🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 000
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 495
Габа Бл. винаги е била в продукцията на Тушев за шоу. Сега пак залагат на нея да се прави на драматична актриса и да внася рев без сълзи.Никога не са били двойка с това момче. Трябва да се изиграе някакси тази "раздяла" Simple Smile))

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 18:30 от Berussa

# 496
Това значи ли, че ще си тръгва от шоуто?

# 497
Едва ли. Сигурно до края ще седят ветеранките.

# 498
Аз си мисля,че голяма група ще си ходят,в нея със сигурност ще бъде и "разочарованата" Габа

# 499
Габа Бл. винаги е била в продукцията на Тушев за шоу. Сега пак залагат на нея да се прави на драматична актриса и да внася рев без сълзи.Никога не са били двойка с това момче. Трябва да се изиграе някакси тази "раздяла" Simple Smile))
Точно така- ГабаБл. и Калоян се събраха по неволя/необходимост, а не по симпатии или заради спонтанно влюбване🙃😉Калоян и ГабаБл. са от две различни вселени- тази на Инфантилите и тази на Циничните вечни “девойки”. Дали Габа не се е вживяла прекалено в ролята си на “влюбена”, та чак нарича Калоян “моя мъж”- едва ли🤨, по-скоро така ѝ изнася за момента, вписва се в сценария, интегрира се в групата…

След АнаШ и преди леля Кичка, там някъде ми е ГабаБл по нагло манифестирана простотия и дебелокожие.

# 500
На мен ми направи впечатление и с каква категоричност Лъчо избра Филипа буквално от пръв поглед и че си отстоя избора докрай. Нямаше стратегически ходове и проверки и пробване на тая или оная. Според мен между тях от пръв поглед се случи нещо и бих се радвала ако след предаването са продължили като двойка. Вярно е че Филипа се изложи, но и го прощавам защото очевидно изпитваше ужас от реакциите на Йовица и се оплете, обърка...Лъчо също го разбра и затова не си оттегли интереса, а го заяви ясно и категорично. Страшно бих се изкефила ако Филипа осъзнае кой е стойностния и даде роза на Лъчо. Ама...надали. Нали и на влюбена се направи...но пък..не е казала в кого Joy
Мъжете ще дават рози, а не жените. Така че на Йово му е ред и току виж Фифи отпътувала.

# 501
  • Пловдив
Прощавайте, ако е поствано вече, но не можах да се сдържа Joy

# 502
На мен ми направи впечатление и с каква категоричност Лъчо избра Филипа буквално от пръв поглед и че си отстоя избора докрай. Нямаше стратегически ходове и проверки и пробване на тая или оная. Според мен между тях от пръв поглед се случи нещо и бих се радвала ако след предаването са продължили като двойка. Вярно е че Филипа се изложи, но и го прощавам защото очевидно изпитваше ужас от реакциите на Йовица и се оплете, обърка...Лъчо също го разбра и затова не си оттегли интереса, а го заяви ясно и категорично. Страшно бих се изкефила ако Филипа осъзнае кой е стойностния и даде роза на Лъчо. Ама...надали. Нали и на влюбена се направи...но пък..не е казала в кого Joy
Мъжете ще дават рози, а не жените. Така че на Йово му е ред и току виж Фифи отпътувала.
И на кой ще даде той роза? Беззъбия фъфунек.

# 503
Докато снощи по късна доба писАх, брисАх, че и преписвАх ( така е ,който не копира и хоп докато си каже каквото има да каже и сесията изтекла) не успях да спомена и друго нещо важно поне за мен.
Мярнах някъде , че май ( ако е вярно, де) Джани станал студент по медицина от тази година. Дано ако изкласи все пак от него не излезе новият д-р Менгеле , който знаем как лекуваше хомосексуализма. Или пък още по-лошо - още един д-р Пенко. Може пък е крайна сметка да научи туй онуй за хормоналния дисбаланс .
Също моля ако има приятели нека да му кажат , че не е признак на добро възпитание да се дават непоискани съвети, които той щедро ръси с такъв апломб.

# 504
Шермин добре се справи с Джани, каквато и да е, само тя си позволява да се кара с тоя папагал.

# 505
А на мен ми направи впечатление когато Джани каза какво щял да направи на Лъчо ако пипал неговата жена...как Габриела бързо бързо запримигва.

# 506
А на мен ми направи впечатление когато Джани каза какво щял да направи на Лъчо ако пипал неговата жена...как Габриела бързо бързо запримигва.
Това съм го пропуснала, но забелязах как веднага грейна като го видя този австралопитек.

# 507
Аз мисля, че те са двойка отпреди предаването. Габриела, като цяло, леко ми глупее и има някакъв комплекс. На този външен вид трябва да ги размотава мъжете и да си тежи на мястото. А тя се хвана/се е хванала с най-големият потисник

# 508
Беше малко смешно, изкаването на  Джовани за италианци. Живяла съм в Италия  и  колеги, които не бяха оженени разчиатах на майка си, за да ги перат и хранят, а остатъка разчитаха на съпругите да ги дондуркат като  бебета. Те са  си световноизвестен маминчовци.

Не знам кога сте живяла, аз карам 9-та година и нищо не се е променило, има някакви изключения където може би са израстнали “на улицата”, но като цяло абсолютни глупости, чак срамно било. 😀 Може да е от Наполи примерно, там по-тегаво се расте по принцип, ама пак.. децата не се оставят на произвола на по 15 години, просто хората нямат средства. Абе.. Абсолютен комплексар, Ганьо с главно “Г”. Аз не знам каква жена трябва да си, за да те привлече такъв ограничен човек.
Отделно като изръси как да си с различна сексуална ориентация се дължало на ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС. 🤣

# 509
Лъчезар е определено умен и съобразителен мъж. Но за мен преигра в джентълменството и въпросите към Филипа Ненагледна. Дава вид на човек, който може да се владее сред първобитни, но мисля, че можеше да изиграе ситуацията и по-добре. Йовица Беззъб със сигурност се почувства поласкан как Лъчезар му отстъпи и дори не разбра, че самият той е победен в тази словесна игра. Иначе се почувствах искрено развеселена от инфантилната реакция на Беззъб и мома Феферона. Единият се чувства победител в мъжкарска битка, а другата си плю в пазвата, че й се размина задявката.

Общи условия

Активация на акаунт