🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 722
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 260
В спора между Шермин и Дениз съм изумена тук да прочета, че има хора, които подкрепят Шермин.
Категорично не може и дума да става да са един дол дренки.
Може да имат сходни професии, да са еднакво леки да кажем, но в поведението си са на светлинни години една от друга. Шермин крещя като истеричка, която не може да си владее нервите, докато Дениз ѝ отгоравяше напълно овладяно и спокойно. Тя не си позволи да ѝ повиши тон и да крещи. Не знам как не сте забелязали разликата в нивото на културата на двете.
Не говорим за кой е по-добър човек, а кой каква култура на поведение има. Или няма, в случая на Шермин.
Относно коя е била права в спора, Шермин настоява за своето лично пространство, но не се интересува от личното пространство на останалите. Тя е на принципа моето си е мое, а чуждото е общо и няма проблем вещите ѝ да заемат цялото място, с което ощетява другите. Тя няма проблем те да чистят и подреждат след нея, а тя да си хвърля дрехи и обувки навсякъде и ако на другите им е проблем, че няма къде да седнат, те да го преместят.

Имаше един момент някой идва и иска да седне на дивана и ѝ казват да си махне дрехите, за да има човекът къде да седне и тя нещо се изрепчи, че нямало да сяда там. Защо? За да не се налага да си премести дрехите и да може да си ги ръси на всички произволни места и никой да няма право да ѝ каже нищо.
Не ѝ пречи да заеме всички тоалетки, тя гледа само за нейните вещи да има място и когато тя реши да ползва я банята, я нещо друго, да ѝ е освободено, а другите ако искат нещо, на нея не ѝ пука, да се оправят, стига да не я ощетяват.
Всичко трябва да става само с компромиси от страна на другите, а за нея е само комфортът.
Еми на човек в някакъв момент му писва. Дениз решава и тя да си заяви желанията и да изиска съобразяване, защото като се съобразява с Шермин, получава само още повече тъпчене. Тя не разбира, когато ѝ направят компромис, а го приема като знак, че другият човек ще ѝ се подчинява.
Така че с такива като нея само с ответно тропане с крак може да се разбере човек, ако му се налага принудително да общува с нея. Най-добре да не му се налага, но ако няма избор, това е начинът.

Изумена съм от тъпотията на Красимир. Никога не съм виждала толкова тъп мъж, честно. Вижда поведението на Шермин и не е отблъснат от нея, а даже е привлечен. Дори когато я гледаше как крещи като изтрещяла и си мислеше, че можеше той да е жертвата на крясъците, пак не се чувства отблъснат.
Такъв плазмодий не заслужава Киара, по-добре да си седи с Шермин и да ѝ понася крясъците и униженията. Да го нарича с всички епитети, които тя изреди по него и да го мачка и обижда публично и той пак да се влачи след нея, този човек няма никакво самоуважение.

Отделно, двойката Красимир и Киара ми е адски нередна. Тя е като малко момиченце, а той като някой дърт 50-годишен чичак. Не мога да повярвам, че е на 38. Изобщо не мога да възприема този човек като по-млад от мен, той и на мен ми се вижда чичак. Просто като ги гледам заедно, са като баща и дъщеря, а той да ѝ говори за груб секс, направо е гнусно.
Да не споменавам пък колко е грозен самият той. Ако не се водеше за богаташ, едва ли някоя жена щеше да го забележи.

Изумена съм какво се е случило с Джани от времето, когато е бил малък и е моделствал и сега. Бил е много сладко момченце, а сега не знам защо така изглежда.
Той спомена, че някой от родителите му е мюсюлманин. Дали майката или бащата не помня наистина.

Веждите на Габа ми приличат на Мистър Спок от Стар Трек. Не знам това някаква нова мода ли е, защото никой няма такива вежди натурално, така си ги е направила нарочно и се чудя защо.
Само такава мода още не беше излизала.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 18:28 от Карина

# 1 261
Габа-жаба назолабиалната Simple Smile.
Аз съм на страната на Дениз. Шермин изисканата изпростя на макс. Крещя като най-тъпата селянка. Като я гледам как сяда по гол г.з, направо не знам как не ги е гнус да сядат след нея.
Краси наистина е малоумен. По едно време ми беше симпатичен.

# 1 262
Да ви кажа, в този епизод почти не слушах какво си говорят. Даже въпросният скандал между Шермин и Дениз не ми се стори кой знае какво. Ми, простотийка... Подразни ме Габа пак с нейния английско-български говор - тая нещо превъртя плочата. Красимир ме дразни с това, че не оценя Киара - естествено, че няма да говори пред камери за секс ( даже и с Красун). Ако е толкова тъп и първосигнален - да си оди при Шермин. Явно го влече... Киара е по-висша класа и от двамата.

# 1 263
  • somewhere near the sea
Из много групи в интернет се вадят снимки на дрехите на Шърмин и се показва, че са от китайска платформа за дрехи. Реших да вляза в градския хор и аз и се поинтересувах чак толкова ли са скъпи гривните. Оказа се, че ги има и по 30 левчета. Не, че е важно, ама от скука може да надникнете
https://www.olx.bg/d/ad/mramorni-grivni-van-cleef-CID655-ID9QR3c.html

# 1 264
На мен лично ми се гади от марката бижута на Ана.Направи й антиреклама. Репликите VC валят отвсякъде,много е отблъскващо.
И тази бг израелско-дубайска карикатура след като ги развя в ефир....ми призля.

# 1 265
Аз явно съм си яко в мъжката енергия, защото никога не бих дала толкова пари за дранкулки, нито пък бих се хвалила с това, защото го намирам за глупост, не за проява на класа. А в Шермин независимо откъде са дрехите, няма нищо класно. Носи рокли без бельо, лъснали и гъз и цици на показ едновременно, накичила си ръцете като коледна елха. На мен лично ми лъха не на класа и скъп парфюм, а на нечистоплътна мърла и ракия. Беше крайно време някой да я захапе. А те момичетата опитаха с добро, не като Джани да го прави на народа срещу немиещите чинии, а културно я извикаха да я помолят да си вдига копанките, тя започна нападателно и да обижда. Това е човек, за който не същестува никой и нищо, освен нейните нужди и желания. Имала съм нещастието да живея за малко с подобна личност и е уникално как те принуждава да ставаш и чистачка и миячка и да си се свреш някъде ъгълче, където да ти е подреденичко, само и само да не живееш в мизерята, която на нея не ѝ пречи и понятия като подреждане и елементарна хигиена на мястото, което обитаваш, не съществуват. Тя дори не го прави умишлено, тя просто така е свикнала да си захвърли всичко и някой да се погрижи след нея. Нормално беше да им избие в някакъв момент. А с въпросната баня, сигурна съм, че момичетата са ходили да се къпят при мъжете именно защото тая виси вътре по 5 часа.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 19:31 от RoseofVersailles

# 1 266
Това НаталитУ как успява да ги замота всички, че е невинно, срамежливо и неопитно момиченце .... направо не е истина. Тя се оказа първият избор на най-много мъже, който те обясниха с факта, че скромността и естествеността най-много ги привличали ... Даже и жените се отнасят покровителствено с нея, защото била малка.
Гледам й сега подкастовете, в които участва, и съм потресена както от богатия сексуален опит и множеството партньори за крехката й 20-годишна възраст, така и от пълния дефицит на мозък, та да си разправя перверзните изпълнения по медиите. Била бисексуална, сексът с жените какъв бил, пък с мъжете какъв, пък как ходила преди едновременно и с мъж, и с жена, които се познавали и знаели за нея и т.н. Това, че е танцьорка в клуб ще се окаже най-безобидното нещо в биографията й. А Орлин даже се ядосваше на Стоян Ву какво искал той като възрастен мъж от това малкото момиченце ... Може да се окаже, че това момиченце има доста повече опит от по-големите в предаването.
Сигурно сте ги коментирали вече, трудно следя темата, че направо хвърчи, но аз бях потресена, като я гледах в тези подкастове.

Някой преди съветваше майките на момичета да покажат на дъщерите си от какви мъже да се пазят (във връзка с Джан май беше). Тук бих се обърнала към майките на момчетата да им обърнат внимание как може да изглежда на пръв поглед една жена, и каква да се окаже всъщност ...

# 1 267
Е, това вече обяснява защо Лили толкова мразеше Орлин. Тя е имала шанс, а може и двечките да са си играли... Макар че май не са си близки вече.

# 1 268
Е, верно ли? Ами то момето тъй ме заблуди. Направо е за актриса в Народния театър.

# 1 269
Защо Шермин се пише, че от дете е в Израел - по-късно е отишла, защото има снимки като тийнейджърка от ромската махала.
На мен ме дразни - това ъ на края - чувам го като а - все едно говори за Красимир в женски род.

# 1 270
Тя твърди, че снимките са от летата, които е прекарвала при баба си и дядо си.  Тя си е изфабрикувала цялата биография.

# 1 271
"Имаш хубави очи, големи очи, аз обичам големи очи. " - Тихомир на разпит за красотата на Вики. Сама си го вкарва, не може да общува  с мъже.
Тихомир си е изяснил, че не може да и отвърне със същото, усеща, че тя има симпатии към него.

# 1 272
ШерминЪ как въобще я докосва човек, изглежда ми много гнусна.

# 1 273
  • в сърцето на един мъж...
Два от епизодите съм ги пропуснала, обаче се оказа, че не е проблем, то развитие много няма Simple Smile
Чудно ми е как Дениз и Криси седяха и клюкаха Джани като се кара с мъжете и за тях било драма, а те като се караха с Анна, не е. И в двете ситуации, хората, които чистят, са прави - никой не иска да живее в кочина и да няма с какво да се храни. Джани беше прав, че изтрещя, не беше правилен начина, по който го направи. Но Петър... ах, Петър, той бил там за любов, не за чинии, ясна е работата, що за мърльо е. Голяма излагация. В ситуацията с банята - не знам кой как е влязъл и кога, но е нормално като се къпеш или искаш да отидеш в тоалетна, да искаш да си сам. Сценката беше грозна, с цел да изнервят Анна. За мен тя имаше нужда явно да се усамоти, може би заради въпросите, които са й задавали. Ако са на бойлер, няма как да се къпе пет часа в тая баня Simple Smile Логично е и след като е отстъпила банята, за да се гримират, то може да я оставят да се изкъпе на спокойствие за пет минути.
Драмата на Натали не я разбрах - нали имаха договорка да си казват истината? Или не важи? Какво по-различно й е казал Орлин от това, че ако има някой, който харесва повече, ще й каже. В случая няма такъв, говорим хипотетично.
Съжалих Калоян, Габа не е наясно и тя какво иска. Аз бих се зарадвала на подаръка, оригинален е. Те мъжете нямаха кой знае какво като възможност да направят. А и явно не е сръчен в ръцете. За какво се притръшка така, и тя не знае. Жал й било за нея си. Колко жестове била направила и как го била обгрижвала. Аз това не го видях, а видях как само го юрка тоя човек...
Хиени и Лили брат са освен грозни в лице, и по душа са отвратителни. Сцената с Виктория беше супер излишна и безобразна. Евала на Фифи, тя единствена се обади.
Жал ми е за Виктория, на мен ми е симпатична, но е толкова смачкана, че дори и с новите промени, не може да се освободи от тежестта на тормоза и да придобие самоувереност.

# 1 274
Виктория ми е неудобно да я гледам вече. Как може да се издокароса така и да покани момчето на среща. Че не си първа красавица е ясно, ама с пижамата и шантавото кукуригу на главата... После на синхроните, където си ме разсмя откровено, отново беше потресаваща откъм облекло и прическа. Абе жена, помогни си малко, като господ не е дал.

Общи условия

Активация на акаунт