🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 057
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Аз мисля, че те са двойка отпреди предаването. Габриела, като цяло, леко ми глупее и има някакъв комплекс. На този външен вид трябва да ги размотава мъжете и да си тежи на мястото. А тя се хвана/се е хванала с най-големият потисник
Вече и аз започнах да вярвам, че си влязоха като двойка.

# 511

Не знам кога сте живяла, аз карам 9-та година и нищо не се е променило,  . 🤣

Е, това беше преди 20 години, но сега живея от другата страна на океана, а там италианците и гърците са известни с това Simple Smile Джовани си измисля много неща, за да изглежда по-важен и дава съвети, които никой не е искал.И аз забелязах как Габриела започна да мига, когато той започна да говори какво ще направи.

# 512
Как например по-добре можеше да го отиграе Лъчезар?

# 513
  • Street of Dreams
Той го отигра блестящо, няма спор. Но е факт, че му шаваха ръцете по жена, която каза, че е обвързана - има си и по-културни начини да си пробваш късмета. Факт е, че се е пробвал така, както каза Йовица. За мен лично също е факт, че така не се прави - пробваш се с думи, с разговор и не поставяш жената в ситуация, в която или да ти каже "махни си ръцете от мен", или да се приеме, че е съгласна да я пипаш и из форумите да я наричат к***ва.
Абсолютно не разбирам тази всеобща възхита и възхвала.

# 514
  • here and now
Той го отигра блестящо, няма спор. Но е факт, че му шаваха ръцете по жена, която каза, че е обвързана - има си и по-културни начини да си пробваш късмета. Факт е, че се е пробвал така, както каза Йовица. За мен лично също е факт, че така не се прави - пробваш се с думи, с разговор и не поставяш жената в ситуация, в която или да ти каже "махни си ръцете от мен", или да се приеме, че е съгласна да я пипаш и из форумите да я наричат к***ва.
Е тя Фифирутка си каза, че трябва да е по-настъпателен... Де да знае човекът, какво точно е искал да каже авторът, пък и не личеше на нея да ѝ е неприятно...

# 515
Възхвалата е за това  как се държа на масата. За пипането да, не е най-доброто, но може да иска  да види езика на тялото. Щото на думи всичко може да се завърти така, че пак да си в пълно неведение. Йовица да не би да се съоброзяваше? От втория ден напираше да я целува и и държеше сметка, а после и за друго напираше.

# 516
Сега гледам вчерашния епизод, леле как лъжат в анонсите. Изказването на Лили "Как смърди на проблем!" е по повод на изказването на Киара, че Краси й е липсвал, а в анонса едва ли не го бяха сглобили, че е по повод на драмата между Йовица, Фифи и Лъчо.

Този сезон целия май така ще си мине - с лъжливи анонси.

# 517
За Натали разбирам защо има борба, но някой моля да ми обясни за Филипа...

# 518
"Днес ривааа, вчера ривааа, всеки ден ривееш!" - Капитонова.
Калоян се спаси от връзката си. И вместо Ши рИвеш, стана пак аз ривЪ.
https://www.facebook.com/watch?v=1350052676561667

# 519
Беше малко смешно, изкаването на  Джовани за италианци. Живяла съм в Италия  и  колеги, които не бяха оженени разчиатах на майка си, за да ги перат и хранят, а остатъка разчитаха на съпругите да ги дондуркат като  бебета. Те са  си световноизвестен маминчовци.
Той и Джани-Дагестани точно това си очаква, между другото. Сто процента и той е същото мамино синче. Те точно такива вечно се имат за най-големите мъжкари Joy Знаем ли го с какво се занимава дори? Сигурно е някой дропшипър.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:25 от shurayu

# 520
  • here and now
Е не е толкова зле Филипа. Пък и към нея, освен Тъпица, само Лъчезар прояви интерес...
Те Анчето повече са я канили на срещи, като се замисля, обаче от тези срещи само нейната развалена плоча се върти, та човек не може да запомни среща ли е било, в къщата или синхрон...
При Натали, обаче почти всички се пробваха

# 521
Е не е толкова зле Филипа. Пък и към нея, освен Тъпица, само Лъчезар прояви интерес...
Те Анчето повече са я канили на срещи, като се замисля, обаче от тези срещи само нейната развалена плоча се върти, та човек не може да запомни среща ли е било, в къщата или синхрон...
При Натали, обаче почти всички се пробваха
В началото се редяха и към нея на талази. Аз нищо не виждам красиво там.. Не е грозна, просто е... сива и посредствена. Не блести с нищо.

# 522
Габриела Силикона ми лъха на лесбийка още от втори сезон. Там беше неотлъчно залепена за една мъжожена, не се сещам за името й. Не мисля че си пада по мъже изобщо и прикриването на този факт, както и "професията" й причиняват сериозни психически проблеми, постоянно недоволство и агресия

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 22:04 от Catfish

# 523
"Днес ривааа, вчера ривааа, всеки ден ривееш!"
А какво има за десерт - рИване

# 524
  • София
Имаше и разговор, в който тя му каза, че трябва да бъде по-смел. Да не говорим за последвалите пипането разговори, за продължаване на масажа по- нагоре и открехнатата вратичка…

Общи условия

Активация на акаунт