🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 722
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Аз ви казах, че тази Натали е най-фалшивия образ за всичките 5 сезона (4 в оригинала + този) Ергенът.
Това е направо нищо от това което съм чувал за нея.
А иначе го играе невинна девица.
Ахахахахахаа

# 1 276
  • София
Докато Орлин го нямаше Натали откровено се колебаеше между него и Лъчезар, а сега го обвинява, че неговите очи шарели! Дори реве и играе жертва, само защото е намерил общи точки с Ана. Нали беше за свобода и толерантност в отношенията, но май само да я получава, а не да дава!
 И всички как се връзват и хейтят Орлин, а той е единственият напълно откровен и чист пред съвестта си участник.

# 1 277
За какво КрасимирЪ се натиска да стои там? За другите - ясно, самореклама. Но какво рекламира той? Заложните си къщи ли? Какво ще инфлуенства? Хайде, сърбяло го - влезнал. Не си ли начеса крастата вече? Под "краста" имам предвид любопитство.

# 1 278
Мога единствено да се надявам, че на Викторияса ѝ казали от продукцията да ходи да му задава на момчето тези въпроси. Не е глупава и е абсолютно невъзможно все още да не е разбрала, че е във френд зоуна.

Поизслушах няколко минути от едното клипче, където четирите квачки обсъждаха някакви мъже, явно инфлуенсъри. Възмутително тъпи са. Много съм се заблудила за Натали, но аз и чак преди няколко дена видях снимките ѝ като танцьорка от 33.

Като ги слушам тези млади хора, първо се чувствам много стара, второ се питам дали изобщо сред младите и подрастващите има критична маса, която планира да има истинска работа, а не да ни инфлуенсва за препитание?

# 1 279
Ами, аз не виждам никакво лицемерие в Натали пък... Тя не пиши колко е морална и "аристократ" като Габа, Шермин и тук-там Денис.  Ама мое мнение си е. Никак не мога да я сложа като обиграност с горните три. Денис изглежда по-осъзната и готова за семейство от Габа и Шърмин трябва да призная. Натали не претендира за такова сериозно обвързване, тя си казва, че търси човека до себе си ( а и себе си), какво лошо има? Аз викам на мъжките майки да не им се паднат такива като Габа и Шърман в настоящите си проявления.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 21:32 от Hastar

# 1 280
Красимиръ вече 2 оправи там. Лъска имидж на голям е....и като излезе да му се летят като мухите на мед. Избива някакви комплекси явно, предвид дефицитите му. С Ана са си лика прилика.
Моето мнение, че никой от участниците не трябва да се размножава, че ще стане страшно.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 21:43 от mauigirl

# 1 281
Красимир - в диалога с Лили: "Киара ме покани на среща, аз не съм я канил, как да откажа на жена."
Има някакъв комплекс при него кой прави първата крачка. Някак си с това се оправдава колко е последователен с избраното (Анна). Емили - няма да я броиме. Тя ли го покани, че не помня? И останалите жени, ако го поканят, ще иде.  Що не се заяви като мъж, да  каже, че я харесва, вместо той да я покани на среща.
Красимир е имал тежък живот каза, сигурно затова.

Лили си се държи нормално, явно онези изблици с Хени са били по сценарий. Лили за цялото предаване се държеше кротко, показала, че може да говори и без кръчмарския език, но явно и това владее, по дискотеките няма как. Каза един бисер Лили за Анна: "Като знае 5 езика, да ходи да преподава". Simple Smile Още не могат да разберат с Хени как така не е работила.
Красимир, докато обяснява на този на онзи, как няма да иде в Израел и др глупости, въпреки това си мисля, че току виж в последния момент дава роза на Анна.
То аз вече забравих, кога ще има церемония и кой раздава -жени или мъже.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 22:23 от Pepina_n3

# 1 282
Красимир много добре знае как да откаже, просто не иска. Кеф му е две млади и привлекателни жени да се борят за него, а той уж аха-аха да избере Киара, обаче хоп - пуска въдички и на Шермин. Докато на една от двете не й писне и не се огледа за друг.

# 1 283
Тежък живот имал Красимиръ и за това е останал недоразвит. Тежък живот са имали 100% от мъжете всеки го разбира по различен начин в зависимост от средата. Добре, че чичо Фройд създаде психоанализата и детските травми, че да да има с какво да се оправдават хората за собствената им пасивност и инертност и псевдо психолози да пишат трудове и прибират пари, вместо да проумеят, че всичко зависи от самия теб какъв си и какъв искаш да бъдеш и поемеш отговорност за решенията и действията си.

# 1 284
Красимир много добре знае как да откаже, просто не иска. Кеф му е две млади и привлекателни жени да се борят за него, а той уж аха-аха да избере Киара, обаче хоп - пуска въдички и на Шермин. Докато на една от двете не й писне и не се огледа за друг.

Аз залагам до следващата церемония на розата. Понеже един снимачен ден го разтеглят в няколко епизода вече загубих представа от колко тяхно време не е имало такава. Която от двете не получи роза дано има достойнството да му бие категорично шута.

# 1 285
Ох сега гледах реклама на нещото и Джани в кадър. Този яко се е филмирал.
За лафа му в следващия епизод за орела и лай....то. - с този вид лафове го хващам за втори път, защото преди време моя пубер ( 16-17г)ми ги цитираше след н- то гледане на сериала.......и много много са ми познати като звучене😀 и стилистика 😀 и ми стана смешен Джанко....(но моя пубер порастна и ги забрави да ги употребява 😀)

[Фразата „Орел не стои добре в лайно“ (или в някои варианти „Орел не каца в лайно“) е цитат от героя Джаро (Иво Андонов или друг от мафиотите, в зависимост от сезона).
Тя се използва в контекста на гордост, йерархия и това, че „силните“ или „високопоставените“ не трябва да се занимават с дреболии или мръсотии.

С други думи — означава, че човек с достойнство не бива да се забърква в мръсни неща.
Това е един от типичните лафове от „Под прикритие“, който стана популярен заради грубия, но мъдър стил на персонажите]. - със съдействието на chat gpt 😆

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 22:26 от mauigirl

# 1 286
Аз идвам да ви кажа какво умотворение прочетох случайно от Кристина в Threads 😀Става въпрос за прословутия и разговор за бившите.Казват и че е малоумно да се обяснява в такива детайли с кого е спала или имала взаимоотношения.И тя милата отговаря, че не знаела че това ще бъде излъчено, понеже било снимано с малките камери😂😂😂Всичко ми се изясни, тя наистина си мисли, че никой не се интересува какво се случва в къщата и не излъчват нещата от там.Затова като се караха Дениз и Анна беше учудена, че не дошли операторите да снимат.Как се били чувало, къде имало микрофон....Обясняваше нещо от сорта То кой ли слуша на Краси микрофона.Като се караха с Петър първия път за близнака го викаше вътре да си говорят"без камери"😀.Нарежда ги вечер от дивана кой бил гей и кой не.Как е възможно жена юрист уж, да е с толкова нелогични разсъждения.

# 1 287
Обаче Красо е напипал, че 'веднъж е Анна, друг път - Шермин", нещо като две личности в едно. Психолозите да кажат има ли раздвояване при нея.
По едно време сподели на някой, че имала някакъв руснак, ще правят фирма и той ще се погрижи за нея. Сравнява мъжете с него или с някой неин идол, според мен.

"Не харесвам надути хора"-Краси даде пръст нагоре, Киара даде пръст надулу и обясни колко не харесва надутите... Нещо се обърка с отрицателното съждение. Продукцията отчете съвпадение. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 22:58 от Pepina_n3

# 1 288
  • София
malak zaiko, нормално е да мисли така, защото това е първи сезон, в който излъчват от тези камери. Тези, които са участвали в предишен, си мислят, че и тази година ще е така. Виж, че и Габи се сърди на Калоян, че било пред камерите.

# 1 289
Че тя Ана си е таман за рускоезично първеню на градус. Да си хваща тоя и да си го стиска, че идват нови реколти анчета.

Общи условия

Активация на акаунт