейт. Със сигурност й завиждат много от дамите от Олфанс, защото все пак тя е доста по-напред от тях с материала. А на нея със сигурност й се иска да си има приятелки, обаче няма как да стане тази работа, защото за да има приятелки, трябва малко да си възседне егото, пък тя не може. Няма как и двете неща наведнъж - хем да се хвали, хем просто да си споделя. Или едното, или другото, но така или иначе ще й завиждат, дори и просто само да споделя преживявания, защото винаги се възприема като хвалба от хората. Човещинка.

# 1 408
  • София
Ако няма нищо, щеше ли Дениз да напише каквото написа под този клип от колата на Виктор?
Ако визираш скрийншота от тредс, това бяха два отделни поста, не го беше написала под този на Кристина, случайно се е получило. Така бяха изрязани, че човек се заблуждаваше.

# 1 409
Шермин наистина далеч не е толкова ослепителна за другите, колкото се вижда в своите собствени очи.. Една Киара, която тя смята за много под нивото ѝ,  е толкова по-гореща, секси, стегната и свежа от нея... Да не говорим, че до Орлин ще стои като леля му, не знам Натали от какво се притеснява..

Общи условия

Активация на акаунт