🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 705
Шермито, ако има мозък да го прикотка, ще се куртулиса (така казваше баба и означава "ще се успокои" или кротне), защото ще си кюта покрай Красчо точно така, както всъщност си мечтае да живее, без всичките онези малоумни и неизпълними претенции. Ще има работа по заложните къщи и за майка ѝ, па и за брат ѝ. Покрай къщите на майка ѝ може да намерят пореден съпруг - някой ей такъв вървела като Красчо и в малко по-напреднала възраст. А братът ще стане като Краси, което може и да му е мечтата. Та ще сколаса цялата фамилия и ще заживее щастливо, ама то Шърмито е вироглаво, та да не изпусна вече тая възможност и Красьо да си бие камшика...

# 706
Виктория набързо забрави,че е само уговорка с Тихомир и зае позиция на недооценена смела красавица. Чудя  му се защо я търпи, явно с деликатно поведение няма да се отървете от тази лепка.
Доста дразнеща е Фифи с желанието си да "успокои" Йоцо и да оправдае себе си. Можеше да е по откровена, но и тя като Нати се старае да се покаже чиста и невинна. То не бяха извъртания то не бяха лъжи, не разбраха ли че всичко ще излезе на яве. Габа Б. и тя преигра, но по този груб начин и тя прекали.

# 707
Сбогувайте се с Джани и Габриела. Джани ще го гонят и тя тръгва с него.
Така като гледам Лъчо може би също ще си ходи. Той твърде ясно се заяви към Фифи и като не стана вече ще доста анти имидж да се пренасочва. На Шермин изглежда също и е изпята песента. Изстискаха я като лимон. Няма накъде повече да се оплеска. Хени-Лили и от тях някоя, ако не и двете са пътници. Май доста народ ще си тръгне тая седмица.

# 708
Пф, то пък тоя Йоцо щото е един красавец и прекрасен… направо ѝ се чудя.

# 709
Мацки, страхотни сте. Лежим, чета и се хилим в къщи. И от време на време уведомявам съпружието, че сменям подхода към прането. Вече няма тъмно, светло. Ще го разпределям на бяло, черно, хавлии и спално бельо. Детското отделно. Демек го подготвям за по-често пусканене на пералнята. Да си го знае занапред....А сцената между Шармир и Краси я приех като безплатен урок по съблазняване със всичките подробности, които една жена може да приложи като физическо докосване и мяу, мяу превъплащение.
Натали ми е много, много красива. Дано валидира това, което природата и е дала. Викито, другата крайност.В един момент и съчувствам, но в следващия, намери ли сподвижник и рамо до себе си става злобна и  крайно неприятна. На Габа устните много грозни и несиметрични. Нещо са дали фира от дясно.За какво са и китки. Както казваше една съседка пенсионерка навремето като отидохме по някакъв повод и носим цветя, а тя голяма майтапчийка и вика: Що ми ги носите тези китки, да бяхте взели една щафета шпеков салам..... За другите - споделям написаното. Има и някои в роля на неподвижни храстчета, дано скоро и те влезнат в роля!

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 11:34 от kriakla

# 710
Следващият епизод вече ще е втори сезон на Ергенът: Любов в рая със заглавие Ергенът: Бой в рая Bowtie

# 711
Пф, то пък тоя Йоцо щото е един красавец и прекрасен… направо ѝ се чудя.
Сега като се замисля, тя и към него подходи по почина "ами ше го харесам, за да не взема да го обидя", та сега вече, след толкова време е съвсем "ох, няма как да спра да съм с него, че ше взема да го обидя, та оставам с тоя павиан".

# 712
Като почне да се петляви този Йоцо….направо ми е смешен. Трябвало да я уважава, че да получи уважение от него, бил палячо Лъчезар… много ми е досаден.

# 713
Той Йовко е мноо тъп, бате. Както се казваше в едно предаване: Мноо си тъп, Сашеее!, та и Йово тъй. Лъчо не уважавал Фифа, сложил ръка на кръста и, бре бате, той Лъчко както беше тръгнал и смяташе да я уважи Фифа, Йово сал може да мечтае, той и си мечтае, де, ама с тва ще си остане, с мечтите. На таквоз уважение беше тръгнала работата между Фифа и Лъчо, че бая уважително можеше да стане. Не бил я уважавал, уважи я той Лъчко, че и още уважения му се въртяха в главата, ама Йовко му сложи прът в колелата. Фифа и тя не е на център много, новото момче изглежда свястно, умно, възпитано, уважително Wink, при все малко психо погледа му, но това да му е кусура.

# 714
Като почне да се петляви този Йоцо….направо ми е смешен. Трябвало да я уважава, че да получи уважение от него, бил палячо Лъчезар… много ми е досаден.

Този не порумява ли, че Филипа и сама може да се защити ако е искала...най-малкото има и хора от продукцията и единствената причина да не го прави е, че и харесва.

# 715
  • Street of Dreams
Аз пък мисля, че Красимир отдавна се насочи към Киара, а на Шермин просто няма топките да й го каже и затова е в това положение. Иска му се Киара да има топките и да го отърве - както писах преди много епизоди - Красимир просто иска да бъде откраднат, просто друг да взима решенията. Киара усеща това и адски му се дразни, но няма друг и се занимава с него.
Въпреки всичко Шермин е по-подходяща, защото тя има топки и не й пречи да взема решения.

# 716
Красимир е като поговорката „и двете дядо Попе”… до когато може ще си взима и от двете места внимание, ама накрая от двата стола ще падне на земята.

# 717
  • here and now
Скандала с китките според мен го спретнаха за да покажат повече от отношенията на ГаВриела с КрасимирЪ, нали в промото за следващия епизод той ѝ е набрал букетче, а Киара се вкисна, като ги видя да се прегръщат.
Та нищо чудно от два стола да падне върху Габа.
Върнах си да гледам пак и когато КрасимирЪ говореше с Джан Карло каза "Аз отначало, като си харесам една стока.."  Та той е отишъл за стока в предаването...

# 718
Ох, много е смешна Шермин. Сега си връщам и гледам как три часа Красимир си търси чантата и иска да ходи да я взима, ама онази не, та не, натиска го на кревата и това си е… 🤣🤣🤣
Ама го признах Краси, голямо самообладание и лоялност към чантата и багажа. 😂

# 719
Аз пък мисля, че Красимир отдавна се насочи към Киара, а на Шермин просто няма топките да й го каже и затова е в това положение. Иска му се Киара да има топките и да го отърве - както писах преди много епизоди - Красимир просто иска да бъде откраднат, просто друг да взима решенията. Киара усеща това и адски му се дразни, но няма друг и се занимава с него.
Въпреки всичко Шермин е по-подходяща, защото тя има топки и не й пречи да взема решения.

Доста е смешно голям (на години), уж успял и стабилен мъж, да не може да каже на една 48-килограмова, владееща 5 езика, израснала в Дубай фльорца, че вече няма интерес към нея. То вярно, че му липсва достатъчно речников запас, ама чак пък толкова....  Искал да го откраднат - накрая и двете да му бият дузпата и да си ходи, като няма .... кураж да кажем, да си каже в прав текст нещата. Шермин какъв ли не го нарече, последния път дори "боклук", а той стои и й мяука, като 3-мечено котенце. Егати мъжа - няма що. Да ходи при Тихомир на уроци, за да се научи как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт