🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 487
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 350
Някой да се е жертвал и гледал Дениз при ИвкЪ Бейби?

# 1 351
Аз утре ще я слушам, докато тренирам. Подкастите си ги пазя за това.

# 1 352
Преди слушах подкасти като шофирам от работа към вкъщи, докато не попаднах на Ивка Бейби и Десислава. Така се смях на няколко пъти, че не смея вече да си пусна подкаст докато шофирам.
От промото и в този ще изобилства простотия.   
Аз утре ще я слушам, докато тренирам. Подкастите си ги пазя за това.

# 1 353
Речник няма нито една вътре. Просто защото инвестират в нещо друго, различно от образование.
Шернин какво е завършила? Има ли диплома? Бакалавър, магистратура, квалификация някаква? Защото се държи като човек с поне 3 висши. В университет стъпвала ли е? Питам, не защото се заяждам, а защото нито знам, нито мога да се досетя, слушайки я какви ги мели.
На нито една не й е важно да бъде образована. Само претендират да са такива. Едва са изкласили всичките.
Габи, с устата върху брадата: Жал мЕ е за себе си, не мЕ е жал за него. Аз не искам нищо от него, искам само това, което ми се полага! - някаква шантава мисъл, която не може да повтори, ако й се наложи. Говори като чужденка. На чужденците им е по-трудно да разберат разликата между ме и ми, се и си - обличам се и обличам си.

Съгласна съм. Шермин блесна с въпросния "сюнет", който и прочетоха.
Може би само Дениз и Криси имат висше образование там от жените.
Не са само те. Поне по казанато от самите тях: Хени е с икономика и финанси, но защо работи като фризьор и танцува в клубове не е ясно, Шермин май също спомена, че е завършила психология, но къде не се разбра. Емилито уж и тя завършваше право(нали искала прокурор да става), ама май само тротоарно право е специализирала. Фифи след като я титуловат за козметолог, предполагам, че може и някоя фармация ила биология да е изкарала или поне курсове в някоя козметична академия. Обаче не е достатъчно само нещо да са завършли, колкото да имат диплома, а да го практикуват и да имат обща култура по Шармински. Уж четат някакви книги там, но очевидно са само от сорта Как да свалим мъжета за 10 секунди? или Как да получим оригинална дрънкулка с детелинки(мале тези бижута колко са ми безлични и детски), или поне порше и апратюман в Дубай? Виктория с една идея по-добре се изразява и изглежда доста по-образована от останалите, но тя пък е много зле психически.

# 1 354
Шермин не каза, че е завършила психология. Всеки път, когато стане дума казва, че е учила псхилогия, което са две различни неща. Grinning

# 1 355
  • София
Шермин не каза, че е завършила психология. Всеки път, когато стане дума казва, че е учила псхилогия, което са две различни неща. Grinning
Тя завърши наскоро, преди седмица тук се пускаха снимки с дипломата ѝ, празнуваше завършването си. Към момента на предаването още не беше, затова казва, че учи.

# 1 356
От кой ВУЗ й е дипломата?

# 1 357
Тя завърши наскоро, преди седмица тук се пускаха снимки с дипломата ѝ, празнуваше завършването си. Към момента на предаването още не беше, затова казва, че учи.
Не празнуваше ли Дениз?

# 1 358
Дениз си завърши психологията и празнува наскоро, Шермин казва, че е учила някога. Тя ако я е завършила щеше да ни продъни ушите. Kато знаем как говори пет езика, си представям как е учила психилогия.

# 1 359
  • Пловдив
Речник няма нито една вътре. Просто защото инвестират в нещо друго, различно от образование.
Шернин какво е завършила? Има ли диплома? Бакалавър, магистратура, квалификация някаква? Защото се държи като човек с поне 3 висши. В университет стъпвала ли е? Питам, не защото се заяждам, а защото нито знам, нито мога да се досетя, слушайки я какви ги мели.
На нито една не й е важно да бъде образована. Само претендират да са такива. Едва са изкласили всичките.
Габи, с устата върху брадата: Жал мЕ е за себе си, не мЕ е жал за него. Аз не искам нищо от него, искам само това, което ми се полага! - някаква шантава мисъл, която не може да повтори, ако й се наложи. Говори като чужденка. На чужденците им е по-трудно да разберат разликата между ме и ми, се и си - обличам се и обличам си.

Съгласна съм. Шермин блесна с въпросния "сюнет", който и прочетоха.
Може би само Дениз и Криси имат висше образование там от жените.
Не са само те. Поне по казанато от самите тях: Хени е с икономика и финанси, но защо работи като фризьор и танцува в клубове не е ясно, Шермин май също спомена, че е завършила психология, но къде не се разбра. Емилито уж и тя завършваше право(нали искала прокурор да става), ама май само тротоарно право е специализирала. Фифи след като я титуловат за козметолог, предполагам, че може и някоя фармация ила биология да е изкарала или поне курсове в някоя козметична академия. Обаче не е достатъчно само нещо да са завършли, колкото да имат диплома, а да го практикуват и да имат обща култура по Шармински. Уж четат някакви книги там, но очевидно са само от сорта Как да свалим мъжета за 10 секунди? или Как да получим оригинална дрънкулка с детелинки(мале тези бижута колко са ми безлични и детски), или поне порше и апратюман в Дубай? Виктория с една идея по-добре се изразява и изглежда доста по-образована от останалите, но тя пък е много зле психически.

Книгите, които четат са модерни бози, нищо стойностно, на един Хорхе Букай бих се зарадвала, но явно му е минала модата в тези среди. И за гривните е точно в десятката отговора ти, тези бижута никак не ме впечатляват, не ги разбирам като знак за добро благосъстояние, но явно за Шермин са нещо "уау".

# 1 360
С риск да дразня и да обидя може би, някоя дама се чудя какво правим тук, какво обсъждаме...?!
Скоро се регистрирах, но отдавна чета и повярвайте ми - тук е  по - интересно от самото предаване.
Защо ги гледаме тези облюдки, че не ми идва българската дума?!
Защо позволихме това да са теми на разговор... Питам и за себе си - мазохизъм ли е това или новата реалност, не само тук, а и в световен план? Чудя се основно на себе си, защо се пристрастих към тия антигерои...
Дано не съм обидила никого.

# 1 361
Дениз завърши клинична психология, не Шерминатора.

# 1 362
Ох, като почнете така. Ще кажеш ние сме измислили “хляб и зрелище”.

# 1 363
  • Пловдив
Ох, като почнете така. Ще кажеш ние сме измислили “хляб и зрелище”.

Понякога и аз се питам, но гледам и за сега ще продължа да го правя, разтоварва ме психически, пък и с вас тук е приятно. Ще прозвучи като клише, но риалити форматите не са ми любими, не гледам нищо, зле запозната съм с героите от тях, знам че Габи, Дениз, Кристина, Виктория са участвали, Киара май също, Габи си я спомням, че стана известна с "Тутанкамион" и че е от родния ми град покрай постове от фейсбук. За да си представите колко съм зле с гледането на телевизия гледах "Като две капки вода" за пръв път сега. Но този формат го загледах от чисто любопитство и ей на все още продължавам. Едва ли ще се повтори, с две породени съм и ще се връщам на работа скоро, та усещам как в 22,00 ще отнасям плувката и телевизията ще  е мираж.

# 1 364
Лъчезар, Орлин, Калоян и Петър от мъжете изглеждат по-интелигентни и културни, Джани и Краси са си селски бекове, но в Краси има една мекота и топлина, която смекчава (поне за мен), похотливото му тийн поведение. Изглежда кротък и грижовен, шавлив и незлоблив. 😜
От жените..., Дениз и Криси сякаш са малко по-прилични, но не много. Там положението в нивото ми се вижда по-зле, от колкото при мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт