🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 722
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 690
Вече е прал там, затова.

И на мен ми се стори, че това съблазняване си има предистория. От всичко лъхаше, че вече са имали интимна близост КрасунЪ и ШерминЪ. Тя направи много грешки и всичките и пози дадоха обратен ефект. Чувала е, че трябва да предизвикаш интерес, да пускаш малко, после да дърпаш, но нещо се вживя и по едно време само дърпаше плувката, ама не слагаше червейче, а на празно шарани не се ловят. Мислеше, че малко цуни гуни и айде ще си разиграва коня, но Красун "тоя филм го е гледАл", не е вчерашен той и е поизпрал няколко парцала, че да има представа за кво иде реч.

На моменти ми става жал за Виктория, но тя хем не знае как да се държи, хем изисква, хем се натиска, хем се прави на "слепок", че не вижда какво се случва. Можеше да го забудалоса Тишо, най малко с поведение и държание да го накара да се чувства неудобно да отреже мило и приятно момиче, което не е толкова привлекателно на външност, но е добричко и му обръща внимание.
От друга страна можеше да си играе играта и да се държи на положение, разстояние и с известна сдържаност, макар в душата и да бушуват емоции. Колкото по се дърпаш, толкова по отсрещния налита, защото мъжа е ловец по природа и обича да завоюва пък дори и "плячката" да не точно неговото и докато се опитва да я улови току се окаже, че уловения е той. Ама не, Виктория изсипа сичко на тезгяха и айде юруш на маслините. Тя е емоционално нестабилна и много и се иска да има някой до себе си, да е обичана, приласкана, обгрижена и оттам идват грешките и. Иначе в това което иска няма нищо лошо, всеки иска да бъде обичан, да има топлина в душата и любов в сърцето, но насила не става и не всеки е потенциален обект, макар и да го виждаш като такъв, най много да нараниш сам себе си.
И пресиленото и самочувствие, като обясняваше на Киара как Тишо такава като нея бил виждал само на картинка и че по цял ден гледал инстаграма и и можел само да си мечтае да бъде с жена като нея. Мутрата на Киара беше безценна, чудейки се това момиче в какъв филм играе и в коя Вселена Тихомир точи лиги по Виктория недостижимата. Joy

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 07:48 от Джаста Праста

# 691
Тази Габи защо така превъртя играта за една китка? Да не са я ударили хормоните нещо? Ако не беше ревнала накрая, щях да реша, че са се наговорили, за да имат малко повече ефирно време. То бива драма за една китка, ама чак пък толкова.... Не, че не беше права де, но можеше, като нормален човек да го дръпне и да поговорят, като големи, зрели хора. А не да истерясва, като някоя 15-годишна пубертетка, която се тръшка, че на нейната съученичка донесли букет, а на нея - не.

А Шермин си показа точно колко струва и то в национален ефир. То бива да се предлагаш, явно има опит, ама след тези тиради за манталитет, добро семейство, дом и уют, да се пускаш, като евтина жрица, надяваща се да изкара някой лев е толкова грозно, че нямам думи.

Връщам се да ви изчета.

# 692
Джанкарло шъ ги избии в другия епизод, ни гу интирисува. Joy
Тоя олигофрен, ако не го изгонят след тия псувни, направо са за съд тия в продукцията. Б@си изрода! Без извинение.

И защо не видяхме Тъпица как си тръгва от жена, която не я искал такава!?
Е, тя не е такава, каквато да не я иска. Laughing
Рано е още. Това промо ни показва моменти, които ще се случат поне след Коледа. Шерми обаче за мен беше права поне за едно при разговора с двете си дружки. Защо изобщо тези "техни мъже" сутрин влизат в дамската къща и висят в кухнята да ядат и пушат докато има дами, които още не са станали или пък са по бельо, нощничка, не са се опривили и т.н. Ами не е възпитино и на мен също би ми било неприятно, още повече че помещенията са общи и нямат лично пространство. Криса пък чак дава акъл коя как да се съобразява и да се облича едва ли не в скафандър, когато тези селски бекове са налазили от заранта къщата йм. Виктор гнусара, чак пък щял да забрани на Анифето да влиза в тахната къщи да се къпе и да ходи при Красун. Викторе, я мойто момче си взимай парцалките и при мама в Троян да бъркаш и хапваш шоколадчета, че да си повдигнеш самочувствието, но и самолета, а и може още някой безумен татус да си спретнеш за самобичуване. Вземи и Пешо с магарешките зъбки да те успокоява, че от нерви ще ти изхвръкнат очите от орбитите. Тъкмо ще обсъдите кой от вас е по-истински гей.

# 693
Снощи много се смях с Шермин и Красун. Ама той как стоически не се поддаде, а 😂 Габа за пореден път показва колко плитък мозък има. Виктория ме дразни, че не полага грижи за външния си вид. Вчера разбрахме, че другите се гримират с часове, всяка си има дори отделно огледало, а нашата ходи пет за шест. Ми, в предаване си, за втори път при това! Като не можеш сама да прецениш, да се беше консултирала със специалисти за грим, дрехи, поведение. На всичкото отгоре се навря на незрял мъж, за който външността е водещ фактор. Оттук мога да почувствам разочарованието и.

# 694
Краси хич не постъпи мъжката вчера. Стоя, като пън там, Шермин му се увива, той стои, гледа я и се чуди дали да й пусне една пералня или да бЕга. И в крайна сметка избра второто. А после тича при Киара, та чак пък седнал да й казва тя да говорела с Ана. Моля????? И това от голям, почти 40-годишен мъж, уж с бизнес и много страшен в реалия живот. Егати мухъла.

# 695
.... Тъкмо ще обсъдите кой от вас е по-истински гей.
Те тия не са гей, най обикновени педераси са. Sunglasses

# 696
При Виктория -Тишо и Габа-Калоян се случва едно и също. Две комплексирани жени попадат в собствения си капан - уж стратегическа игра и хлътват и с двата крака. Толкова им се иска да е истина, че напълно забравят, че самите те го инициираха.  Вероятно в живота си не са имали нормални връзки в които да се чувстват обичани. И двете демонстрираха уж незаинтересованост от мъже и че ще си поиграят просто. При Габа има по-развито его и няма да признае какво я наранява затова се хваща за нещо странично уж за пждаръка...за да скрие истината и да не изглежда жалка. Виктория подхожда директно и наистина е жалка. Тишо имах чувството, че ще повърне. Калоян засега се смее защото май още не осъзнава какво точно става. Гладни кокошки просо сънуват попадайки в капана на собствения си сън. Тъжно.

# 697
Малко ми е шантаво да се къпя в мъжката къща,  ама да ме е срам да се гримирам пред мъже. Но какво ли разбирам аз от дюбайски манталитети, само завиждам.

# 698
Ох, много се смях с коментарите ви за Краси, развеселихте ме и няма какво да добавя май, вие всичко сте написали Grinning
Как каза на Киара "пипни да се накефиш"?! Тя досега не е пипала мъж и Краси джентълмена ще и открие света...
Шерминка добре я нахейтиха за кочината, но тя пак не пада по гръб. Искам Джани да навре Виктор в миша дупка следващият епизод, че много нагъл взе да става.
И нали уж им забраниха да говорят и да си ходят в къщите, аз не съм чула кога са го разрешили пак. Виктория си висеше при мъжете през цялото време.
Красьо беше на косъм да се предаде в спалнята, но чантата та чантата. Стани и кажи като мъж да ти се маха от главата и това е какво увърташ!

# 699
Само на мен ли ми се струва, че Филипа си отива много повече с Лъчезар? Този Йовица така и не го харесах. Чудя ѝ се какво видя в него. Не, че сме видяли кой знае какво и от Лъчезар, но дори като външен вид само, с него си отива много.

# 700
Добре де, не следя толкова детайлни, но Тихомир защо не се преориентира към Хени ? Та си му беше навита. Не е чак толкова глупав и вижда с каква неадекватна пиявица се е захванал -каква е логиката да продължава с нея? А Виктория , горката, никаква връзка с реалността. Да беше инвестирала малко и в личностното си и емоционално развитие , не само пластични интервенции със съмнителен резултат.

# 701
Вчера разбрах, че на Краси му е златен, пази го да не се изтърка.

# 702
Работата на Натали си е работа като всяка друга. Поне не проси от мъже. Тия вътре, пак и ние с тях, стожерите на морала и скромността, ще ѝ държим сметка... 🙄
Моят упрек към Натали не е заради работата й. Нямам нищо против танцьорките в нощни клубове, дори имам приятелки сред тях и не ги приемам като "леки" жени по подразбиране. Упреквам я затова, че се преструва на невинна девица, паднала от небето, която подвежда мъжете, но това си е нейният номер в живота и не ме интересува особено. Тя дори е скрила от Орлин за заниманията си, което за мен е проблемът, а не самата й работа.

# 703
  • В Града на липите
Добре де, не следя толкова детайлни, но Тихомир защо не се преориентира към Хени ? Та си му беше навита. Не е чак толкова глупав и вижда с каква неадекватна пиявица се е захванал -каква е логиката да продължава с нея? А Виктория , горката, никаква връзка с реалността. Да беше инвестирала малко и в личностното си и емоционално развитие , не само пластични интервенции със съмнителен резултат.
Според мен са го вкарали в продукцията с уговорката да търпи Виктория. Направи някакъв вял опит за комуникация с Хени и до там. Няма друга логика, поради която да си причинява този душевен и физически мазохизъм. Измисли си за причина да я е избрал, че разговора им върви, обаче сигурно вече изчерпаха темите.

Натали определено се срамува, че е такъв тип танцьорка. Ако преди влизането в предаването все още е танцувала, няма смисъл да лъже. Истината винаги излиза наяве. Много по-подозрително е да започнеш да лъжеш, отколкото директно си кажеш всичко. Иначе дори и да е нещо невинно, подозрението си остава. Но тя си е лисичка. Не харесвам такъв тип жени. Хубава е, но го осъзнава и използва много умело. Мъжете си умират за типаж "невинно момиченце" което да защитават.

к.к. Красимир, заслужава вече да го наричаме КрасимирА. И аз съм бягала през прозореца от нахалник, знам какво е да ти се лепне някой, когото не искаш Grinning Обаче ако имах неговото телосложение, едва ли щеше да ми се наложи. Ами искаш да те приемат за мъжкар, дръж се като такъв, не като мишка.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 10:15 от hrissi_sz

# 704
Проблема на Красимир не е в раздвоението коя да избере, а в това, че иска да опере и двете, пък, ако има трета и нея.
Инак мисля, че е избрал, ШерминЪ го влече, хем иска да я изпере, хем иска да и натрие вирнатия нос.. и ще го направи. Шермин при все претенциите си, го харесва и иска да е с него и ще му се сложи(тя му се слага, де), макар да вижда накъде отива работата и какъв е, без да подозира как Красимир мисли да я сготви, щот налЕ, тя знае много секси номера и е великата изкусителка и всичко и е простено, а после ще намила мъжете какви били.. ами, такива са, щом ги унижаваш, принизяваш, обиждаш и събуждаш най лошото от природата им, това и ще получиш.

Общи условия

Активация на акаунт