🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 290
Тъжното е, че няма как да се случи втори път. Другите за следващи сезони ще знаят и ще внимават една идея повече.

# 1 291
Да, жалко че няма да се повтори 😂
Значи да очакваме още изцепки от женската къща.Особено около полунощ, като са преполовили шишетата с алкохол 😀

# 1 292
На някои от тия вечеринки ми се струват толкова пияни, че не съм много сигурна дали помнят какво са правили. Така като ги гледам май имат бели петна.

# 1 293
Чудя се какви са им договорите? Примерно може ли сценаристите да ти кажат какво да говориш, с кой да се скараш и т.н. Казват ли ти на кой да дадеш розата?

# 1 294
Изобщо не мисля, че е толкова нагласено. Те могат да си скарат прекрасно без да ги карат направо - тия игри са затова, надъхват ги по синхрони, а и те са подбрани като характери, за да има "цирки". А и аз както винаги си казвам моята теория - няма как да им хванат такива истински реакции, защото не са актьори и актриси, което веднага си проличава в продуктовите позиционирания. Мисля, че в договрите им има клауза, в която се съгласяват, че могат да бъдат снимани по всяко време, което освобождава продукцията от това да им каже, че тия малки камери ще правят цялото предаване. Grinning

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 23:41 от RoseofVersailles

# 1 295
Габа и Калоян на сила се караха за букета. Много им беше смешно дори, та трябваше джукесата да се отдели, да рИве, защото заедно ги избиваше на смях. Това от сто километра се вижда, че на никой от двамата не им пука за китките 😀. Те не са влюбени и никой не очаква нищо от другия, че да му пука толкова много за отношението.

# 1 296
Може ли някой да ми обясни защо Габа тъпото говори нечленоразделно с неандерталски думи на английски, като  тип на сервитьорка, чистачка, миячка на чинии ? Не, че имам нещо против тези професии, но те поне си стоят на мястото и не претендират за нещо явявайки се по телевизията ?
Парвеню от клас А, е чак А, не е възможно, тъй като тя е доста ниска топка, но за 5 те думи на английски и пиша 3-ка. Клас Д, ок съгласна съм.
Любопитна ми е каква и е историята с Англия или може би Америка ?
Хахахахахаха

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 02:10 от BlackCat12

# 1 297
И мен ме дразни, че Габа дъ джука говори на полубългарски, и вкарва  английски. Много слаб при това.

# 1 298
Това НаталитУ как успява да ги замота всички, че е невинно, срамежливо и неопитно момиченце .... направо не е истина.
Гледам й сега подкастовете, в които участва, и съм потресена както от богатия сексуален опит и множеството партньори за крехката й 20-годишна възраст, така и от пълния дефицит на мозък, та да си разправя перверзните изпълнения по медиите.
Гледах ѝ няколко участия в различни Youtube формати и ми направи впечатление, че маниерът ѝ на говорене изобщо не е както в Ергенът. Това мяукане въобще го няма, явно не е естественият ѝ начин на говорене, а е някакво нарочно превземане, което правеи специално за Ергенът, иначе не говори така. Странно.

# 1 299
От къде ли да започна?  Може би по ред на номерата.

"Свалката"- Красимир - Киара. Гнусно,  почувствах се омърсена само докато гледах и слушах. Красимир като един похотлив фавн или просто елементарен български коцкар се опитваше знам ли аз какво да направи.  Чухте ли го когато каза , че Шермин може да прави магии в стаята му и може да е сипала м-с в чашата му?
Никой нищо не коментира за това. Възможно е да ви е убягнало. При тази реплика Киара просто трябваше да стане и да си тръгне. А тя на синхрони обяснява как се сближавали. Този човек в началото ми изглеждаше тъп, но някак добродушен - както писах в началото за него. А той се оказа примитивен, нескопосен търсач, но не любов , а на партньорки за секс. Лошо няма , но предаването не е за това.

Скандала Шермин - Дениз. Кой крив , кой прав за мен няма значение. И не- Дениз не отговаряше спокойно- нейното си беше чиста проба провокация, хладна, добре пресметна и добре изиграна , точно от този тип , които просто те изкарват извън кожата и резултата го видяхме. В стил Габриела Бланко ще кажа- Well done , Deniz. "Класата" си е класа. Надигра Шермин.
 А за българо - английския на гореспомената Бланко, аз питам от " ден 1" , разбира се само тя би могла да отговори.

Това, което сте публикували за Натали, не гледах, нямам и намерение, вярвам ви напълно какво съдържа.
Жалко,много жалко. Добра актриса е явно. И после защо Орлин на толкоз години нямал сериозна връзка- както изглежда и сега няма да има. Жалко за него, свястно момче изглежда , беше искрен в отговорите си. А малката лигла  го изигра многострадална Геновева. И на чие рамо отиде да поплаче- на безличната закоравяла пушачка Габриела . Тъкмо да даде поле за изява на нейния мачо мен да блесне с изящната си словестност.
Посипвам си главата с пепел и трижди се отричам от думите си дето пък се отричам от това, което първо бях казала за него.

# 1 300
Наистина Натали не говори така. Нали беше в "Бягство към победата". Отборът беше "блондинките". И говореше нормално. И там не се прояви с ум. Елементарни неща от обща култура и двете блондинки не знаеха.Досадни ми бяха. Не вярвам да е шахматистка. Тази игра се изисква мозък.
Какво бях написала преди един месец за Краси - че не е добър човек. Вътрешната интуиция не ме излъга. Трябва да я слушам, но винаги съм я пренебрегвала. Дори не е създал тези бизнеси сам, доколкото дочух в петък. А всичко това е на мама и тати. Чухте ли го това как се изпусна?! Ако не бъркам, това признание излезе, когато говори с Киара. Краси не е стойностен човек. Това са от мъжете, които търсят секс, тройки и оргии. Такива мъже не могат да създадат семейство. Тук прочетох, че е направил още едно признание пред Киара, че харесвал грубия секс. Не съм го гледала.това. Гледам.предаването на пресекулки и не хващам всичко. Тогава се оправям за лягане. От темата разбирам много неща.
Припомнихте ме коя беши Дениз. Пак вътрешната интуиция не ме излъга, че е лош и подъл човек. Не защитавам Шермин, но Дениз провокира Шермин, за да се почувства добре като спретне скандал в ефир. Не знам какъв психолог е. Да си скъса дипломата по психология. Нищо не е научила. Самата тя е за психолог или психиатър.

# 1 301
  • София
Това, което ме притеснява при Джани, (освен, че като нищо ще отвие няколко шамара на Габриела), е че има афинитет към политиката и щом веднъж се е пробвал, няма да се откаже. А по-страиното е, че има не малък брой хора, които подкрепят подобро "мъжко" поведение на едклетъчно. Дано по-скоро стъпи накриво и го махнат.

# 1 302
  • Варна
Натали като нищо да се е вдъхновила от Айлин да мяучи по ТВ.
Сезона с Айлин и Виктория ли се казваше, не го гледах заради тях двете.

Помните ли, че Джанката влезе в първи епизод с една огромна чанта под напомпана мишница, на плажа, хахаха?
Голям смешник е тоя пъпеш.

Неговата Габриела вече не я харесвам. Постоянно пуши, мълчи и пуши, пуши и мълчи.

Като говорите за малки камери се замислих, че Дениз може и да се досещате, подозира, че те работят и записват звук. Пази се какво при казва. Може да се досеща, че скандала с Шерминатор се записва с гласове . Аз съм на страната на Дениз.
Тя изобщо не ми е паднала в очите от нейния сезон, защото Александра не можех да я дишам и си знаех, че без камерите се случват много неща.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 07:44 от missNoir

# 1 303
# 1 304
  • SF
Натали предаде разговора си с Орлин по доста изкривен начин на Габи, която не я разбирам какво говори и на неговия най-голям опонент неандерталеца Джани.
И Наталито изплиска легена.

Общи условия

Активация на акаунт