🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 506
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 305
Да, жалко че няма да се повтори 😂
Значи да очакваме още изцепки от женската къща.Особено около полунощ, като са преполовили шишетата с алкохол 😀
А,  преполовили, нали някой обясняваше, че им се падало по 1 шише водка на човек на ден. Отделно вече няколко пъти забелязвам, че докато се търкалят по шезлонгите около басейна, т.е. сутрин или там някъде по сред бял ден, кокошките си менкат и наливат почти изцяло изпита бутилка с розов джин, която също е 1 литър. Анчето виждаме, че и нощно време не спира да кърка и си носи чашите от бара в къщата. Хени пък си перманенто нафиркана и затова се хили като зелка и боботи с наделебен език. Дори Красьо беше споменал, че Шерми сутрин до 6.30 не си ляга и пие. Смятайте на катво куче се прави. Пак добре, че продукцията се е смилила над всички и не ги е снимала нон стоп, че щяхме да им гледаме яко просветителското шоу. Между другото, когато Криса взе да се хвали за тъпкачите си едно от нещата, заради които Петър подскочи и дори й подхвърли лекинко, бе именно това, че има камери и да се усети малко. Дениз тогава и тя реши да се похвали, че и тя е бръмчала май беше с Петканов и тамън да разкаже като е ходила в къщата му как са си играли и се усети, че снимат та рязко се спря и сродели, че уж само на кино са ходили. Дори точно Анна тогава подхвърли, че са пред камери и да не се цитират имен, ама то Белослатинското селско парче откъде да се сети и да й хрумне, че в такъв формат може да има камери навсякъде и че микрофоните са им на врата непрекъснато. Той и Красьо като пра с Емили не вдена, че микрофонът му е включен, та чухме всички звуци от пералнята. Само Пешо има тренинг и внимава как ще изглежда пред камерите, но и той като дръпне повечеко пиенЬе и влиза в неподправен кадър.

# 1 306
Аз пък мисля, че Красимир отдавна се насочи към Киара, а на Шермин просто няма топките да й го каже и затова е в това положение. Иска му се Киара да има топките и да го отърве - както писах преди много епизоди - Красимир просто иска да бъде откраднат, просто друг да взима решенията. Киара усеща това и адски му се дразни, но няма друг и се занимава с него.
Въпреки всичко Шермин е по-подходяща, защото тя има топки и не й пречи да взема решения.

И аз мисля, че Шермин и Красимир са си лика прилика - и двамата са си прости, по един свой, уникален начин.
И все пак, не разбирам - от къде идва объркването, че той трябва екстра да иде и да ѝ каже (Шермин, че няма да се занимава с нея).
За мен, в момента, в които тя заяви нещо от сорта на “Ма аз ше те докладвам, щото ме пипаше” беше когато всичко свърши. Аз даже щях напълно да спра да разговарям с нея след това изказване, пък тук, някой хора смятат, че ѝ дължал нещо си.

# 1 307
  • SF
Това нейно къркане не притеснява ли Красимир?
Офффф... тоя си заслужава една Шармин да му краси живота. Мъж, който не може да се ориентира, да се престраши, да си хареса, да го покаже, а се е огледал в Орлин какви ги върши.
Красимир е много по-неориентиран от Орлин. Пазари се като страхливец: ама аз ако избера тебе, ти сигурна ли си, че няма да си с друг (и да ме оставиш без роза). И се подсигурява двойно с розите - да получи хем от Гармин,  хем от Киара, а ако може и от трета. Да накичи малко самочувствието.

# 1 308
  • Варна
Стоян Ву беше казал, че той ставал сутрин да тича по плажа и спортува, а всички останали, май за цените важеше, ставали на обяд.

# 1 309
  • SF
По принцип няма какво друго да правят. Ако не спят в креватите, спят на шезлонгите.
Лили е були.

# 1 310
От къде ли да започна?  Може би по ред на номерата.

"Свалката"- Красимир - Киара. Гнусно,  почувствах се омърсена само докато гледах и слушах. Красимир като един похотлив фавн или просто елементарен български коцкар се опитваше знам ли аз какво да направи.  Чухте ли го когато каза , че Шермин може да прави магии в стаята му и може да е сипала м-с в чашата му?
Никой нищо не коментира за това. Възможно е да ви е убягнало. При тази реплика Киара просто трябваше да стане и да си тръгне. А тя на синхрони обяснява как се сближавали. Този човек в началото ми изглеждаше тъп, но някак добродушен - както писах в началото за него. А той се оказа примитивен, нескопосен търсач, но не любов , а на партньорки за секс. Лошо няма , но предаването не е за това.

Скандала Шермин - Дениз. Кой крив , кой прав за мен няма значение. И не- Дениз не отговаряше спокойно- нейното си беше чиста проба провокация, хладна, добре пресметна и добре изиграна , точно от този тип , които просто те изкарват извън кожата и резултата го видяхме. В стил Габриела Бланко ще кажа- Well done , Deniz. "Класата" си е класа. Надигра Шермин.
 А за българо - английския на гореспомената Бланко, аз питам от " ден 1" , разбира се само тя би могла да отговори.

Това, което сте публикували за Натали, не гледах, нямам и намерение, вярвам ви напълно какво съдържа.
Жалко,много жалко. Добра актриса е явно. И после защо Орлин на толкоз години нямал сериозна връзка- както изглежда и сега няма да има. Жалко за него, свястно момче изглежда , беше искрен в отговорите си. А малката лигла  го изигра многострадална Геновева. И на чие рамо отиде да поплаче- на безличната закоравяла пушачка Габриела . Тъкмо да даде поле за изява на нейния мачо мен да блесне с изящната си словестност.
Посипвам си главата с пепел и трижди се отричам от думите си дето пък се отричам от това, което първо бях казала за него.

Е, добре, като сме тръгнали да говорим за провокации в сцената в банята, Дениз, много добре си реагира и не тя провокираше.

Аз чух и видях следното в скандала - Шермин има BPD, хоби ѝ е да се заяжда.
На пук, не искаше да си махне гримовете и от дискусията стана ясно, че преди ги е разкарвала, когато е била питана, а този път, Шермин не беше доволна, че няма с кого да се кара и за това се изложи като пълна кифла с тоя скандал, с Дениз. Та, Денис никой не е провокирала, провокира единствено простия нарцист в Шермин, която е свикнала като направи сцена и да ѝ клекнат. Евалата на Дениз, че не клекна.

# 1 311
  • София
Те знаят за малките камери, виждат ги, но си мислят че няма да имат добра картина и звук като за телевизия и няма да излъчат от тях освен в крайна ситуация. В предишните сезони, като стане нещо търчи екип и снимат или както сега сядат по диванчетата на сетове и ги снимат целенасочено да се изясняват. Затова са и по-отпуснати и говорят глупости в къщата, докато на двора пазят поведение.

# 1 312
  • SF
Шермин с правилните термини: "Киара не може да си формулира речта правилно." Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 313
  • София
Киара е точно толкова куха лейка, колкото Шерми. "Разговорите" с Красимир са умопомрачителни. Или се притесняват от камерите, или трудно свързват три правилни изречения - залагам на второто. Липсата на каквато и да било обща култура, теми за разговор и т.н. лъсва като добре обработено сребро. Явно не могат да говорят за клубове и ресторанти, където протича живота им, и реално няма какво да си кажат. Шърмата, която все твърди, че държи на общата култура, също не сме я чули да каже две думи за филм, книга, градинарство, хоби... изобщо нещо. Тя търси сомелиер в крайпътно гръцко заведение... Шърми, дори кралските особи не ходят с рокли с шлейфове на стадиона.
Онзи ден си мислех за Габриела на Джани, с тези цигари как ли вони около нея (и самата тя - дрехите, устата...), да не говорим, че има по рождение по-плътен глас и ако продължава след няколко години като си отвори устата ще излизат кошмарни звуци.  Момичето явно също е с две мозъчни клетки и трудно може да преодолее този проблем.

# 1 314
Имам чувството, че всички пушат.. А май само Красимир не пие.

Активирането на тънките гласчета и провлачено мяукане при всякакъв разговор с мъж показва несигурност, безсилие... А тези жени дори сякаш го имат за оръжие?! Някой да им каже, че не работи! Нито невинни изглеждат, нито нежни.. и за прелъстяване няма гаранция, че ще свърши работа.

# 1 315
На мен Дениз ми е тотално безлична този сезон , всъщност и  от първия не я помня с нищо ... нито визуално , нито с характер ....сива и скучна ми е .
И за секси не я намирам .

# 1 316
Киара е точно толкова куха лейка, колкото Шерми. "Разговорите" с Красимир са умопомрачителни. Или се притесняват от камерите, или трудно свързват три правилни изречения - залагам на второто. Липсата на каквато и да било обща култура, теми за разговор и т.н. лъсва като добре обработено сребро. Явно не могат да говорят за клубове и ресторанти, където протича живота им, и реално няма какво да си кажат.

И аз това си мислех, че Киара е много проста. Има вероятност и да е по-притеснена, но дори и, когато тръгва да спори или да се аргументира, не блести с особен речник.

# 1 317
  • SF
Речник няма нито една вътре. Просто защото инвестират в нещо друго, различно от образование.
Шернин какво е завършила? Има ли диплома? Бакалавър, магистратура, квалификация някаква? Защото се държи като човек с поне 3 висши. В университет стъпвала ли е? Питам, не защото се заяждам, а защото нито знам, нито мога да се досетя, слушайки я какви ги мели.
На нито една не й е важно да бъде образована. Само претендират да са такива. Едва са изкласили всичките.
Габи, с устата върху брадата: Жал мЕ е за себе си, не мЕ е жал за него. Аз не искам нищо от него, искам само това, което ми се полага! - някаква шантава мисъл, която не може да повтори, ако й се наложи. Говори като чужденка. На чужденците им е по-трудно да разберат разликата между ме и ми, се и си - обличам се и обличам си.

# 1 318
Речник няма нито една вътре. Просто защото инвестират в нещо друго, различно от образование.
Шернин какво е завършила? Има ли диплома? Бакалавър, магистратура, квалификация някаква? Защото се държи като човек с поне 3 висши. В университет стъпвала ли е? Питам, не защото се заяждам, а защото нито знам, нито мога да се досетя, слушайки я какви ги мели.
На нито една не й е важно да бъде образована. Само претендират да са такива. Едва са изкласили всичките.
Габи, с устата върху брадата: Жал мЕ е за себе си, не мЕ е жал за него. Аз не искам нищо от него, искам само това, което ми се полага! - някаква шантава мисъл, която не може да повтори, ако й се наложи. Говори като чужденка. На чужденците им е по-трудно да разберат разликата между ме и ми, се и си - обличам се и обличам си.

Съгласна съм. Шермин блесна с въпросния "сюнет", който и прочетоха.
Може би само Дениз и Криси имат висше образование там от жените.

# 1 319
  • SF
Simple Smile Тя вече беше блеснала с елементарните си разбирания за класа и стил. Сюнетът беше черешката на мисълта и речниковия запас.
Една няма, която да мога да слушам, без да се затруднявам "какво е искала да каже".
Лили също е много тежка за слушане. Не стига, че не може да се изразява, а и нещата, които се опитва да изрази, са грозни. Лили е були.
А и да си кажа - гроничка е. Още като влизаше, първото, което си казах за нея е: тая пък какви шансове има вътре някой да я хареса.
И никой не я хареса. Досега всички рози за Лили, която е були, са измъчени и дадени по причина "ами то няма на кого".

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:07 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт