🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 865
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
Не мога да кажа, че съм фен на Дениз, но пък ми хареса начинът по който извади от равновесие Шермин. Дали в конкретната ситуация е била права или не, не мога да преценя, тъй като не се разигра пред очите ми. Но това че няма никакво елементарно отношение, че не прибира след себе си, че чака някой друг да оправи е ужасно. Някъде из фейсбук ми се мерна коментар, че в оригиналната версия на предаването всичко е в лукс, срещите са на хубави места, тоест битовизмите нямат място, помислено е за всичко, докато тук при нас неминуемо се стига до тях, явно предпочитат да гледаме такива скандали. Честно казано няма как с толкова хора на едно място да не се стигне до битови скандали, освен ако продукцията не е помислила за всичко като хубави стаи, по възможност за до двама участници, място за жените, повече бани, почистване, което не е от самите участници и т.н. Защото в противен случай се стига до това, а в случая и условията им дават голяма предпоставка за такива спорове.

# 1 246
Аз снощи през цялото време не можех да откъсна поглед от различните ноздри на Шермин. Едната е поне половин сантиметър нагоре. По принцип е нормално, при естествените носове, да има асиметрия, ама нейния правен, изглежда меко казано странно. Особено на фона на нафуканата ѝ физиономия.

# 1 247
Не само Киара си пипа косата постоянно. Шерминаторката и тя. А най- ме дразни как след всяко целомъдрено уж изказване, прави опит за усмивка, който в 99% от случаите изглежда жалък.
Не зная кой крив, кой прав при ситуацията с двете бръмчалки, но се видя, че Дениз не е много по- различна от Ана и не е претърпяла кой знае какво развитие от първия Ерген насам. Но пак ми е по- симпатична от дубайската парцалеса.
Между другото, чухме я колко добре говори спряганите езици. За ивритЪ не мога да коментирам, английският ѝ е далеч от “перфектното” ниво, за което натяква нон- стоп, а руският ѝ е тотална скръб, дори за просто съставно изречение. Много заблудена жена, много.
Красимир, се чудя- какво прави по време на целия скандал в къщата?
Човекоподобното Джани дори няма да то коментирам.
Поне ни спестиха липсващия зъб на Йовица снощи. Благодарим за което.

# 1 248
Аз пък не виждам конкретно в случая какво направи Дениз. И аз щях да започна в някакъв момент да ѝ правя изречения на тая. Никой не е длъжен да ѝ слугува. Кой знае как окупирала всичко. Абсолютен кеф ми направи как заизтерясва от злоба, започна да говори на "ма", на селянка, да им изрежда общите професии. Много добре даже го направи Дениз. На Сарми са ѝ прекалено много езиците в главата и от голямата обща култура. Аз мисля, че тези момичета даже медал заслужават, че я издържат. Аз едва ли бих могла. Мен ме дразни от екрана, представям си какво би било да трябва да живея с нея, че и с още момичета. То колкото и да си сдържан и да търпиш, тя не е за изтрайване.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 17:06 от RoseofVersailles

# 1 249
Много е грозно да гледаш, как не могат да се обличат и събличат нормално, защото са сложили камери в спалните.
Що да не могат! Виж Анчето как си обу гащите, сложи си сютюена точно под камерата. Те пред кого ли не са се чекнали, пред камери включително, въобще не им пука, че ще ги види някой голи. Та то и "дрехите" им не прикриват особено...
Така и не разбрах коя е била първа - кокошката или яйцето Grin в банята, но и двете са от един дол дренки. Докато  Анка си прави каквото си иска и не ѝ дреме, че се дразнят другите, Дениз нарочно я провокираше. Само да ми влезе някой докато се къпя, ще го изнеса със все претенциите му! Не е попаднала баш на когото трябва Дениз, перушина щеше да хвърчи.
Другите какво да ги коментирам... връзват се на всякакви провокации, които са от ясни по-ясни, ама... налЕ шоо да  става.

# 1 250
Това май беше Кристина?
Тази която се облече пред камерите.

# 1 251
Аз съм сигурна, че ако верно ѝ е влезнала в банята, то е защото тая се къпе по 3 часа и никой не може да се оправи от нея. Нали я виждате и по коктейлите е два часа след другите и се носи като народна песен.

# 1 252
Много е грозно да гледаш, как не могат да се обличат и събличат нормално, защото са сложили камери в спалните.
Само в тоалетната и банята няма камери май
И на мен ми се стори много воайорско снощи показването на голата Шермин, когато се облича. Въпреки че тя самата ако е знаела, че този кадър ще е излъчен, сигурно и специални чупки и стойки щеше да избичи.
Представих си колко ли народ от екипа денонощно наблюдава голите съквартиранти и какво ли обсъждане пада.

Относно езиците на Шермин и аз да кажа нещо.
Повечето вече сте ѝ определили нивото на изразяване, но се оказа, че на иврит наистина се говорело така -  с Ъ в края на съгласна. Питах познати, които имат колеги  евреи, расли в Израел, живеещи в Западна Европа.
Явно несъзнателно го е попила, докато  е живяла там като дете.

# 1 253
  • Пловдив
Това май беше Кристина?
Тази която се облече пред камерите.

Кристина със слънчеви очила се облече, беше меко казано странно, тя се прикри с кърпата, но не беше особено притеснена. Дано вторият сезон да е по-добре и да няма такива кофти условия, точно като на лагер са.

# 1 254
Изгледах вчерашния епизод. Беше ми интересно дали Краси харесва Шермин. Определено не харесва Киара, но на драго сърце би прал с нея. Според мене, същото иска и от Ана. От двете предпочита да пере с Ана, но не я иска до себе си като партньор в живота.
Виктория може да се гримира и облича така, че да изглежда дори симпатична, но вероятно я домързява и това си е за нейна сметка.

# 1 255
  • somewhere near the sea
Голяма претенция ли е да искаш да си сам в банята? Вие по колко души публика имате, докато се къпете? В конкретният случай, Дениз не беше права. Нито една от двете не ми е симпатична, Дениз, обаче ми е подчертано неприятна.
А много ли е да молиш да отмести гримовете си, за да сложи и друг своите? На това настояване Шармин изпищя, че не е слугиня и чистачка.
Абе просто всяка иска своите минути слава.

# 1 256
Розичка от Версай, всъщност аз ще изтрия поста си, а ти само ги запомни!
И благодаря, че прие дружелюбно забележката.  Извинявай!
Неграмотен е само онзи, който не желае да бъде поправен, за да се научи. А ти си умно момиче.
И да не казвам колко тежиш, че ме хваща срам. Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 257
Розичка от Версай, всъщност аз ще изтрия поста си, а ти само ги запомни!
И благодаря, че прие дружелюбно забележката.  Извинявай!
Неграмотен е само онзи, който не желае да бъде поправен, за да се научи. А ти си умно момиче.
И да не казвам колко тежиш, че ме хваща срам. Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye
И четири езика говоря. Grinning Аз от сравнително скоро пиша тук, но чета форума от години и много неща съм научила от БГ мама. Да можеше и участничките да почетат малко и да си вземат бележки, някои от тях също не са глупави момичета.

# 1 258
Докато ви четях, очаквах някакъв огромен скандал между Шармин и Дениз, но не беше нищо особено, някаква малка кавга. Дори бях разочарована Simple Smile.
Виж, Джани никога не разочарова,.

# 1 259
Мъжете за пореден път доказаха какви махленки са. След като гледаха в чаршафите на Орлин, сега тръгнаха да се карат за посуда, а баба Жорка (стана ми смешно, че те рИално си му викат Жоро всичките)  и Петка тръгнаха да броят на хората залците и яйцата. Нормално е като живеят много хора на едно място да има подобни скандали, няма значение кой прав и кой крив, нищо против нямам да кажеш на някой, че е мърляв и трябва да си чисти, но на мен лично ми е голям "тригър" когато се обърне на това кой какво и колко е изял. Поне разбрахме, че архетипът на Джани е "хазяйка".

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 18:05 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт