🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 961
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз очаквах Натали като реагира срещу Джани да каже, че повечето жени намират поведението му спрямо Габриела за неадекватно и обсебващо, но тя измяука нещо в покрепа на Орлин. Хич няма дар слово, милата. Да не кажа че е глупавичка. Шахматист и аз не мисля, че е.
Петър не допуска ли, че жените правят кекс и от желание, а не "само защото са допуснали". Що за тесногръдие?! За син гей е ясно, че повечето говорят наизуст и няма как да знаят дали биха били чак толкова широкоскроени, но тъпизмите за хормонален дисбаланс и възпитание бяха смешни доводи.

# 481
........... Цяла нощ да се кълчи полугола, ама била на сцена, иначе се  представя за самата невинност и непорочност.
Къде е проблемът? Това, което изброявате, не е срамно.По този начин всички гимнастички, волейболистки,плувкини и т.н оскъдно облечени спортистки, трябва да се потънат от срам, че подскачат полуголи.

П.С. Този шах ще ме убие, сякаш трябва да си супер гений, за да го играеш. Не си ли чувал за Ласло Полга? Нищо не пречи да те научат да играеш от дете.
Освен това, не всеки, който играе шах, е Каспаров.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:24 от Zara73

# 482
Тя Нати обясни, че не е била стриптизьорка. А най-малко Анка има уста да я пита с нейната древна професия.

# 483
Не виждам да се коментира, но още от предния епизод останах с впечатление, че Йовица очаква вечерта да си легнат с Филипа на едно легло и след вчерашния епизод, явно ще очаква тя да му се докаже, че си държи на него /като се случи това, което и двамата досега отричат/. Честно казано, след като и тя стана да покаже колко е "влюбена", действително очаквам Йовица да е ощастливен. Той иначе няма да миряса.

# 484
Май май само аз няма да се прехласна по кавалера Лъчезар. Със сигурност човекът е възпитан, но дотам. Моето непопулярно мнение е че е твърде рано да си вадя изводи за характера му, след като персонаж като Филипа например едва сега се разгърна в пълния си потенциал и блясък, макар че може и още. Така или иначе хората са многопластови и крият много изненади 😏 Лъчезар ми се струва прикрит опортюнист, мазмантия и коцкар. Беше готов да налети и на Наталка, щяха да са прекрасна двойка по въртене на очи 👀🙄 Ако излезе толкова хрисим, колкото дава надежда на всемирната публика, обещавам да си призная грешката тук 😇
Идея за другия сезон- да има една отворена връзка вътре. Натали и Лъчезар още от сега да ги канят .

# 485
Работата на Натали си е работа като всяка друга. Поне не проси от мъже. Тия вътре, пак и ние с тях, стожерите на морала и скромността, ще ѝ държим сметка... 🙄
Работно място ли е? Работно място е. Има ли заплата на края на месеца? Има. Все някой трябва да го прави. И твоя мъж и моя мъж все някога са поглеждали натам. Даже и аз съм поглеждала. И в мъжете и в жените танцьори. Аз това го смятам като някакъв тип шоу по-скоро. И най-често никой изобщо не поглежда натам.
Ами момичетата пред сцената облекли се като че ли са ги ограбили откъм дрехи, ами певиците, ами едни сервитьорки на които се сещам.... Хайде да не се правим на Деви Марии.
Човек може да е напълно облечен и пак да е гадняр.

Не е обиждала никого досега в епизодите. Така че, склона съм да я защитавам.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 00:00 от Glutenfree

# 486
Не виждам да се коментира, но още от предния епизод останах с впечатление, че Йовица очаква вечерта да си легнат с Филипа на едно легло и след вчерашния епизод, явно ще очаква тя да му се докаже, че си държи на него /като се случи това, което и двамата досега отричат/. Честно казано, след като и тя стана да покаже колко е "влюбена", действително очаквам Йовица да е ощастливен. Той иначе няма да миряса.

Продукцията явно забрави, че нямат право да контактуват мъже и жени, камо ли да спят в една вила/спалня

Лъчезар приятно ме изненада с поведението си

# 487
Не мога да го харесам Лъчезар, има нещо мазно в него и външния вид и в поведението му. Като баничка ми е мазен.

# 488
По-голяма тъпня от това, че някои са гейове защото са родени с хормонален дисбаланс не бях чувала ? Дори в Индия нямат такова ниско ниво на култура и то обща култура, елементарна...
И другите стоят и слушат като тъпири.....
Какво означава, че си станал гей, защото тестостерона примерно ти е нисък ????
Пълни простотии, които ме карат чак да се разтреперя от безумно ниското ниво на някои сънародници.....
Натали, може и много миличка, но е тъпа и то доста. Не може да върже едно изречение и да защити момчето ( мъжът ), който и харесва.
На ниво +1 е от Краси тъпото.
На същото ниво е Габа Тутан Камьона, която не разбирам, защо плямпа нон стоп нещо на английски с пловдивски акцент ???
Дениз е на същото ниво, за какво висше по психология говориме тук ?
Боже Боже, дъно !

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 17:11 от BlackCat12

# 489
Добре, де, скоро ще има ли развитие по линията Шърмин - Красьо- Киара? Лично на мен взе много да ме товари този лигав триъгълник... Пръдакшъна да вземе да реши със скандал този проблем (демек, някой от тримата клоуни да направи нещо зрелищно, че скоро зрителите ще ги подминават като гара Мало Селце). Язък им за Алфа-претенциите!
Той иска някоя да му пусне, но и двете не искат да правят това по телевизията (въпреки, че са склонни да се натискат). Единствения начин да приключи това е да изхвърчи краси, който от началото не доумявам какво прави там. Засега изглежда се опитва да играе и двете, за да може когато едната го гледа накриво да ходи при другата. Голям червен флаг за мен е, че Киара стои там и играе само с него, въпреки че това се вижда явно. Май или е вкарана там от продукцията само за този сюжет или си търси човек от средите на заложните къщи. Close
да, подозрителна е Киара.Но пък и няма мъже, всеки се лепнал за дамата си и край! Ако си е харесала някой 'женен', сигурно не и се занимава да ги разделя. Не каза нито веднъж, че ако дойдат нови мъже... и т н. Може да е за малко, може да е в роля да е в Красимировия триъгълник. Я, Виктория, как с влизането си знаеше, че ще дойде нейния матч и си влезе с куфарите в спалнята. Тя такива мъже може да си има, не представляват някакъв интерес за нея. Аз имах надежда Радо да я свали, но тя не харесва унизително да се отнасят към нея, такива също много е видяла и ги познава отдалече. Тогава показа ниско ниво и дискотечен, уличен  език, иначе, се старае за хубав имидж. Аз мисля, че и Красимир не и харесва даже. Но факт, само с него говори тя. Другите защо не правят опит да я свалят> Хубава е, макар и с 'дебела' уста. За мен просто е влязла за известност. Да и тръгнат песните.

# 490
Йовица ми е не само противен, но и зловещ. Филипа изобщо не може да ге понася и не го иска. То езикът на тялото го показва. Може би в началото да е имала нещо, но сега и е противен. Представям си как му мирише дъхът на този. Той я накара да стане, каза и нещо от рода на - ако наистина си искрена, накрая на вечерна ще покажеш. И пак започнаха уговорките да спи при него и тя каза нещо от рода - те няма да позволят. Обаче не знам защо реши да остане с този. Вероятно е жалостлива и знае, че като са на едно място, ще е тъпо и за двамата и е решила да поиграе малко и като излязат, да го блокира отвсякъде. Обаче има интерес и към Лъчезар. Ако не бяха зъбите му, е симпатичен. Не харесвам хора с неоправени зъби. 2025 г.сме, има толкова много методи вече. За мен е символ на нечистоплътност. Имам една позната, топ мацка - то лице, то една гъста, дълга коса, то тяло, обаче като се усмихне и всичко отива по дяволите. И реално няма много обожатели, все не може да си намери и мъж, който да я уважава. Комплексира се от зъбите и си сваля самооценката. Ама тея зъби могат да се оправят. Не знам защо така си ходи.

Не харесвам и зъби, тип чиния, като на този Петър, ужасни са.

Иначе, за Виктория и Тихомир. Според мен в началото са му казали да отиде при нея. Обаче по едно време си я беше харесал, само че тя нещо взе да се бута много и да го натиска (гаджета ли сме или не сме) и го отблъсна. Иначе, по език на тялото, когато в началото стояха прегърнати, сякаш не го правеше насила и да му е неприятно, а напротив. За мен Виктория не е грозна. Естествена ми е. Проблем са и зъбите и на нея. Избелване не стига. Трябва си да се оправят. Ако оправи зъбите, ще стане направо хубава. И да пооправи тоя разлят филър в устните. Проблемът при нея не е външният вид. Има къде къде по-зле изглеждащи жени, но с ухажори. Проблемът е, че в нейната глава, тя се смята за грозната сестра и съответно е ниска като тревата и създава такъв образ за себе си. Не се движи със самочувствие и не тежи на мястото си. Облича се добре, но пък не се гримира поне малко. Харесва ми как Дениз се гримира. Ако слага като нейния дискретен грим, ще е много добре.
Шермин също се гримира хубаво. Останалите са потрес. Като ги сложат тези ярки червила на тея сухи устни. Особено Кристина, на това момиче устните да му толкова сухи и сбръчкани. Това е от червилата. Тя слага мат и той изсушава страшно. Толкова е демоде това момиче. И но не заради начина, по който се облича. И аз си падам по ретро и винтидж и ми е подобен стила, но просто на нея излъчването и е такова, на тьотка. И тази коса все мазна и все на кок я слага, да не личи. А има такива хубави къдрици. Това да си красив и зорлем да се загрозяваш. Забелязвам, че на всички косите са им мазни, супер противно. Като не искат да се мият през ден, два, има сухи шампоани.

# 491
Фифи според мен започва общуването с Лъчо неангажиращо, но после и хареса и се поувлече. Притеснена и изплашена от нападки се омота в лъжи и само повтаряше нищо не съм направила.
Май идването на мъжете беше изненада, много от дамите бяха с мръсни коси на тази маса. Не е могла Филипа да измисли свястна стратегия, не е имала време, ние го гледаме от понед. до петък, но май това са само 2 дни. Свалката с Лъчо е била прясна още. Абе, Скорпиончетата, са най-сексуалната зодия. Другата 'женена' избяга от басейна като ужилена.

за Кристина: На мен ми харесва с контрастно червило, защото подчертава бялата си кожа,за  плажа не, но за коктейлите.  Хубави дрехи има, гледах ѝ банските, има много. А Дениз - с един.  Прическата не е по-по-най,  но поне при нея видях вдигната коса към вечерен тоалет, останалите нищо не показаха освен права дълга коса  - Габи, Габриела, Виктория, Хени плюс опашка, Ана+вълни, Натали даже и 2 опашчици. Много загуби предаването, че нямаха един стилист.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 18:19 от Pepina_n3

# 492
Кристина както се похвали с бившите си, така намери начин да се похвали, че е ходила в Дубай, Малдивите и т.н. Можеше просто да каже, че също е пътувала по света, без да изброява толкова много конкретни дестинации. Но сакън да не си помислим, че сал в един Созопол е ходила!  А с платения чай и таксито показа индиректно и благородството си към актьора Петър.

# 493
Калоян се спаси от връзката си. И вместо Ши рИвеш, стана пак аз ривЪ.
https://www.facebook.com/watch?v=1350052676561667

# 494
Лъчо - тези отговори да му бяха дадени от продукцията, нямаше толкова добре да се представи. Невероятни включвания, не знам как се стърпя при всички провокации на Йовица.
Дениз - според мен е навита от продукцията да е малко по-остра, иначе всичко щеше да остане скрито-покрито за мъжете.
Петър за бройките - истина, която никой не иска да изрече. Поне в София, ще те разпънат на кръст. Не се сещам за мъж, който иска "по-опитна" жена за съпруга. Сорка.
Кристина за Орлин - доста й увисна репликата. Не е моят човек като характер, по визия дели първо място с Габриела.

Общи условия

Активация на акаунт