🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 033
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 270
Добре, де, скоро ще има ли развитие по линията Шърмин - Красьо- Киара? Лично на мен взе много да ме товари този лигав триъгълник... Пръдакшъна да вземе да реши със скандал този проблем (демек, някой от тримата клоуни да направи нещо зрелищно, че скоро зрителите ще ги подминават като гара Мало Селце). Язък им за Алфа-претенциите!

# 271
Тоя Лъчезар така да ми бие на кроманьонец, не мога Joy

# 272
Тоя Лъчезар така да ми бие на кроманьонец, не мога Joy
Абе по-добре е от Йовото . Според мен де

# 273
Еми, и двамата са зле Joy А какви са тези тенекии по ушаците на Криси? GrinFearful

# 274
Еми, и двамата са зле Joy А какви са тези тенекии по ушаците на Криси? GrinFearful
Аз си помислих, че е слухов апарат Weary

# 275
Много тъп монтаж..всичко показаха сякаш от сцената между Филипа и Йори, а то.. 💪

# 276
Петър кви глупости ръси пак Sob

# 277
Харесва ми спокойствието на Лъчезар. Изглежда уравновесен, уверен, а Йово- мега обсебващ , лабилен тип.

# 278
  • София
Докато виксъна говореше за бройките...Дениз как преглъщаше Grinning
А на Йовица му било позволено днес да бъде изнервен и нападателен ?! Joy
Пп. Кристина и тя била дева Мария

# 279
Малее, на Дениз й приседна темата за бройките! Ми тя просто не си ги знае!
Тук подкрепям Шермин - на първа среща мъж ако не може да плати сметката, значи не става за абсолютно нищо.

# 280
Хени и Лили защо не отговарят и те на въпросите.?
Джани много хубав въпрос за бройките зададе, повод за обсъждане Дениз и Виктор, Криси и Петър, абе сваля се още някоя маска.

Виктория прилича вече на Офелия, защо не се реши вече?
Лъчо, евала, че рискува, можеше да се хване с някоя от свободните, но той си застана зад това, което му харесва.

# 281
Лъчо взе да ми харесва като поведение и мислене.
Йово има толкова глупашко излъчване и в комбинация с тъмния тен и липсвашия зъб ми е мега гнусен ман.ал.
А Шерминатора няма какво да я коментирам, и с перука да е, за първи път виждам перука с мазен корен, гнус от всякъде.

# 282
Йовица тази вечер е в женската си енергия.

# 283
Криси горката плащала чай, пък после и за такси й искали, ма иначе горда от себе си! Можело да си помислят мъжете, че нямаш пари да платиш! 🫣🫣
Лъчо ми е абсолютен фаворит от мъжете в момента и дори се чудя, какво аджеба прави в това предаване?! Нива над другите мъже е интелектуално.
Йовица наистина от боята изглежда и с тая ризка на цветенца... ептен от оркестъра, отвратен ми е!

# 284
Лично на мен взе много да ме товари този лигав триъгълник.
И как не, като всички ъгли са тъпи Joy

Общи условия

Активация на акаунт