🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 473
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 380
Ами Туджаров изобщо не е обективен, а човек на продукцията, та се съмнявам доста.

# 1 381
Искам да вкарам малко позитивизъм в темата като кажа, че Туджарката при последния им обзор на Ергена каза, че другата седмица ни очаквали интересни епизоди, не като тези 2 седмици😂Ай дано и розодаване да има, за да ни отърват от някакви индивиди😛
Да - имало неща, от които зрителите ще са недоволни и такива, които ще им харесат.
Какво може да недоволстват зрителите? Аз не се сещам за някой, който да е харесван и да се страда, че ще отпадне... по-скоро някой дразнител да бъде спасен.

# 1 382
Недоволна ще съм само, ако нищичко не предприемат относно простотиите на Джан Леке-ле (както сполучливо е наречен от една дама във ФБ).

# 1 383
Аз ще недоволствам само ако пак отменят церемонията или спасят Шермин със златна роза. Да не забравяме за тях...

# 1 384
Аз ще недоволствам само ако пак отменят церемонията или спасят Шермин със златна роза. Да не забравяме за тях...
Нищо чудно, четох че Туджаров имал симпатии към нея като играч. Превърнаха я в главна героиня.
След щоуто ще стане много известна в БГ. Ще се интересуват хората от нейната интересна личност. В шоуто дори никой не я попита къде е учила езиците. Един близнак я пита за татуировката и, а благодарение на Хени, разбраме, че не еработила, за осигуровките не стана ясно. Но това е много малко за такава интересна личност.

# 1 385
  • В Града на липите
Аз гледам, защото съм фен още от първи сезон. Ако знаех, какво ме чака в този, щях да си го спестя, но вече се хванах на хорото Grinning
Надявам се изненадата да е, да вкарат поне 3-4 нови участника и да изпратят няколко в къщи.
Хени и Лили се изчерпаха, злобните им коментари са все едни и същи, не надграждат Grinning
С удоволствие ще се лиша от тях, както и от Киара. Красива е, но много скучна.
От мъжете, Лъчо ако наистина е толкова интелигентен, да намери начин да си хване пътя и той, докато не се е изложил. В тово шоО рано или късно всички стават за резил. Някои от първа реплика.

# 1 386
На мен ми е тъжно само че прецакаха другия класически Ерген с на Николов морализаторските уклони.

# 1 387
Не знам какво са прецакали, но явно Николов по-малко се е поддал на Туджаров за да избират натокани каки и мутроподобни батки. Защото в първия сезон на ДиК беше също пълно с батки и платени момичета, а във втория, където Туджаров не беше вече част от екипа нямаше.

Това момче сигурно има някакъв фетиш към показване по телевизията на жени със сто операции и явна тарифа и подобните им напомпани стероидни батки и мутри.

RoseofVersailles, не мисля, че всички хора, особено младите ще ги приемат за негативен пример.

Една висшистка, работеща за някакви 1500-3000 лева в офис всеки ден от 9 до 5 като нищо може да си каже "Гледай я тази, не е по-красива от мен, а в Онлифенс печели повече от колкото аз, която търпя шефа, колеги и ежедневно ранно ставане". И като гледа много по-необразовани хора как на месец харчели по 5000 - 10000 изводът може да не е особено морален, но сиренето е с пари все пак. В САЩ имаше случай на учителка, която напуснала училището и си отворила онлифенс, защото чрез него печели повече.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:13 от Анонимен

# 1 388
Здравейте, изгледал съм само и единствено последният епизод на Ергенът: Любов в Рая (Епизод 36), и края леко ме възмути. Как може въпросният мъж на име Джан Микеле да говори подобни неща в ефира и да заплашва някой с побой и шамари, а именно Орлин?

Това ли е да си мъж, да трепиш хора?

# 1 389
Не знам какво са прецакали, но явно Николов по-малко се е поддал на Туджаров за да избират натокани каки и мутроподобни батки. Защото в първия сезон на ДиК беше също пълно с батки и платени момичета, а във втория, където Туджаров не беше вече част от екипа нямаше.

Това момче сигурно има някакъв фетиш към показване по телевизията на жени със сто операции и явна тарифа и подобните им напомпани стероидни батки и мутри.

RoseofVersailles, не мисля, че всички хора, особено младите ще ги приемат за негативен пример.

Една висшистка, работеща за някакви 1500-3000 лева в офис всеки ден от 9 до 5 като нищо може да си каже "Гледай я тази, не е по-красива от мен, а в Онлифенс печели повече от колкото аз, която търпя шефа, колеги и ежедневно ранно ставане". И като гледа много по-необразовани хора как на месец харчели по 5000 - 10000 изводът може да не е особено морален, но сиренето е с пари все пак. В САЩ имаше случай на учителка, която напуснала училището и си отворила онлифенс, защото чрез него печели повече.

Май имаш предвид Неделчо, не мисля че Туджаров имаше много касателство с ДиК.  Въпросната висшистка ще да е много куха лейка, ако приема видяното за чиста монета. Всяка една адекватна жена, поне според мен, ако не от морална гледна точка, то поне от прагматична би проверила каква е успеваемостта на момичета в онли фенс (много ниска) и ще спре с тия теготения. Половината от тия OnlyFans success истории са PR на платформата или на самия пърформър, но процента на момичета, които вадят реални пари от платформата е малък. Дори май по статистики там печелят най-много гей мъже. Tой сезонът на Николов не беше с по-малко платени момичета, просто всичко интересно не беше заснето и гледахме само среща след среща и то с едни и същи момичета.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:38 от RoseofVersailles

# 1 390
Натка не знам дали е най-глупава, но безхарактерна - да, както и безлична. Никакъв характер не виждам в това момиче.  Абсолютно безинтересна. Добре, че е това сладко личице, че да се лепят мъжете.
Даже и личицето не си експлоатира особено, защото с данните, които има, ако се гримираше качествено, щеше да изглежда сто пъти по-добре. Кой я маже с това абсурдно розово, не мога да разбера. Виждаш нещо, което има потенциал да е хубаво, но се наклепало като маймуна и крайният резултат е, че като я дават, не ми е естетически приятно да я гледам, въпреки потенциала ѝ. Ако изобщо никакъв грим нямаше, щеше да е в пъти по-добре, отколкото намазана с това розово.
Червилата на Виктория и Кристина също са адски дразнещи. Няма ли кой да им каже на тези хора?

# 1 391
На Кристина и отива това червило.
Кафяви червила с цвят Мока мус "млечен шоколад" са модерни през 2025. Ето не сме приключили с кафявото.

# 1 392
На мен грам не ми харесва това червило. А Кристина прилича на някаква лелка 24/7 с червилата които слага.

# 1 393
Много ми хареса Дениз, именно заради начина, по който провокира Шармин..

# 1 394
Мен Николов много ме дразни, не искал да показва скандали, взел се е за морален стожер. Само срещи и скука и не разбираме нищо за отношенията между момичетата. Не знам дали е коментирано, но беше при Тото, но не го изслушах.

Общи условия

Активация на акаунт