🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 493
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз си признавам, че го гледам с интерес, защото е не само сеирджийско, а можеш да си извадиш доста поуки. Хубаво е да гледаш как някой друг се излага, кара се, прави сцени и си мисли, че светът се върти около него. Не защото е забавно да му се подиграваш, а защото така виждаш какво не трябва да правиш. Лошият пример е много по-полезен от добрия, защото те кара да се замислиш „Абе, аз така ли щях да реагирам?“, „Щях ли да изглеждам толкова жалко, ако се оставя на емоциите си? Ако сега се хвана с някой чичак с пари, вместо да завържа, дали ще свърша като тая.“

Истината е, че човек не може да живее в някаква утопия, където всички са идеални, духовни и премерени. В реалния живот има завист, гняв, ревност, комплекси, и ако не си ги видял в действие, няма как да ги разпознаеш нито в другите, нито в себе си. „Ергенът“ просто ги изкарва на показ, по един малко театрален, но реален начин. И в това има смисъл, защото колкото и да е повърхностно предаването, то показва истински човешки реакции, макар и под лупа.

Така че да, полезно е да се гледат „ужасни“ , "пропаднали" хора, които правят глупости, стига да не ги гледаш с празни очи, а с малко мисъл зад това. Защото понякога точно от глупостите на другите можеш да научиш най-много за себе си.

# 1 366
Видно е, че и аз гледам, но честно казано, освен разтоварващия ефект, нищо полезно не виждам. Срам, не срам, това си е изгубено време, в което човек може да чете хубава книга, да гледа интересен филм, да си обогати общата култура. Уви, губя го с Краси и Шермин, явно жаждата ми за знания и нови хоризонти дреме вечер. 🫣

# 1 367
Ами аз на този етап нямам деца и все още намирам време за всичко. Аз също повече го слушам, докато правя нещо друго. В месеците, в които дават Ергенът у нас е най-чисто. Grinning Но аз бях още в гимназията, когато започна първия сезон и мога да кажа, че видях ефект у доста съученички. Лошия пример на някои участнички им помогна да видят отстрани определени модели, визия и поведение какво впечатление създават. Аз самата покрай някои учаснички се научих малко да се сдържам в конфликти. За мен е много полезно предаване, особено за жените, а и за дъртите лели, които опяват на синовете си защо не носят снахи. Grinning Aз лично съм благодарна на втория сезон и мама Светле, благодарение на кошмаърт от която наистина оцених майката на моя приятел и оттогава сме в далеч по-добри отношения.

# 1 368
Шермин е учила психология в Абсурдистан. Ако беше минала и частичен курс щеше да се овладява и държи съвсем различно, а не като селска пръчка от ромско гето.
Тя и за езиците се перкаше, но на една от срещите си каза, че знае български, иврит и английски, а турския и руския ги поназнайва. Като и слушам английският си представям какъв руски вади…
Дениз си завърши психологията и празнува наскоро, Шермин казва, че е учила някога. Тя ако я е завършила щеше да ни продъни ушите. Kато знаем как говори пет езика, си представям как е учила психилогия.

# 1 369
Е, тя си демонстрира руския на една от срещите. Grinning

# 1 370
Натали трябва да се закичи с приза  на най-глупавата  и безхарактерна участничка във формата до момента.
Допусках да е лишена от всякакъв вид съдържание,но чак пък толкова.....

# 1 371
Ако някой поизпита Шермин на турски и руски, предполагам, че ще стане голям майтап. Руския го поразбира от любовника - руснак, на турски сигурно също знае няколко лафа от баща си - турчин, но това е далеч от владеенето на един чужд език. Болшинството от младите български турци знаят много слабо турски, а такива от смесени бракове пък са съвсем зле. Предполагам и Дениз толкова го знае, иначе щеше лесно да я хване. Всъщност Дениз туркиня ли е или помакиня? Без грим е типична родопска мома - мохамеданка.

# 1 372
  • София
Абе няма ли вече някой да гонят. То стана сапунка и всеки ден едно и също :
Джани агресира на някой
Краси и Киара с безумни тъпи разговори за едно и също : дай ми нещо, няма да ти дам, щото има друга
Дениз и Криси се подиграват на някой
Виктор и Петър постоянно говорят за себе си в първо число ед. число - Аз : "аз не съм човек, който" или " аз съм човек, който"
Лили и Хени къркат и злобеят
Натали и Орлин се лигавят с бебешки гласове
За Шермин ясно - езиците, талията, Израел
Габа казва две думи на английски и пак разплаква някой (после тя риве)
Оня нейния даже и не знам как се казва хленчи
Виктория иска отговори от Тихомир и си проси комплименти
Тихомир е на ръба
Йовица ескалира, но после се сеща , че изобщо в тоя живот някой му е вързал и прощава всичко
Госпожата козметик с шапката даже не искам и да коментирам.

Едно и също всеки ден. И зрители, които се надяват да вкарат някой, за да стане интересно. Ми не, няма да стане

# 1 373
Натали трябва да се закичи с приза  на най-глупавата  и безхарактерна участничка във формата до момента.
Допусках да е лишена от всякакъв вид съдържание,но чак пък толкова.....
Няма как да го вземе този приз, има толкова други претендентки за него. Шермин, Габа, Киара, Лили, Хени са къде-къде по-напред.

# 1 374
Натка не знам дали е най-глупава, но безхарактерна - да, както и безлична. Никакъв характер не виждам в това момиче.  Абсолютно безинтересна. Добре, че е това сладко личице, че да се лепят мъжете.

# 1 375
  • Варна
Наистина Фифи е във вечен Хелоуин с тия шапки или като жителка на Хогуортс и френдка на Хари Потър 🤣

# 1 376
Наистина Фифи е във вечен Хелоуин с тия шапки или като жителка на Хогуортс и френдка на Хари Потър 🤣
По-скоро на баба яга. Тия кафяви червила не са ли били на модаа през 80те?

# 1 377
В предишния сезон казах, че със закон трябва да се забрани на жени под 60 години да носят кафяво червило! Как се вижда и се харесва с това... 💩на устата, не разбирам?!
Както и червеното или циганско цикламено червило на устището на Виктория.
На Кристина червилото вече сме го коментирали.
Добре, че Габа джуката не слага червило!

# 1 378
Искам да вкарам малко позитивизъм в темата като кажа, че Туджарката при последния им обзор на Ергена каза, че другата седмица ни очаквали интересни епизоди, не като тези 2 седмици😂Ай дано и розодаване да има, за да ни отърват от някакви индивиди😛

# 1 379
Само Дениз умее да се гримира, ама то май и тя има най-голяма нужда...

Общи условия

Активация на акаунт